Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 21 november 2009, 12:22
sjorsw's schermafbeelding
sjorsw sjorsw is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Locatie: Maastricht
Ziggo Internet: Ziggo TV Digitaal Totaal
DTV: Philips DCR 2022
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Gevalletje RTFM dit.
Nee hoor. Inmiddels heb ik het ontdekt. Wanneer je in de Setup als land Nederland instelt, kun je géén frequentie of netwerk ID instellen.

Wanneer je echter bijvoorbeeld Zweden als land instelt, kun je opeens kiezen tussen antenne of kabel (je kunt de menutaal wèl op Nederlands laten staan). Wanneer je kabel aanklikt, kun je bij het zoeken wèl een frequentie en ID invoeren.

Misschien is dit handig voor alle gebruikers van een LG 32LF-serie toestel die middels Alphacrypt Ziggo willen kijken.

Geen gevalletje RTFM dus, vriendelijk!
  #32  
Oud 22 november 2009, 09:42
joslohuis's schermafbeelding
joslohuis joslohuis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: hoofddorp
DTV: alphacrypt
Berichten: 5
Standaard Alphacrypt met LG 32LF2500

Ik heb ook de Alphacrypt i.c.m. LG 32LF2500 geprobeerd, de kanalen werden maar kreeg dan de melding dat de zender gescrambeld is.
Lukt het bij jou wel?
  #33  
Oud 22 november 2009, 15:17
sjorsw's schermafbeelding
sjorsw sjorsw is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Locatie: Maastricht
Ziggo Internet: Ziggo TV Digitaal Totaal
DTV: Philips DCR 2022
Berichten: 24
Standaard

Bij mij is het gelukt, ik heb dezelfde TV. Werkt je Ziggo pasje nog wel? Ik krijg die melding alleen bij zenders die niet in mijn pakket zitten (zoals Discovery HD)

*Je kunt dit checken door het pasje in je kastje van ziggo te stoppen, kijken of het dan wèl werkt.
  #34  
Oud 23 november 2009, 20:43
joslohuis's schermafbeelding
joslohuis joslohuis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: hoofddorp
DTV: alphacrypt
Berichten: 5
Standaard Alphacrypt met LG 32LF2500

Ik heb het ziggo kaartje ook in de humax digitale ontvanger geplaatst, daar werkt het.
Dan zou het Alphacrypt kaartje niet goed zijn?
Ik heb het land op zweden gezet, laten scannen en vindt de kanalen; geeft alleen dat het gescrambeld is.
  #35  
Oud 23 november 2009, 21:20
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joslohuis Bekijk bericht
Ik heb het ziggo kaartje ook in de humax digitale ontvanger geplaatst, daar werkt het.
Dan zou het Alphacrypt kaartje niet goed zijn?
Ik heb het land op zweden gezet, laten scannen en vindt de kanalen; geeft alleen dat het gescrambeld is.
Controleer eerst eens of de AlphaCrypt wel op de juiste manier in het CI slot van de TV zit én of de smartcard wel op de juiste manier in de AlphaCrypt module zit. Kun je via het setup menu van de TV wel de AlphaCrypt benaderen? En kun je daar ook het nummer van je smartcard uitlezen?
  #36  
Oud 24 november 2009, 20:06
joslohuis's schermafbeelding
joslohuis joslohuis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: hoofddorp
DTV: alphacrypt
Berichten: 5
Standaard Alphacrypt met LG 32LF2500

Ja ik kan de kaart benaderen en de nummers uitlezen
  #37  
Oud 24 november 2009, 20:16
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joslohuis Bekijk bericht
Ja ik kan de kaart benaderen en de nummers uitlezen
OK. Zet nu eens via het menu van de AlphaCrypt de instellingen van de module terug op de fabriekswaarden (default), haal daarna even de netspanning van het toestel en en sluit de TV dan weer aan op het lichtnet. Probeer dan nog eens of het werkt.
  #38  
Oud 28 november 2009, 11:31
joslohuis's schermafbeelding
joslohuis joslohuis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: hoofddorp
DTV: alphacrypt
Berichten: 5
Standaard Alphacrypt met LG 32LF2500

Heb ik geprobeerd, geen resultaat.
Tevens bleek de smartcard niet de juiste klantgegevens bevatte, Ziggo heeft deze geüpdatet maar dat werkte ook niet.

De smartcard in mijn Humax 5000c werkt goed.
Is het dan de Alphacryptcard?
Iemand zien te vinden die ook een CI-slot heeft en controleren of het daar wel werkt.
  #39  
Oud 28 november 2009, 12:01
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joslohuis Bekijk bericht
Heb ik geprobeerd, geen resultaat.
Tevens bleek de smartcard niet de juiste klantgegevens bevatte, Ziggo heeft deze geüpdatet maar dat werkte ook niet.

De smartcard in mijn Humax 5000c werkt goed.
Is het dan de Alphacryptcard?
Iemand zien te vinden die ook een CI-slot heeft en controleren of het daar wel werkt.
Vermeldt hier eens de huidige instellingen van de AlphaCrypt Classic CAM. Ik neem ook aan dat je het nummer van de smartcard via het CAM menu kan lezen en dat dit overeenkomt met het nummer dat je op de smartcard zelf ziet staan.
  #40  
Oud 28 november 2009, 13:25
rampage's schermafbeelding
rampage rampage is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola SB5121
DTV: Neotion CI+ i.c.m. Samsung LE40B650, Samsung DCB-9401R, Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Standaard

Nu heb ik geen rechtstreekse ervaring met een Alphacrypt CAM, maar het feit dat de 'scrambled'-melding in beeld komt geeft toch eigenlijk al aan dat dit een DTV-rechten kwestie is?

Staat de smartcard nu wél op jouw klantnummer geregistreerd (en heb je dit gezien via MijnZiggo/schriftelijke bevestiging)? Zo ja; is hij wellicht een tijdlang niet gebruikt?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joslohuis Bekijk bericht
Heb ik geprobeerd, geen resultaat.
Tevens bleek de smartcard niet de juiste klantgegevens bevatte, Ziggo heeft deze geüpdatet maar dat werkte ook niet.

De smartcard in mijn Humax 5000c werkt goed.
Is het dan de Alphacryptcard?
Iemand zien te vinden die ook een CI-slot heeft en controleren of het daar wel werkt.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot


Favorieten/bladwijzers

Labels
dvb-c, ondersteuning, ziggo

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:10.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl