Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #91  
Oud 7 november 2009, 14:41
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexkelder Bekijk bericht
zo een week zonder problemen en gister zapte ik van nld1 hd naar nld2 en
nadat de now/next balk weg was naar nld3 hd en voordat de now/next balk kwam.......PLOF reboot

verder dus geen problemen gehad
37pfl9604 met Smit cam
Ik wilde dit net gaan posten, ik had PRECIES hetzelfde. Ik zet tv aan, die start op bij NLD2 HD en ik zap naar NLD3 HD. *POF* reboot. Ik had dit met de vorige testversie ook al is, maar schijnbaar dus nog steeds.

Ik moet zeggen dat ik me nu wel zorgen begin te maken, heb met dit toestel al een reboot of 7 gehad in 3 maanden tijd..Als dit zo doorgaat laat ik ook philips eens langskomen om mijn toestel is een keer na te kijken...

Dit was met een SMIT cam op de .66 versie.
  #92  
Oud 7 november 2009, 15:19
icetea's schermafbeelding
icetea icetea is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2009
Locatie: Wijdemeren, Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Ubee EVM3200
DTV: 32/37PFL9604 CI+ (Smit), 32PFL9604 + Humax 5000, Samsung LE40C750 + Cisco 8455DVB
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tafkap72 Bekijk bericht
Weet iemand of dit dezelfde versie is als die hier is aangeboden? Maw, is het nog verstandig om deze er overheen te gooien?
Lijkt in ieder geval op dezelfde versie (getest op 32 en 37PFL9604). Release nr. en Generation date zijn precies hetzelfde, overigens is de filesize wel anders.
  #93  
Oud 7 november 2009, 15:21
rvbracht's schermafbeelding
rvbracht rvbracht is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Vianen
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: Philips 32PFL9604H met Neotion CAM en Philips 40PFL9704H met Neotion CAM
Berichten: 103
Standaard

Als ik dit hier zo lees wacht ik toch nog maar eens een week met het updaten naar de nieuwe firmware.
  #94  
Oud 7 november 2009, 15:26
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNG Bekijk bericht
Ik wilde dit net gaan posten, ik had PRECIES hetzelfde. Ik zet tv aan, die start op bij NLD2 HD en ik zap naar NLD3 HD. *POF* reboot. Ik had dit met de vorige testversie ook al is, maar schijnbaar dus nog steeds.

Ik moet zeggen dat ik me nu wel zorgen begin te maken, heb met dit toestel al een reboot of 7 gehad in 3 maanden tijd..Als dit zo doorgaat laat ik ook philips eens langskomen om mijn toestel is een keer na te kijken...

Dit was met een SMIT cam op de .66 versie.

wil je nog eens een volledige herinstallatie uitvoeren
  #95  
Oud 7 november 2009, 15:57
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Gisteravond voor het eerst een probleem gehad met 0.66 (Smit CAM):

Toen ik na het aanzetten (vrij snel) begon te zappen kwam de foutmelding:
CI+ Error: 04 CKK Failed.
Uit/aan uitzetten hielp niet meer, pas nadat ik de stekker eruit/erin had gedaan, deed hij het weer.
  #96  
Oud 7 november 2009, 17:17
legal r's schermafbeelding
legal r legal r is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: erica
Ziggo Internet: T2
Berichten: 2
Standaard

Vanmiddig ook een probleem gehad.

ik zapte terug van rtl4 naar ned3HD, vervolgens bleeft de zendernaam in beeld staan en reageerde de AB niet meer dit duurde ongeveer 10 seconden, vervolgens een luide knal. en de tv viel uit, en allen functies waren geblokkeerd.

alleen dmv de stekker eruit te halen starte de tv weer op, de ab en powerknop reageerde de tv niet meer op.


nu lees ik dat meer mensen hier problemen mee hebben, toevallig ook met overschakelen naar ned3HD.

tv 42pfl9664 + smit CAM + 0.66 software van anoniem verkregen
  #97  
Oud 7 november 2009, 17:40
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door legal r Bekijk bericht
Vanmiddig ook een probleem gehad.

ik zapte terug van rtl4 naar ned3HD, vervolgens bleeft de zendernaam in beeld staan en reageerde de AB niet meer dit duurde ongeveer 10 seconden, vervolgens een luide knal. en de tv viel uit, en allen functies waren geblokkeerd.

alleen dmv de stekker eruit te halen starte de tv weer op, de ab en powerknop reageerde de tv niet meer op.


nu lees ik dat meer mensen hier problemen mee hebben, toevallig ook met overschakelen naar ned3HD.

tv 42pfl9664 + smit CAM + 0.66 software van anoniem verkregen
Wij voeren zelf een duurtest uit waarbij meerdere TV's om de 10 of 20 sec naar een ander kanaal zappen. Via een speciale debug interface wordt de TV response gelogd, deze testen lopen 24 uur/ dag over meerdere dagen. We hebben nog geen fatal errors of power reboots in de traces gevonden over de afgelopen dagen. Met de .65 kwam dit 5-10 per dag voor. Uiteraard zal ik de posting met jullie nauwgelet volgen en de punten met Philips bespreken.
  #98  
Oud 7 november 2009, 17:41
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door legal r Bekijk bericht
ik zapte terug van rtl4 naar ned3HD, vervolgens bleeft de zendernaam in beeld staan en reageerde de AB niet meer dit duurde ongeveer 10 seconden, vervolgens een luide knal. en de tv viel uit, en allen functies waren geblokkeerd.

alleen dmv de stekker eruit te halen starte de tv weer op, de ab en powerknop reageerde de tv niet meer op.
Er is iets fout gegaan in de software wat een crash veroorzaakte. Je ziet dan inderdaad geen reactie - en je weet dat de TV gaat rebooten. Wat je merkte is dat (na 10 sec.) de watch-dog timer ingreep (omdat er geen reactie kwam van de processor) en de TV opnieuw opstart. Dit duurt gewoon weer de normale opstarttijd van de TV. Zo te lezen heb je tijdens het rebooten de stekker eruit gehaald. Dat is niet nodig. Gewoon even afwachten.
  #99  
Oud 7 november 2009, 17:43
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Wij voeren zelf een duurtest uit waarbij meerdere TV's om de 10 of 20 sec naar een ander kanaal zappen.
Hoe random is dit gedrag? En is dit alleen kanaal +/- of ook random?
  #100  
Oud 7 november 2009, 17:54
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Hoe random is dit gedrag? En is dit alleen kanaal +/- of ook random?
niet random, opeenvolgend
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:32.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl