Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 5 november 2009, 20:13
icetea's schermafbeelding
icetea icetea is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2009
Locatie: Wijdemeren, Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Ubee EVM3200
DTV: 32/37PFL9604 CI+ (Smit), 32PFL9604 + Humax 5000, Samsung LE40C750 + Cisco 8455DVB
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rensig Bekijk bericht
Is het ook mogelijk om de versie .65 opnieuw te installeren. De voordelen wegen bij lange na niet op tegen de nadelen.
Ja, het upgrade proces stelt dan een extra vraag of je een oudere of zelfde versie wel wilt installeren.
  #62  
Oud 5 november 2009, 20:48
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

En dus zijn we benieuwd of er ná die downgrade nog dezelfde problemen optreden.
Vervolgens, als dat niet het geval is en het systeem werkt weer goed en geeft geen blikkerig geluid, of een upgrade naar .66 opnieuw die problemen geeft.
Want onthoudt: bij elke upgrade kan wat misgaan, er kan "een bitje omvallen" waardoor je merkwaardige verschijnselen krijgt.
Bij navigatiesystemen hebben we dat -tig keer meegemaakt, even opnieuw de SW installeren loste het probleem op.

Groet,
JW
  #63  
Oud 5 november 2009, 21:03
ruular's schermafbeelding
ruular ruular is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: 's-hertogenbosch
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 plus
DTV: philips 52pfl9704
Berichten: 1
Standaard Testen software 3

Beste Anoniem,

Zojuist software op 52pfl9704 gezet, smit cam.
Install goed verlopen.
Alle zenders doen het prima, zeker de Hd zenders incl. 5.1 geluid.

Dank je voor deze release..

Groet Ruud.
  #64  
Oud 5 november 2009, 22:38
Ton99's schermafbeelding
Ton99 Ton99 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: @home
Berichten: 24
Standaard

beste Anoniem, bedankt voor de firmware, het betreft hier een 37PFL9604 met af fabriek versie 058, het toestel heeft een Smit cam geinstalleerd.

Updaten is een fluitje van een cent.

Teletekst werkt nu goed,
nu/straks balk ook, korte leestijd is voor mij geen probleem.
Ben van mening dat bepaalde menu's traag werken (configuratie en zender-overzicht), kan niet zeggen of dit in versie 058 ook was.

Ik meld me als ik andere "storingen" tegenkom.

groeten
Ton
  #65  
Oud 5 november 2009, 22:56
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Zojuist ook mijn eerste avondje met de nieuwe firmware gehad. In het kort mijn bevindingen:

- Zappen tussen HD kanalen lijkt langzamer dan vorige firmware. Zappen bij gewone kanalen lijkt juist sneller te gaan?
- Tijdens zappen krijg ik regelmatig melding 'gecodeerd programma' terwijl dit in de vorige versie eigenlijk nooit voor kwam.
- Now/Next Banner is echt iets te kort in beeld.
- Jammer dat titels in de Now/Next Banner bijna altijd worden afgekapt. Misschien optie om kleiner lettertype te pakken of 2 regels onder elkaar?
- Bij bijvoorbeeld kanaal 13th street duurt het nog steeds ongeveer 10 seconden voordat de ondertiteling begint.

We komen er wel met zijn allen!
  #66  
Oud 5 november 2009, 22:59
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNG Bekijk bericht
Zojuist ook mijn eerste avondje met de nieuwe firmware gehad. In het kort mijn bevindingen:

- Zappen tussen HD kanalen lijkt langzamer dan vorige firmware. Zappen bij gewone kanalen lijkt juist sneller te gaan?
- Tijdens zappen krijg ik regelmatig melding 'gecodeerd programma' terwijl dit in de vorige versie eigenlijk nooit voor kwam.
- Now/Next Banner is echt iets te kort in beeld.
- Jammer dat titels in de Now/Next Banner bijna altijd worden afgekapt. Misschien optie om kleiner lettertype te pakken of 2 regels onder elkaar?
- Bij bijvoorbeeld kanaal 13th street duurt het nog steeds ongeveer 10 seconden voordat de ondertiteling begint.

We komen er wel met zijn allen!

welke CAM gebruik je ??
  #67  
Oud 5 november 2009, 23:25
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Sorry, vergeten te melden... Heb een Smit cam in gebruik..
  #68  
Oud 6 november 2009, 12:36
erik76's schermafbeelding
erik76 erik76 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Waalwijk/@home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: 37pfl9604 met SMit CI+ cam
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sarrod Bekijk bericht
Ik weet niet of aanbevelingen meegenomen kunnen worden, maar m.b.t. de now/next balk zou ik liever hebben dat de TV deze als eerste toont (misschien met de zendernaam erin verwerkt?) en dan pas de zender gaat decoderen (wat 1-2 seconden duurt) in plaats van andersom zoals hij nu doet. Dan kan je namelijk sneller zien wat er op is en eventueel doorzappen. Nu moet je steeds 2 seconden wachten tot je beeld hebt en dan nog een seconde voordat je de now/next balk ziet. Dan pak ik liever de guide... Maargoed, ik verwacht eigenlijk niet dat Philips dat nog gaat veranderen als certificatie rond is
Dat zou inderdaad de meest wenselijke methode zijn. Zo werken de meeste losse decoders ook. Ik denk echter dat de EPG informatie niet wordt gecached door de tv en pas wordt opgehaald als de zender wordt ingeschakeld. Is denk ik ook de reden dat een paar seceonden duurt voordat de balk wordt getoond omdat eerder de informatie niet beschikbaar is. Heb het zelf een paar keer gezien dat de now-next balk incompleet is, terwijl vervolgens onder de 'info' knop wel de betreffende informatie zichtbaar is.
  #69  
Oud 6 november 2009, 14:16
webridder's schermafbeelding
webridder webridder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: Mill
Ziggo Internet: Basis + 3 digitale zenders
DTV: Ziggo Cam + Samsumg Settopbox
Berichten: 2
Standaard Nieuwe software op 42PFL9664

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ecytuke14 Bekijk bericht
TV: 32PFL9604
CAM: Neotion

Sinds 2 dagen versie 0.66.

OSD blijft nu in, ook als je easylink hebt uitgeschakeld.
Cache teletekst bij veranderen zender.
Now/next balk is inderdaad kort in beeld, stoort mij niet.
Heel af en toe smalle blokstreep, meestal 2/3 onder in beeld.
Weet niet of dit de module is of de ontvangst.
De info zegt dat de ontvangstkwaliteit "goed" is. (4 streepjes)
2x melding gehad: E07 / I07 controleert smartcard, na ong. 10 seconden weer verdwenen. Nooit gezien bij 0.65.
Iemand anders dit ook al gehad?

EPG, ondertitels etc. werkt ook allemaal.
Al met al toch wel positief.

Heb een 42PFL9664 met de nieuwste .66 firmware. In de paar dagen dat ik nu gekeken heb, heb ik geen problemen ondervonden. Het lijkt er dus allemaal goed uit te zien, geen vreemde zaken tegengekomen. Geen last van beeldverstoringen. Ik gebruik een ZIGGO module en meen dat deze combinatie een iets beter/scherper beeld geeft dan de combinatie met mijn Samsung settopbox.
  #70  
Oud 6 november 2009, 15:39
icetea's schermafbeelding
icetea icetea is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2009
Locatie: Wijdemeren, Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Ubee EVM3200
DTV: 32/37PFL9604 CI+ (Smit), 32PFL9604 + Humax 5000, Samsung LE40C750 + Cisco 8455DVB
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erik76 Bekijk bericht
Heb het zelf een paar keer gezien dat de now-next balk incompleet is, terwijl vervolgens onder de 'info' knop wel de betreffende informatie zichtbaar is.
Hier ook een paar keer gezien. Was elke keer in now/next balk dat tijd en titel achter 'Nu' ontbrak maar wel stond bij 'Volgende'. Onder 'Info' knop was het altijd compleet.

Correctie. Ook een keer gezien dat 'Volgende' leeg was. Volgens mij is het soms te reproduceren als je precies zapt naar een volgend kanaal als je net beeld hebt maar voordat de now/next op dat kanaal er al is. Op het volgende kanaal gaat de now/next dan niet altijd goed.

Laatst gewijzigd door icetea; 6 november 2009 om 15:48
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:29.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl