Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 3 november 2009, 15:07
Ruud3822's schermafbeelding
Ruud3822 Ruud3822 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Amersfoort / Casema
Ziggo Internet: Televisie Z1 abonnement
DTV: CI+ CAM module (Smit)
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
waarschijnlijk een verkeerde headend configuratie, is elders op het forum gemeld. Zal morgen naar gekeken worden.
Begrijp niet precies wat met "verkeerde headend configuratie" bedoeld wordt. Heb tevergeefs geprobeerd hierover iets terug te vinden op het forum.

Is dit een probleem dat door Ziggo opgelost moet worden, en geldt dit probleem voor iedereen die Nederland 1 en 2 HD ontvangt?
  #22  
Oud 3 november 2009, 15:50
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
Begrijp niet precies wat met "verkeerde headend configuratie" bedoeld wordt. Heb tevergeefs geprobeerd hierover iets terug te vinden op het forum.

Is dit een probleem dat door Ziggo opgelost moet worden, en geldt dit probleem voor iedereen die Nederland 1 en 2 HD ontvangt?
Zoals ik dit begrijp is dit is inderdaad een Ziggo probleem. Het signaal wordt op de kabel gezet bij de 'headend'. Dit zijn er meerdere (zie verschillende netwerk IDs). Ik had bijvoorbeeld wel teletekst op Ned.1,2 HD, maar zit waarschijnlijk op een ander deel van het netwerk.
  #23  
Oud 3 november 2009, 20:54
nok85's schermafbeelding
nok85 nok85 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Locatie: Eelde - @Home
Ziggo Internet: Z3
DTV: CI+ - 32PFHL9604
Berichten: 7
Standaard

De reden om de V65 niet te testen, ondanks dat ik deze van Anoniem heb mogen ontvangen, was omdat een aantal testers hebben aangegeven dat er in sommige gevallen een reboot (harde knal en na 20 sec. weer beeld) op zou treden. Deze reboot heeft bij mij zeker 1 tv gesloopt, wellicht 2. Beide keren een hoogspanningstrafo kapot.
Heeft iemand nog reboots gehad na de installatie van de V66?

Gr, Gerard

P.s. De reboots die ik destijds kreeg (10x per dag) was op mijn 9604, i.c.m. een Alphacrypt en alleen op de now-next balk. Wellicht is dat de reden waarom de now-next balk zolang afwezig is geweest.
  #24  
Oud 3 november 2009, 21:30
erik76's schermafbeelding
erik76 erik76 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Waalwijk/@home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: 37pfl9604 met SMit CI+ cam
Berichten: 33
Standaard

Vanavond de nieuwe firmware geinstalleerd op mij 37pfl9604, hierbij de eerste indruk:
+ geen blokstrepen meer gezien
+ teletekst op alle zenders, informatie wordt direct bij het inschakelen van het kanaal binnengehaald
+ ondertiteling bij zenders zoals 13th street, discovery science, history etc
+ bij overschakelen naar een kanaal verschijnt na 2 a 3 seconden de now-next balk bovenin
+ software draait stabiel

- EPG erg traag
- ondertiteling verdwijnt tijdelijk als volume wordt bijgesteld (als de grafische volumebalk in beeld is)

Het wat later verschijnen van de now-next balk heeft denk ik te maken met het binnenhalen van programma informatie. Heel af en toe wordt alleen de naam van het volgende programma getoond. Lijkt erop dat de informatie van het huidige programma dan nog niet bekend is. Oorzaak ligt denk ik in het feit dat Philips de volledige EPG info niet in het geheugen laadt. Wellicht is dit een beperking van de tv, helaas

Al met al een positieve ervaring.

4/11/09 SMiT cam

Laatst gewijzigd door erik76; 4 november 2009 om 11:14
  #25  
Oud 3 november 2009, 21:37
erik76's schermafbeelding
erik76 erik76 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Waalwijk/@home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: 37pfl9604 met SMit CI+ cam
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
- De now/next balk komt niet als je via de EPG een zender selecteert
Klopt inderdaad. Of het echt noodzakelijk is om deze info bij overschakelen via de EPG te tonen is een tweede. Je selecteert in de EPG een programma. Kan me de keuze om in dit geval niet nogmaals de now-next balk te tonen wel voorstellen.
  #26  
Oud 3 november 2009, 21:40
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nok85 Bekijk bericht
De reden om de V65 niet te testen, ondanks dat ik deze van Anoniem heb mogen ontvangen, was omdat een aantal testers hebben aangegeven dat er in sommige gevallen een reboot (harde knal en na 20 sec. weer beeld) op zou treden. Deze reboot heeft bij mij zeker 1 tv gesloopt, wellicht 2. Beide keren een hoogspanningstrafo kapot.
Heeft iemand nog reboots gehad na de installatie van de V66?

Gr, Gerard

P.s. De reboots die ik destijds kreeg (10x per dag) was op mijn 9604, i.c.m. een Alphacrypt en alleen op de now-next balk. Wellicht is dat de reden waarom de now-next balk zolang afwezig is geweest.
Hoogspanningstrafo's ken ik wel van de oude CRT's, maar in een LCD TV? Waar zitten die?
En die heb je inmiddels onder garantie laten vervangen, op twee TV's?

Groet,
JW
  #27  
Oud 3 november 2009, 21:41
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erik76 Bekijk bericht
Klopt inderdaad. Of het echt noodzakelijk is om deze info bij overschakelen via de EPG te tonen is een tweede. Je selecteert in de EPG een programma. Kan me de keuze om in dit geval niet nogmaals de now-next balk te tonen wel voorstellen.
Niet alleen dat. Er komt geen enkele OSD melding zoals ik al aangaf. Dus als je vanuit de EPG een kanaal selecteert wat niet in je pakket zit, krijg je geen melding van de CAM maar alleen zwart beeld.
  #28  
Oud 3 november 2009, 22:02
jacob53's schermafbeelding
jacob53 jacob53 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 augustus 2009
Locatie: sint annaparochie @home
Berichten: 16
Standaard test

de eerste bevindingen zijn goed tekst nu ook bij discovery hd in History hd blokjes patroon is nu ook over bij het over zappen naar Discovery hd
  #29  
Oud 3 november 2009, 22:54
legal r's schermafbeelding
legal r legal r is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: erica
Ziggo Internet: T2
Berichten: 2
Standaard

Vanavond de software geinstalleerd op een 42pfl9664 met een SMIT cam

USB stick erin, gelijk herkent en vervolgens word de software ge updated.
reboot en direct weer tv kijken.

+ now next balk is er nu wel, heb ik in voorgaande weken dat ik mijn tv had erg gemist. (komt alleen een klein beetje laat in beeld, dus met zappen kun je niet zo snel zien wat er op tv is.

+ Teletext werkt gewoon, geen problemen.

+ geen blokjes/storingen vanavond gezien

+ Net tv + HOME menu werken nu sneller naar mijn idee

+ Als ik in HOME menu ben zie ik nog in de achtergrond de tv zender waar ik naar aan het kijken was, ik kan me niet herinneren of dit altijd zo was.

- nog geen geluid achter de EPG


Verder nog niks opgevallen na een 2 tal uurtjes kijken. (kon niet te veel testen, mijn vriendin wou tv kijken. )
  #30  
Oud 3 november 2009, 22:57
rensig's schermafbeelding
rensig rensig is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Locatie: Stadskanal
Berichten: 13
Standaard

Ik deel de bevindingen van de vorige melder, voor wat betreft de cache van teletext en van de now/next melding. Deze wordt erg kort weer gegeven.

Alles werkt voor zover ik heb kunnen beoordelen naar wens.

Kreeg in de vorige versie een aantal keren een foutmeldign, waarbij de smartcard wordt gecontroleerd. Niet sorend en wellicht normaal.

Ook viel mij op dat ik nadat ik de tv stand by heb gezet en vervolgens uitschakel dit niet direct geneurt maar pas bijde 2e keer. ook verschijnt het blauwe Philips scherm niet altijd.

Zojuist weer even gecontroleerd met .66 en nu weer 2 keer toetsen om uit te schakelen, maar wel blauw scherm
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:27.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl