Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 31 oktober 2009, 13:35
Interneppen's schermafbeelding
Interneppen Interneppen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 170
Standaard

Probleem deed zich nu ook met opendns voor.
Bleek ruis op de lijn te zitten. Dit is verholpen en nu gaat het weer als de brandweer. Alleen de vraag is voor hoe lang
  #12  
Oud 7 november 2009, 14:33
Hakker's schermafbeelding
Hakker Hakker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: Culemborg
Ziggo Internet: AIE Extra / Ubee EVM3200 / Draytek 2130N
DTV: CI+ module
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Interneppen Bekijk bericht
Probleem deed zich nu ook met opendns voor.
Bleek ruis op de lijn te zitten. Dit is verholpen en nu gaat het weer als de brandweer. Alleen de vraag is voor hoe lang
mwoah de Ziggo DNS is gewoon heel erg slecht. Ik wil het niet eens een voldoende geven. adressen die zomaar uit de dns verdwijnen zijn aan de orde van de dag daar. Het slecht updaten van de records schijnbaar ook want ik heb de afgelopen maanden regelmatig een nieuw IP gehad dankzij de tientallen harde resets en nieuwe modems proberen, maar kon elke keer tot de conclusie dat eer dat mijn no-ip domein goed naar mijn ip wijst bij Ziggo we vaak weer een paar dagen(ja je hoort het goed DAGEN) verder zijn. Bij OpenDNS is dit zo ongeveer maximaal 5 minuten geweest.
  #13  
Oud 27 november 2009, 17:30
NicoA's schermafbeelding
NicoA NicoA is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo
Ziggo Internet: Midi
DTV: Humax 5000 HD onvanger
Berichten: 11
Standaard Ziggo DNS traag nov 2009

De Ziggo DNS is heel november 2009 sterk overbelast.
Mijn Ziggo-plus netwerkverbinding is wel snel maar pagina's als de volkskrant en NRC worden geladen met een vertraging van ca 2 minuten.
De helpdeks doet alsof z'n neus bloedt.....
Na een week klooien heb ik OpenDNS gevonden en als primaire en secundaire DNS geconfigureerd en nu wekt alles perfect.
Wat een blamage voor Ziggo
Voor alle mensen met problemen; zie OpenDNS.com (geheel gratis voor home users) !!!
  #14  
Oud 29 november 2009, 14:37
jdbsnake's schermafbeelding
jdbsnake jdbsnake is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: @Home Sneek
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 5
Standaard

Ik heb mijn router ingesteld op OpenDNS nadat vandaag wéér alle webpagina's onbereikbaar waren.

OpenDNS is een aanrader!
  #15  
Oud 29 november 2009, 16:16
NicoA's schermafbeelding
NicoA NicoA is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo
Ziggo Internet: Midi
DTV: Humax 5000 HD onvanger
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Interneppen Bekijk bericht
Probleem deed zich nu ook met opendns voor.
Bleek ruis op de lijn te zitten. Dit is verholpen en nu gaat het weer als de brandweer. Alleen de vraag is voor hoe lang
Ik heb nu ook het probleem met OpenDNS; was de ruis op de lijn bij jou een lokaal probleem? Zo ja hoe heb je dat opgelost?
Of was het een Ziggo probleem en is het door hen opgelost?
Gr,NicoA
  #16  
Oud 29 november 2009, 16:21
Interneppen's schermafbeelding
Interneppen Interneppen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NicoA Bekijk bericht
Ik heb nu ook het probleem met OpenDNS; was de ruis op de lijn bij jou een lokaal probleem? Zo ja hoe heb je dat opgelost?
Of was het een Ziggo probleem en is het door hen opgelost?
Gr,NicoA
Ziggo gaf aan dat het ruis was. Maar ik heb nog steeds problemen dat de verbinding soms traag is en dat mijn modem signaal compleet verliest.

Moet ik eerst stekker uit modem halen, dan coax kabel los koppelen, dan opnieuw aansluiten, stekker erin en kan ik weer voor zo lang het duurt en probleem zich weer herhaald internetten.

Ziggo doet er niets meer aan. U wordt ooit nog is gebeld door een bepaalde afdeling die dit probleem moet oppakken. Nou ik geloof er niet meer in en heb me er maar bij neergelegd.

ADSL is ook geen optie. Wordt tijd dat ze hier glasvezel komen neerleggen. Maar ja, dat zal nog wel x jaar gaan duren.
  #17  
Oud 30 november 2009, 23:14
NicoA's schermafbeelding
NicoA NicoA is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo
Ziggo Internet: Midi
DTV: Humax 5000 HD onvanger
Berichten: 11
Standaard

Mijn probleem was dat het laden van pagina's 2 minuten duurde. Binnen de pagina's ging alles redelijk snel en ook file transfer was gewoon snel.
Na een paar weken rommelen vond ik bij microsoft een fixit programma voor het herstellen van de TCP/IP stack. Heb dit programmaatje gerund en de PC herstart en nu loopt alles weer perfect!
Sorry Ziggo ::
Blijkbaar was mijn TCP/IP stack corrupt. Gek dat je nergens deze tip vindt in forums en zo!
Hierbij de gegevens:
How to reset the TCP/IP connection.
Microsoft Fix it 50199
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:16.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl