Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 30 september 2009, 00:25
meenjedatnou's schermafbeelding
meenjedatnou meenjedatnou is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2009
Locatie: Oss/@Home
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Er zit een SCENEA-label boven de groene toets van de afstandsbediening. Uit de handleiding van een 32PFL5404/12:
"
SCENEA (Achtergrond)
Geeft een achtergrond weer op uw TVscherm.
"
en wat verder:

"
Scenea gebruiken
Met Scenea maakt u van uw TV een
persoonlijke fotolijst. Als Scenea is ingeschakeld,
kunt u op uw TV één afbeelding of een
diavoorstelling met afbeeldingen weergeven;
ideaal voor feestjes of andere sociale bijeenkomsten.

"
Hoi,

Ik kan in het menu Scenea kiezen, er verschijnt dan een foto van een vlinder! Verder kan ik er niks mee.....elke toets die ik indruk zet de tv terug op de zender die gekozen was!
Heeft eigenlijk niks met dit onderwerp van doen
  #22  
Oud 30 september 2009, 00:35
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Je kunt dan blijkbaar een eigen foto kiezen en die als achtergrond op je TV laten staan.
De functie werkt bij mij trouwens niet eens via de afstandsbediening. Wel via het Home-menu.

Waarschijnlijk is het bedoeld als een soort digitaal fotolijstje (Al of niet met wisselende foto's)

Laatst gewijzigd door TomF; 30 september 2009 om 00:41
  #23  
Oud 30 september 2009, 10:52
meenjedatnou's schermafbeelding
meenjedatnou meenjedatnou is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2009
Locatie: Oss/@Home
Berichten: 4
Standaard

Ja klopt, alleen via "home" kan ik er komen!
Maar waar staat dan die foto (vlinder) of waar moet ik de mijne neerzetten?
  #24  
Oud 30 september 2009, 11:02
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Scenea:
Als u een usbstick met een foto erop in de tv stopt dan gaat u naar het usb menu en opent de foto. Als de foto groot in beeld staat dan drukt u op 'options' op de afstandsbediening en daar kiest u onderaan voor 'afbeelding instellen als SCENEA wallpaper.

Met dank aan Philips Support.
  #25  
Oud 30 september 2009, 11:28
ASR's schermafbeelding
ASR ASR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: Gilze/@home
Ziggo Internet: Z1 + eredivisie live
DTV: Ci+ intern philips
Berichten: 2
Standaard Philips 37PFL9604/H12 -Firmware 000.026.058.005

TV: Philips 37PFL9604/H12
Firmware: 000.026.058.005

Heb gisteren de nieuwe firmware op TV geïnstalleerd en ik moet zeggen dat ik verrast ben door het resultaat. Eigenlijk werkt alles redelijk naar behoren!! De authenticatie wordt nu volledig doorlopen en alle zenders zijn nu zichtbaar.

Merk wel dat ik op een aantal zenders (bijv: Discovery HD) geen ondertitels heb.

Wat betreft de snelheid, zou het naar mijn mening wel iets sneller mogen gaan. Het zappen tussen zenders en het oproepen van de guide zijn naar mijn mening niet snel genoeg. Toch kan het er wat mij betreft op dit moment zeker mee door.

Ook merk ik dat het aantal zenders in de guide beperkt zijn. Beter gezegd niet alle zenders zijn hierin opgenomen. Daarnaast mis ik de duidelijkheid in de guide die mijn oude humax decoder wel had. Wat ik heel erg mis is dat je nu niet meer kunt zien hoe lang een programma/film reeds bezig is. Bij het schakelen op de Humax werd dit direct bij de zender informatie getoond tijdens het zappen.

Maar goed, ben al lang blij dat het nu werkt en hoop dat Philips nog even na gaat denken over de gebruikersvriendelijkheid en de snelheid van het toestel om hun slogan Sense and Simplicity kracht bij te zetten.
  #26  
Oud 30 september 2009, 15:28
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ASR Bekijk bericht
TV: Philips 37PFL9604/H12
Firmware: 000.026.058.005

Heb gisteren de nieuwe firmware op TV geïnstalleerd en ik moet zeggen dat ik verrast ben door het resultaat. Eigenlijk werkt alles redelijk naar behoren!! De authenticatie wordt nu volledig doorlopen en alle zenders zijn nu zichtbaar.

Merk wel dat ik op een aantal zenders (bijv: Discovery HD) geen ondertitels heb.

Wat betreft de snelheid, zou het naar mijn mening wel iets sneller mogen gaan. Het zappen tussen zenders en het oproepen van de guide zijn naar mijn mening niet snel genoeg. Toch kan het er wat mij betreft op dit moment zeker mee door.

Ook merk ik dat het aantal zenders in de guide beperkt zijn. Beter gezegd niet alle zenders zijn hierin opgenomen. Daarnaast mis ik de duidelijkheid in de guide die mijn oude humax decoder wel had. Wat ik heel erg mis is dat je nu niet meer kunt zien hoe lang een programma/film reeds bezig is. Bij het schakelen op de Humax werd dit direct bij de zender informatie getoond tijdens het zappen.

Maar goed, ben al lang blij dat het nu werkt en hoop dat Philips nog even na gaat denken over de gebruikersvriendelijkheid en de snelheid van het toestel om hun slogan Sense and Simplicity kracht bij te zetten.
Staat allemaal reeds genoemd in de lijst met openstaande issues.
  #27  
Oud 30 september 2009, 16:50
VL32's schermafbeelding
VL32 VL32 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Vlieland
DTV: 1 x Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) en 1x Samsung DCB-H360RS en 1 x philips tv met CI+
Berichten: 61
Standaard

van wanneer was eigenlijk de vorige firmware update
  #28  
Oud 30 september 2009, 21:29
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VL32 Bekijk bericht
van wanneer was eigenlijk de vorige firmware update
...38.022 was van eind augustus.
  #29  
Oud 1 oktober 2009, 21:28
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Ik heb vandaag ook de module gekocht en de software bijgewerkt en ik kan ook TV kijken.
Naast alle bekende openstaande issues (teletekst, EPG) heb ik wel last van heel af en toe een 'blokstreep' of heel kort wegvallend geluid.
Overigens vind ik de zap-snelheid wel zeer acceptabel en krijg ik ook niet allerlei 'enge' meldingen in beeld.
En ik ben erg blij dat de Now/Next banner toch weer terug is!
  #30  
Oud 2 oktober 2009, 07:22
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

"Blokstreep" (nieuw woord ?) heb ik ook. Vraag me af of dit in de TV zit, in de CAM of in de aansluitingen...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Labels
philips ci+, philips firmware, philips tv 2009, ziggo smartcard

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:22.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl