Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 28 september 2009, 21:11
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard Philips 42PFL9664

Gisteren CI+ aan de praat gekregen met firmware 058.005.
Teletekst alleen op Ned 1 beschikbaar.

Vandaag bij het aanzetten van de TV het authenticatiescherm een paar seconden in beeld, zoals hierboven ook al aangegeven.

Overschakelen naar ander kanaal is traag. Lijkt te komen doordat eerst een zwart scherm wordt weergegeven met de zendernaam erin. Het zwarte scherm wordt daarna pas ingevuld met het beeld van de zender.
Alphacrypt is sneller. Volgens mij had je daar dat zwarte tussenscherm niet.

Tegen 20.00 uur is alleen Ned 1 HD (ongecodeerd) nog zichtbaar. Bij overschakelen naar andere zenders krijg je de mededeling "gecodeerd signaal" of iets van die strekking.


Edit: Teletekst issue toegevoegd.

Laatst gewijzigd door Claude; 28 september 2009 om 21:18
  #12  
Oud 29 september 2009, 07:03
sanderlo's schermafbeelding
sanderlo sanderlo is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: Heerhugowaard/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-Een Extra
DTV: Philips 56PFL9954H/12 met Smit CI+ CAM
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Het verschijnsel waar Sanderlo op doelt lijkt me een kwestie van certificaatjes. Dat had ik de eerste dag ook, maar was de volgende dag gelukkig verdwenen en ik heb er ook nooit last meer van gehad.
Het is bij mij niet vanzelf weg... Ik ben er wel achter gekomen dat je het alleen ziet als je je TV inschakelt op een niet gecodeerd kanaal (bv Nederland 1 HD). Als je inschakelt op een gecodeerd kanaal (bv RTL4) dan blijft het beeld een tijdje zwart voordat de authentication voltooid is, maar het lijkt dat je de melding dan niet ziet.

Edit: Firmware 0.26.58.5
  #13  
Oud 29 september 2009, 08:22
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Ik had deze issues al in een ander topic neer gezet, maar voor de zekerheid ook hier even:

- TV opstarten duurt een stuk langer. Komt dit doordat de CAM op de achtergrond toch een authenticatie proces uitvoert?
- Het menu van mijn TV (9664) lijkt ineens een stuk trager? Als ik met de ronde knop door het menu navigeer gaat het veel langzamer dan voorheen? (Vooral bij HD kanalen)
- Soms krijg ik tijdens het tv kijken ineens een seconde 'blokjes' door het beeld. Dit is niet vaak en erg kort, maar het is wel irritant. Voorheen met de humax had ik dit niet.
- Het zappen is wat aan de trage kant.

Firmware 0.26.58.5
  #14  
Oud 29 september 2009, 10:25
meenjedatnou's schermafbeelding
meenjedatnou meenjedatnou is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2009
Locatie: Oss/@Home
Berichten: 4
Standaard

Bij werkt alles redelijk goed.
Alleen teletext op Ned 1 maar daar kan ik wel mee leven.
Heb versie: 000.026.058.005 er op staan.
Alleen valt me in het menu van de TV (37PFL9604H/12) op dat ik een extra icoontje erbij heb: Scenea?
Iemand enig idee?
  #15  
Oud 29 september 2009, 14:38
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meenjedatnou Bekijk bericht
Bij werkt alles redelijk goed.
Alleen teletext op Ned 1 maar daar kan ik wel mee leven.
Heb versie: 000.026.058.005 er op staan.
Alleen valt me in het menu van de TV (37PFL9604H/12) op dat ik een extra icoontje erbij heb: Scenea?
Iemand enig idee?
Er zit een SCENEA-label boven de groene toets van de afstandsbediening. Uit de handleiding van een 32PFL5404/12:
"
SCENEA (Achtergrond)

Geeft een achtergrond weer op uw TVscherm.
"
en wat verder:

"
Scenea gebruiken
Met Scenea maakt u van uw TV een
persoonlijke fotolijst. Als Scenea is ingeschakeld,
kunt u op uw TV één afbeelding of een
diavoorstelling met afbeeldingen weergeven;
ideaal voor feestjes of andere sociale bijeenkomsten.

"
__________________
L8r, Henk
  #16  
Oud 29 september 2009, 17:18
jakov's schermafbeelding
jakov jakov is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 september 2009
Locatie: Delft/Ziggo
Ziggo Internet: Z1
DTV: Panasonic TX-L39E6
Berichten: 9
Standaard

TV: 32PFL7404H/12
FW: 000.026.038.022

Wat ik irritant vind is dat je favorietenlijst dezelfde volgorde aanhoudt als de komplete lijst:
als je dus zenders 1,2,3,6,54,108,234 als favoriet markeert worden ze opgeslagen als respectievelijk: 1,2,3,4,5,6,7
dus als je in dit voorbeeld zender 234 voor zender 54 wil hebben in je favorieten, zul je deze zender eerst in je komplete lijst op 53 of lager moeten zetten voordat hij in je favorieten als 5 ipv 7 verschijnt. Het zou fijn zijn als je favorieten op een zelfgekozen volgorde kan zetten, wat heb je er anders aan?

ter vergelijking: de losse Philips DCR2020 kan dat wel...
  #17  
Oud 29 september 2009, 18:21
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jakov Bekijk bericht
TV: 32PFL7404H/12
FW: 000.026.038.022

Wat ik irritant vind is dat je favorietenlijst dezelfde volgorde aanhoudt als de komplete lijst:
als je dus zenders 1,2,3,6,54,108,234 als favoriet markeert worden ze opgeslagen als respectievelijk: 1,2,3,4,5,6,7
dus als je in dit voorbeeld zender 234 voor zender 54 wil hebben in je favorieten, zul je deze zender eerst in je komplete lijst op 53 of lager moeten zetten voordat hij in je favorieten als 5 ipv 7 verschijnt. Het zou fijn zijn als je favorieten op een zelfgekozen volgorde kan zetten, wat heb je er anders aan?

ter vergelijking: de losse Philips DCR2020 kan dat wel...
Dit is niet CI+ gerelateerd nog een bug. Je kan het altijd aanmelden bij Philips.
  #18  
Oud 29 september 2009, 22:27
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderlo Bekijk bericht
  • Opstarten gaat wel langzamer.
  • Verder is de 'Authentication OK' melding die elke keer als je opstart levensgroot door het beeld verschijnt behoorlijk storend.
Opstarten gaat inderdaad langzamer. M.i. is er een verschil tussen de stb's en de ci+ cam module. Philips TV verbruikt <0,3 watt in standbye. Een stb verbruikt meer dan 10W in standby, verschil is volgens mij het continue updaten van de st.
Ikzelf heb al minder last van het authentication scherm als ik de TV in standby laat staan ipv helemaal uitzet.
  #19  
Oud 29 september 2009, 22:37
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Ik heb ook 2 vragen:
1) Ik ben wel benieuwd of iedereen standaard graag wel Now/Next in beeld zou willen hebben of juist niet. (Nu moet je er voor op het 'Info' knopje drukken)
Ik ben een groot voorstander van Now/Next in beeld. Naast de CI+ Cam heb ik ook twee Samsung STB's met een balk Now/Next en mis dit nu behoorlijk bij het zappen op de CI+.
  #20  
Oud 29 september 2009, 23:41
VL32's schermafbeelding
VL32 VL32 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Vlieland
DTV: 1 x Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) en 1x Samsung DCB-H360RS en 1 x philips tv met CI+
Berichten: 61
Standaard

ff een andere vraag..worden bij de subtitles ook dvb subtitles ondersteund? of alleen de teletekst subs?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Labels
philips ci+, philips firmware, philips tv 2009, ziggo smartcard

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:36.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl