Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 oktober 2009, 15:28
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard Nieuwe website "Ziggo"

Wanneer komt nou de nieuwe site van Ziggo online, vorige week waren ze daar al mee bezig, maar lees je er nergens niets meer van, zelfs niet op de site van Ziggo zelf.

Zag er namelijk veelbelovend uit.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
  #2  
Oud 12 oktober 2009, 15:40
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Dat is voor zover ik weet onbekend... "IT werkt eraan"
__________________
Please Google your question before asking.
  #3  
Oud 12 oktober 2009, 16:45
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Persoonlijk vond ik de oude website fijner.
Maar misschien is 't een geval van gewenning...
  #4  
Oud 14 oktober 2009, 22:10
pboes's schermafbeelding
pboes pboes is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2004
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Office Basis ZZ3
DTV: Diversen
Berichten: 963
Standaard

Waarom komt er een nieuwe website?
Deze is toch prima?
  #5  
Oud 15 oktober 2009, 09:55
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

Ja dat is ook zo, maar KPN veranderd ook de site om de 2 maanden. Vind ik Ziggo nog weinig de site veranderen.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
  #6  
Oud 15 oktober 2009, 15:52
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.307
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xitami1980 Bekijk bericht
Ja dat is ook zo, maar KPN veranderd ook de site om de 2 maanden. Vind ik Ziggo nog weinig de site veranderen.
Eerst de 'nieuwe' website goed testen en dan pas 'online' zetten, anders krijg je hetzelfde 'gedoe' als laatst....
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #7  
Oud 15 oktober 2009, 16:46
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
Persoonlijk vond ik de oude website fijner.
Maar misschien is 't een geval van gewenning...

Ik ook! ik heb em vorige week even gezien, het werkte nog niet helemaal lekker. Ookal zag het er goed uit. Overzichtelijk leek het me echter niet!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE
  #8  
Oud 15 oktober 2009, 17:57
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.434
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barbarian Bekijk bericht
Eerst de 'nieuwe' website goed testen en dan pas 'online' zetten, anders krijg je hetzelfde 'gedoe' als laatst....
Naar verluiden is tie ook uitgebreid getest, echter in een test omgeving en die werkte ook uiteraard.

Alleen is het een kwestie van hoe realistisch is die omgeving. Als je bv. de hele handel dan oppakt en installeert op de operationele server en je moet dan van alles nog omzetten, gaat het daar juist vaak in mis. Denk bv maar eens aan een database die erachter hangt. Tijdens het testen wil je bv. niet in je operationele database gaan zitten rommelen. En zo hangen er diverse systemen aan de operationele server. Het wordt helemaal lekker als ook daarin voor de nieuwe versie wijzigingen mee moeten.

Vaak kan je met de inrichting van je servers hier al vooraf een heel eind rekening mee houden door bv de configuratie informatie los te houden van het frontend en evt. te nemen acties vooraf in een draaiboek vast te leggen en ook dat te reviewen. Maar dan nog blijft omschakelen "tricky".
__________________
BenJ
  #9  
Oud 15 oktober 2009, 19:26
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.307
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Naar verluiden is tie ook uitgebreid getest, echter in een test omgeving en die werkte ook uiteraard.

Alleen is het een kwestie van hoe realistisch is die omgeving. Als je bv. de hele handel dan oppakt en installeert op de operationele server en je moet dan van alles nog omzetten, gaat het daar juist vaak in mis. Denk bv maar eens aan een database die erachter hangt. Tijdens het testen wil je bv. niet in je operationele database gaan zitten rommelen. En zo hangen er diverse systemen aan de operationele server. Het wordt helemaal lekker als ook daarin voor de nieuwe versie wijzigingen mee moeten.

Vaak kan je met de inrichting van je servers hier al vooraf een heel eind rekening mee houden door bv de configuratie informatie los te houden van het frontend en evt. te nemen acties vooraf in een draaiboek vast te leggen en ook dat te reviewen. Maar dan nog blijft omschakelen "tricky".
Dank voor de uitgebreide uitleg BenJ, dat bedoelde ik ook, heb het alleen in een zeer beknopte omschrijving omschreven.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #10  
Oud 15 oktober 2009, 20:11
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Alleen is de site niet goed genoeg getest... Met tien bezoekers deed-ie het nog (goh) maar met 10.000 niet meer...
__________________
Please Google your question before asking.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:14.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl