Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #111  
Oud 12 oktober 2009, 18:41
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoostBoZ Bekijk bericht
Komt waarschijnlijk door de verschillende geluidssporen. Ik heb al eerder opgemerkt dat het Dolby Digital geluid over NL1 HD, NL2 HD en NL3 HD erg zacht is i.v.m. het standaard geluid op de overige zenders. Als je standaard het Dolby Digital uitzet (via Configuratie - Audiovoorkeuren o.i.d. - helemaal onderaan Voorkeur geluid - Standaard; dus niet op 'Geavanceerd) dan zal dit geluidsverschil verdwijnen.

Een andere mogelijkheid is om via menu
Configuratie->Geluid->Delta Volume (
onderaan het lijstje, niet direct in het scherm te zien zonder scrollen)
kan je het volume naar beneden bijstellen.
Enige vervelende is, dat per kanaal ingesteld moet worden en configuratiemenu opgestart moet worden.
  #112  
Oud 12 oktober 2009, 19:04
hendriksmj's schermafbeelding
hendriksmj hendriksmj is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: Z2 / Motorola
DTV: Samsung DCB9401R
Berichten: 9
Standaard

Nederland 1, 2 en 3 zenden ook nog niet in 5.1 uit. Dus die zenders kan je 'uitzetten'.

Eén van de weinige programma's dat HD is, behalve de montages, is Studio Sport. Uit betrouwbare bron weet ik dat die nog NIET in 5.1 uitzenden.
  #113  
Oud 12 oktober 2009, 19:09
RogerSch's schermafbeelding
RogerSch RogerSch is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Born / Ziggo
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hendriksmj Bekijk bericht
Nederland 1, 2 en 3 zenden ook nog niet in 5.1 uit. Dus die zenders kan je 'uitzetten'.

Eén van de weinige programma's dat HD is, behalve de montages, is Studio Sport. Uit betrouwbare bron weet ik dat die nog NIET in 5.1 uitzenden.
Enkele andere programma's die in HD worden uitgezonden zijn:

The Newyork Connection
De reis met de Beagle
  #114  
Oud 12 oktober 2009, 22:19
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RogerSch Bekijk bericht
Enkele andere programma's die in HD worden uitgezonden zijn:

The Newyork Connection
De reis met de Beagle
hoe kan ik zien wat wel HD is ? op nld 1 ,2 ,3
  #115  
Oud 12 oktober 2009, 23:57
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoostBoZ Bekijk bericht
Komt waarschijnlijk door de verschillende geluidssporen. Ik heb al eerder opgemerkt dat het Dolby Digital geluid over NL1 HD, NL2 HD en NL3 HD erg zacht is i.v.m. het standaard geluid op de overige zenders. Als je standaard het Dolby Digital uitzet (via Configuratie - Audiovoorkeuren o.i.d. - helemaal onderaan Voorkeur geluid - Standaard; dus niet op 'Geavanceerd) dan zal dit geluidsverschil verdwijnen.
Joost ik kan die "geavanceerde" voorkeur niet echt vinden in mijn configuratie. Ik zie enkelt dolby Surround (in mijn menu GELUID) aan of uit, meer niet; Aan is veel mooier. Ik heb geprobeerd met de Uit stand, maar blijft hetzelfde euvel spelen: Ned1, 2 en 3 HD veel luider volume als de meeste overige zenders?

Laatst gewijzigd door roxxi; 13 oktober 2009 om 00:03
  #116  
Oud 13 oktober 2009, 00:01
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mark69 Bekijk bericht
Een andere mogelijkheid is om via menu
Configuratie->Geluid->Delta Volume (
onderaan het lijstje, niet direct in het scherm te zien zonder scrollen)
kan je het volume naar beneden bijstellen.
Enige vervelende is, dat per kanaal ingesteld moet worden en configuratiemenu opgestart moet worden.
Ja heb ik vanavond gezien Mark, maar wat is Delta volume in hemelsnaam?
Moet je dat "Delta volume" dan, zoals je aangeeft voor iedere zender apart instellen en onthoud de LCD dat dan voor altijd..... ?
  #117  
Oud 13 oktober 2009, 08:20
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roxxi Bekijk bericht
Joost ik kan die "geavanceerde" voorkeur niet echt vinden in mijn configuratie. Ik zie enkelt dolby Surround (in mijn menu GELUID) aan of uit, meer niet; Aan is veel mooier. Ik heb geprobeerd met de Uit stand, maar blijft hetzelfde euvel spelen: Ned1, 2 en 3 HD veel luider volume als de meeste overige zenders?
Die optie staat (een beetje verborgen) onder installatie->talen->gewenst audioformaat.

Maar volgens mij zoek je geluid->automatische afstelling volume.
  #118  
Oud 13 oktober 2009, 10:39
JoostBoZ's schermafbeelding
JoostBoZ JoostBoZ is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2009
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 80
Standaard

Klopt, ik had het gisteren ook gezien dat die optie ergens anders stond dan waar ik het initieel had beschreven.

Hij staat dus hier:
Citaat:
Die optie staat (een beetje verborgen) onder installatie->talen->gewenst audioformaat.
  #119  
Oud 13 oktober 2009, 23:55
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roxxi Bekijk bericht
Ja heb ik vanavond gezien Mark, maar wat is Delta volume in hemelsnaam?
Moet je dat "Delta volume" dan, zoals je aangeeft voor iedere zender apart instellen en onthoud de LCD dat dan voor altijd..... ?
Voor altijd kan ik niet garanderen, maar bij mij onthoudt de LCD dit tot nu toe wel en ja voor iedere zender apart
  #120  
Oud 14 oktober 2009, 00:20
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mark69 Bekijk bericht
Voor altijd kan ik niet garanderen, maar bij mij onthoudt de LCD dit tot nu toe wel en ja voor iedere zender apart
Mark, begrijp ik je goed dat deze Delta instelling voorkomt, als je op alle zenders het Delta volume ongeveer op een gelijk volume hebt ingesteld, dat je bij het zappen naar een andere zender het 'irritante' volume verschil kwijt bent?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Labels
philips ci+, philips firmware, philips tv 2009, ziggo smartcard

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:53.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl