Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 13 november 2009, 18:52
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Het ziet er misschien wel mooi uit, maar veel van de functionaliteit werkt niet goed. Dus die 10 lijkt me niet terecht.
Tot nu toe, alles wat ik wilde werkt. Wellicht iets over het hoofd gezien door mij?
  #82  
Oud 13 november 2009, 18:56
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Tot nu toe, alles wat ik wilde werkt. Wellicht iets over het hoofd gezien door mij?
Lees eens dit topic door. Een greep van dingen die ik tegen ben gekomen: login werkt vaak niet, gegevens 2e telefoonlijn kloppen niet, rare einddatums, foute keuzepaketten digitale TV, email adressen die standaard op "publiek" staan, niet reagerend mutatieformulier.
  #83  
Oud 13 november 2009, 19:00
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Lees eens dit topic door. Een greep van dingen die ik tegen ben gekomen: login werkt vaak niet, gegevens 2e telefoonlijn kloppen niet, rare einddatums, foute keuzepaketten digitale TV, email adressen die standaard op "publiek" staan, niet reagerend mutatieformulier.
Nou dan zal ik wel niet zo professioneel zijn, maar bij mij werkt alles en ik zie geen gekke dingen (zoals hierboven omschreven staat).
  #84  
Oud 13 november 2009, 19:09
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Nou dan zal ik wel niet zo professioneel zijn, maar bij mij werkt alles en ik zie geen gekke dingen (zoals hierboven omschreven staat).
Het zou kunnen dat jouw gegevens correct worden weergegeven (al denk ik dat de rare einddatums in de 13e maand bij meer mensen vreemd overkwam), maar de zaken die ik noem zijn echt niet OK: volgens "Mijn Ziggo" heb ik een 2e lijn met hetzelfde nummer als de eerste lijn, en mijn HDTV pakket staat niet vermeld, er staat twee maal "DTV Bundel Pakket". De ander zaken zijn ook niet uit mijn duim gezogen ;-)
  #85  
Oud 13 november 2009, 19:12
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Het zou kunnen dat jouw gegevens correct worden weergegeven (al denk ik dat de rare einddatums in de 13e maand bij meer mensen vreemd overkwam), maar de zaken die ik noem zijn echt niet OK: volgens "Mijn Ziggo" heb ik een 2e lijn met hetzelfde nummer als de eerste lijn, en mijn HDTV pakket staat niet vermeld, er staat twee maal "DTV Bundel Pakket". De ander zaken zijn ook niet uit mijn duim gezogen ;-)
Nee,nee...ik zeg ook niet dat je het verzint (ik zou niet durven ) , maar bij mij staat écht alles goed weergegeven. Ik kan er niks anders van bakken.
  #86  
Oud 13 november 2009, 19:31
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Het idd makkelijk om te redeneren: bij mij is iets fout, dus dat zal wel bij iedereen zo zijn (of andersom). De waarheid ligt ergens in het midden. Ik wacht nog even wat af om te kijken of er dingen de komende dagen gerepareerd worden voordat ik ga klagen.
  #87  
Oud 13 november 2009, 20:10
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Er kloppen nog een heel aantal dingen niet. Dit is niet bij iedereen het geval. Alle problemen zijn bekend en er wordt aan gewerkt.
SonyEricssonW995/R1EA Browser/NetFront/3.4 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 JavaPlatform/JP-8.4.2
  #88  
Oud 13 november 2009, 22:26
Hengelerweend's schermafbeelding
Hengelerweend Hengelerweend is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 15 november 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 586
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Nou ik wil niet veel zeggen, maar als professionele website bouwer vind ik deze site dus heel erg mooi van opzet en erg duidelijk.
Op een schaal van 1 tot 10 krijgt deze een dikke 10!!
Het ziet er misschien wel mooi uit, maar veel van de functionaliteit werkt niet goed. Dus die 10 lijkt me niet terecht.[/QUOTE]Ziet er wel goed uit en beter als de vorige site, maar om dan gelijk met "tienen" te gaan zitten gooien
Ik houd het op een 7 en als alles goed functioneert zou ik er nog een 8 voor over hebben.
  #89  
Oud 13 november 2009, 22:57
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Momenteel werkt die helemaal niet..
  #90  
Oud 13 november 2009, 23:06
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Inderdaad, het enige dat www.ziggo.nl nu oplevert in Firefox is de volgende foutmelding:

Citaat:
Er is een fout opgetreden.

De pagina kon niet worden weergegeven
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:43.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl