Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 14 oktober 2009, 12:04
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Met het Delta-volume kun je zenders, waarvan het geluid in verhouding tot de andere zenders te hard staat, wat naar beneden schroeven.
  #122  
Oud 14 oktober 2009, 17:28
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Met het Delta-volume kun je zenders, waarvan het geluid in verhouding tot de andere zenders te hard staat, wat naar beneden schroeven.
Inderdaad, bij mij staat deze nu voor NL HD 1, 2 en 3 op het uiterste: -8.
  #123  
Oud 17 oktober 2009, 11:32
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Gelezen in het draadje over de beta-firmware:
(Klik hier)

Citaat:
Maar als ik dan de optie verborgen zenders weergeven gebruikt is de tekst van de zenders niet meer te lezen. Ook is het niet mogelijk om per zender te bepalen of je hem weer zichtbaar wilt maken. De enige optie die je hebt is alle kanalen weer zichtbaar maken
Dit is ook al in firmware versie 026.058.005, maar ik wilde dat draadje niet vrstoren.
  #124  
Oud 18 oktober 2009, 19:06
SANEX^'s schermafbeelding
SANEX^ SANEX^ is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: Groningen
DTV: Samsung H360R
Berichten: 44
Standaard

Misschien ligt het aan mij (en het zal ook niks met CI+ te maken hebben) maar ben ik de enige waarbij de achtergrondkleur van teletekst na een halve minuut niks doen van zwart verandert naar donkergroen?
  #125  
Oud 18 oktober 2009, 19:17
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

ik heb ook wel eens een donkergroene achtergrond gehad bij teletext. Ik dacht toen dat het er aan lag dat ik met de 'tint' van het beeld gespeeld had. Nu ik hoor dat ik niet de enige ben zal ik er nog eens op letten.
  #126  
Oud 18 oktober 2009, 19:52
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Hier verandert de achtergrond van Teletekst na een tijdje van zwart naar blauw. Dat schijnt met Teletekst 2.5 te maken te hebben.

(Teletekst 2.5 is ook uit te zetten en voor zover ik me kan herinneren, blijft de achtergrond dan zwart)
  #127  
Oud 18 oktober 2009, 20:34
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Hier verandert de achtergrond van Teletekst na een tijdje van zwart naar blauw. Dat schijnt met Teletekst 2.5 te maken te hebben.

(Teletekst 2.5 is ook uit te zetten en voor zover ik me kan herinneren, blijft de achtergrond dan zwart)
De mogelijkheid om een achtergrondkleur in te stellen is inderdaad onderdeel van Teletekst 2.5. NOS TT gebruikt een verschillende kleur per pagina reeks (b.v. voor nieuws, financieel, sport etc.). Dit is al geintroduceerd rond het jaar 2000.

Laatst gewijzigd door nlrb; 18 oktober 2009 om 21:15 Reden: Typo
  #128  
Oud 18 oktober 2009, 20:51
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Txs Nirb. Weer wat geleerd
Er was destijds blijkbaar ook een speciale Teletekst-testpagina voor Teletekst 2.5 waarmee je de grafische mogelijkheden ervan kon bewonderen.
Blijkbaar bestaat die pagina allang niet meer.
  #129  
Oud 18 oktober 2009, 21:46
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
Txs Nirb. Weer wat geleerd
Er was destijds blijkbaar ook een speciale Teletekst-testpagina voor Teletekst 2.5 waarmee je de grafische mogelijkheden ervan kon bewonderen.
Blijkbaar bestaat die pagina allang niet meer.

Nederland 1,2,3 pagina 397 uitleg, 389 de plaatjes, duurt even voor het 'zichtbaar' is. Duitse zender ZDF maakt er 'grafisch' gebruik van (dus niet alleen de achtergrondkleur), Ook dat duurt even om te laden.
  #130  
Oud 19 oktober 2009, 12:56
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

De reden dat 't ff duurt voordat die achtergrondkleur verschijnt heeft volgens mij te maken met 't cachen van pagina's. Zodra alle pagina's gecached zijn verschijnt bij mij die achtergrondkleur (dat was op m'n vorige breedbuisbeeld TV ook al zo). Als die achtergrondkleur bij mij verschijnt kan ik zonder zoekvertraging (geen lopende paginateller) naar een andere pagina springen. Als die achtergrondkleur er nog niet is kan het opzoeken van een pagina ff duren (wel een lopende paginateller), maar dus niet langer dan één cyclus. Let wel nog, bij mij staan dan nog niet alle subpagina's in cache, maar wel tenminste de eerste en/of één van de subpagina's van iedere beschikbare pagina.
Overigens begint dit aardig offtopic te worden ...
__________________
L8r, Henk

Laatst gewijzigd door Henk2304; 19 oktober 2009 om 12:58 Reden: Offtopic?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Labels
philips ci+, philips firmware, philips tv 2009, ziggo smartcard

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:22.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl