Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 1 december 2009, 21:36
nofus's schermafbeelding
nofus nofus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 december 2009
Locatie: Terheijden - Casema
Ziggo Internet: Ziggo TV + HD Pakket Ci+
Berichten: 10
Standaard

JA, heb alle opties al geprobeerd, maar hij zit nu precies zoals in de handleiding wordt beschreven.
Met citaat reageren
  #42  
Oud 1 december 2009, 21:41
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nofus Bekijk bericht
JA, heb alle opties al geprobeerd, maar hij zit nu precies zoals in de handleiding wordt beschreven.
En dan heb je het over de handleiding zoals op dit forum staat? In versie 3?
Bij mij ging het daarmee fluitend.

Groet,
JW
Met citaat reageren
  #43  
Oud 1 december 2009, 21:46
nofus's schermafbeelding
nofus nofus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 december 2009
Locatie: Terheijden - Casema
Ziggo Internet: Ziggo TV + HD Pakket Ci+
Berichten: 10
Standaard

Versie 0.4. van 22-11-2009, is er een recentere?

Moet het process na he insteken van de kaart vanzelf starten?
Met citaat reageren
  #44  
Oud 1 december 2009, 22:13
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Klopt, dat SMiT/Neotion logo moet richting muur staan in de Philips, en het staat dan op z'n kop.
Zó zit 'ie er ook bij mijn 22PFL5604 in, en die werkt.
Da's de 100% dus

Groet,
JW
Bedankt voor de snelle reactie, nu is het inderdaad voor 100% duidelijk
Met citaat reageren
  #45  
Oud 2 december 2009, 13:24
nofus's schermafbeelding
nofus nofus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 december 2009
Locatie: Terheijden - Casema
Ziggo Internet: Ziggo TV + HD Pakket Ci+
Berichten: 10
Standaard

Kleine update.

De eerste poging was met de oude Samsung decoder nog aangesloten via de (non HD) HDD recorder.

De volgende poging heb ik die decoder er tussenuit gehaald en is de TV via de HDD recorder aangesloten.

Tevens heb ik de laatste frimware direct via Internet geïnstalleerd en niet via USB.

Zouden deze punten van invloed kunnen zijn?

Vandaag alles teruggezet naar fabrieksinstellingen en het hele circus opnieuw gedaan. Zonder resultaat. Nog steeds start het autheticatieproces NIET.

Ik heb alleen Nederland 1 in HD, de rest geeft zwart beeld. Analoge zenders zijn er vanaf zeder 2001.

Iemqnd een idee, want ik baal er stevig van!
Met citaat reageren
  #46  
Oud 2 december 2009, 13:28
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Heb je de Ziggo Smartcard al geactiveerd?

Groet,
JW
Met citaat reageren
  #47  
Oud 2 december 2009, 15:31
nofus's schermafbeelding
nofus nofus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 december 2009
Locatie: Terheijden - Casema
Ziggo Internet: Ziggo TV + HD Pakket Ci+
Berichten: 10
Standaard

Ja, de nieuwe is geactiveerd, de oude geeft ook geen sjoegge.
Met citaat reageren
  #48  
Oud 2 december 2009, 15:33
Minkie's schermafbeelding
Minkie Minkie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Badhoevedorp
Ziggo Internet: All in one Extra
DTV: 37PFL9604H12 CI+ cam
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nofus Bekijk bericht
Kleine update.

De eerste poging was met de oude Samsung decoder nog aangesloten via de (non HD) HDD recorder.

De volgende poging heb ik die decoder er tussenuit gehaald en is de TV via de HDD recorder aangesloten.

Tevens heb ik de laatste frimware direct via Internet geïnstalleerd en niet via USB.

Zouden deze punten van invloed kunnen zijn?

Vandaag alles teruggezet naar fabrieksinstellingen en het hele circus opnieuw gedaan. Zonder resultaat. Nog steeds start het autheticatieproces NIET.

Ik heb alleen Nederland 1 in HD, de rest geeft zwart beeld. Analoge zenders zijn er vanaf zeder 2001.

Iemqnd een idee, want ik baal er stevig van!

Nofus

Herkend de TV de CI+ module?
In een eerdere posting geef je aan dat de TV aangeeft dat de CI+ module verwijderd is. Ergo in het installatie menu kan je naar optie module gaan en kijken of de tv de CI+ module herkent.

Ik heb zelf ook een dergelijk probleem gehad. Nadat ik de module en smartcard (Logo module en Chip smartcard richting muur) goed geherinstalleerd had heb ik nogmaals alle zenders opnieuw geïnstalleerd.
Alles deed het perfect daarna.
Wat ik wel geconstateerd had dat de smartcard enigszins losjes in de module zit en daardoor wat speling heeft waardoor de chip zeer waarschijnlijk geen goed contact maakte.
Mijn advies is:
1. Haal de CI+ uit de TV
2. Installeerd de zenders opnieuw.
3. Installeer CI+ en smartcard op de juiste wijze.

Authenticatie zou nu goed moeten lopen in 5 stappen naar de 100%.

Succes Minkie
Met citaat reageren
  #49  
Oud 2 december 2009, 18:51
rweersch's schermafbeelding
rweersch rweersch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 juli 2009
Locatie: Sweikhuizen
Ziggo Internet: AiE Basic, Ubee
DTV: Humax 5100C en CI+
Berichten: 277
Standaard

Vandaag een 37PFL8404 gekocht. Net zoals de vorige netjes volgens de handleiding geprobeerd te installeren, maar hij vindt geen zenders:
- update .66 erop gezet
- zenders opnieuw zoeken (zonder CAM uiteraard)
- netwerkfrequentie op 356.00 gezet (regio 6174)
- signaalsnelheid op 6.875 gezet (stond standaard op 6.9 maar dat werkte ook niet).

Een Samsung 270 ontvanger vindt binnen een paar secondes alle zenders, via dezelfde kabel. Dezelfde netwerk- en snelheidinstellingen.

Heeft iemand nog een idee?
Met citaat reageren
  #50  
Oud 2 december 2009, 18:55
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rweersch Bekijk bericht
Vandaag een 37PFL8404 gekocht. Net zoals de vorige netjes volgens de handleiding geprobeerd te installeren, maar hij vindt geen zenders:
- update .66 erop gezet
- zenders opnieuw zoeken (zonder CAM uiteraard)
- netwerkfrequentie op 356.00 gezet (regio 6174)
- signaalsnelheid op 6.875 gezet (stond standaard op 6.9 maar dat werkte ook niet).

Een Samsung 270 ontvanger vindt binnen een paar secondes alle zenders, via dezelfde kabel. Dezelfde netwerk- en snelheidinstellingen.

Heeft iemand nog een idee?
Misschien een '0' te weinig bij de frequentie? Wat is de eenheid die je daar moet invullen? MHz of KHz? Bij MHz is de waarde 356 MHz wat gelijk is aan 356000 KHz.
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Labels
ci+, handleiding, installatie, philips

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:08.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl