Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H380 (HDTV)

Mededelingen

Samsung DCB-H380 (HDTV) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de opvolger van de DCB-H360 High Definition kabelontvanger van Samsung


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 10 oktober 2009, 10:11
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kirex Bekijk bericht
Als of dat zin heeft bij Ziggo, die gasten blijven volhouden dat het aan de kabels ligt.
Stelletje Noobs...
Dat lijkt me niet, als ze bereid zijn om het apparaat om die reden te ruilen tegen een Humax.
  #12  
Oud 15 oktober 2009, 08:26
Tahoe's schermafbeelding
Tahoe Tahoe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: Wilnis - Casema
Ziggo Internet: Nog geen
DTV: Samsung 380HD
Berichten: 18
Standaard

Ze ruilen niet tegen een Humax. Je kunt het wel vragen, maar ze doen het niet. Ze ruilen dan wel om, maar dan krijg je doodleuk "wat er op dat moment op voorraad is". In mijn geval dus gewoon een nieuwe H380.

Op een of ander moment denk je toch dat Ziggo wel tot het besef moet komen dat dit klauwen met geld kost: iedereen met een handshake probleem belt naar Ziggo, decoders worden omgeruild, probleem blijft zich voor doen. Dat kost los van hun naam (daar valt toch weinig aan te verliezen) toch ook bergen verzendkosten; refurb kosten en helpdesk medewerkers-tijd.
  #13  
Oud 15 oktober 2009, 09:54
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Ik zal het probleem aankaarten en kijken of we vanuit onze kant of die van Samsung een oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor de input.


ps. Indien meer gebruikers hier last van hebben, gewoon aangeven! Des te meer voorbeelden des te beter.
  #14  
Oud 15 oktober 2009, 11:54
robkamp's schermafbeelding
robkamp robkamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: De Meern/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra/Ubee en Arris TM702b
DTV: Humax IR HD5000c/DCB-9401R
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
Ik zal het probleem aankaarten en kijken of we vanuit onze kant of die van Samsung een oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor de input.


ps. Indien meer gebruikers hier last van hebben, gewoon aangeven! Des te meer voorbeelden des te beter.
Hier hetzelfde. Handshake problemen met m'n Samsung naar m'n Onkyo TX-SR875.

Oops, ik had dat al gemeld.

Laatst gewijzigd door robkamp; 15 oktober 2009 om 17:21
  #15  
Oud 16 oktober 2009, 07:25
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

mischien is dat de oplossing wel, elke keer vragen voor een ruil tot het gefixed is door samsung. Of dat ziggo door de voorraad samsung heen is
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #16  
Oud 19 oktober 2009, 09:11
bonami's schermafbeelding
bonami bonami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: den bosch
Ziggo Internet: All in one
DTV: Samsung DCB H380R
Berichten: 15
Standaard versterker

Zie dat er meer mensen zijn met een Onkyo waar dit probleem zich voordoet. Ik heb zelf ook een Onkyo, en ook het probleem.

Vroeg me af of het probleem zich alleen voordoet bij de Onkyo icm de Samsung? [heb ik]

Zie tevens in dit forum dat het vaak optreed icm met een Panasonic TV. [heb ik ook !]

Laatst gewijzigd door bonami; 19 oktober 2009 om 10:12
  #17  
Oud 19 oktober 2009, 10:23
robkamp's schermafbeelding
robkamp robkamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: De Meern/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra/Ubee en Arris TM702b
DTV: Humax IR HD5000c/DCB-9401R
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bonami Bekijk bericht
Zie dat er meer mensen zijn met een Onkyo waar dit probleem zich voordoet. Ik heb zelf ook een Onkyo, en ook het probleem.

Vroeg me af of het probleem zich alleen voordoet bij de Onkyo icm de Samsung? [heb ik]

Zie tevens in dit forum dat het vaak optreed icm met een Panasonic TV. [heb ik ook !]
Heb je nog andere bronnen aangesloten op de Onkyo of de Panasonic? Werken die wel goed?
  #18  
Oud 19 oktober 2009, 11:07
bonami's schermafbeelding
bonami bonami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: den bosch
Ziggo Internet: All in one
DTV: Samsung DCB H380R
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robkamp Bekijk bericht
Heb je nog andere bronnen aangesloten op de Onkyo of de Panasonic? Werken die wel goed?
Ja, heb mijn laptop eraan hangen [met HDMI, werkt perfect] en heb een Panasonic DVD recorder, ook via HDMI naar de Onkyo, werkt ook perfect !

Dus aan die zaken ligt het niet.
  #19  
Oud 19 oktober 2009, 11:58
robkamp's schermafbeelding
robkamp robkamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: De Meern/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra/Ubee en Arris TM702b
DTV: Humax IR HD5000c/DCB-9401R
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bonami Bekijk bericht
Ja, heb mijn laptop eraan hangen [met HDMI, werkt perfect] en heb een Panasonic DVD recorder, ook via HDMI naar de Onkyo, werkt ook perfect !

Dus aan die zaken ligt het niet.
Des te meer reden dat het aan de Decoder ligt en niet aan de versteker of TV.

Heb je vanaf je laptop ook HDCP ondersteuning, want daarin ligt het probleem volgens mij? Ik denk nl dat de decoder en de TV de HDCP versleuteling onderling moeten afstemmen door de versterker heen. Dit gaat niet goed indien de decoder uit standby komt, maar wel bij een cold-boot.

Ziggo, wat is het idee hierover met betrekking tot jullie decoder?
  #20  
Oud 19 oktober 2009, 17:04
bonami's schermafbeelding
bonami bonami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: den bosch
Ziggo Internet: All in one
DTV: Samsung DCB H380R
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robkamp Bekijk bericht
Des te meer reden dat het aan de Decoder ligt en niet aan de versteker of TV.

Heb je vanaf je laptop ook HDCP ondersteuning, want daarin ligt het probleem volgens mij? Ik denk nl dat de decoder en de TV de HDCP versleuteling onderling moeten afstemmen door de versterker heen. Dit gaat niet goed indien de decoder uit standby komt, maar wel bij een cold-boot.

Ziggo, wat is het idee hierover met betrekking tot jullie decoder?
Laptop hangt niet altijd aan de Onkyo [alleen als ik een film kijk]. kabel zit wel altijd in de Onkyo, maar laptop hangt daar dus niet continue aan.

Heb wel HDCP in mijn Asus [net even opgezocht]
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H380 (HDTV)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:06.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl