Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 29 november 2009, 23:17
pliesie's schermafbeelding
pliesie pliesie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Tollebeek @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Basis
DTV: Cisco pvr
Berichten: 26
Standaard

Vroeger... dat het gras nog groen was...

Toen zat er nog een rs232 aansluiting aan de recievers.
mja..
Er moet een manier zijn om de reciever te flashen en ook om een fw dump te maken. Hoe.. dat is de vraag.
  #82  
Oud 2 december 2009, 21:55
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

inderdaad, maar dat zal te makkelijk zijn geworden .
Maar er moet toch idd een mogelijkheid zijn om iets an te passen en de netwerk poorten aan de gang te krijgen ??
  #83  
Oud 3 december 2009, 00:08
pliesie's schermafbeelding
pliesie pliesie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Tollebeek @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Basis
DTV: Cisco pvr
Berichten: 26
Standaard

Als de cisco boot een netwerk trace doen.
Alles capturen kijken of hij ergens naar zoekt... Ofzoiets..

Heeft iemand de mogelijkheid om dat te doen?
  #84  
Oud 5 december 2009, 13:31
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

ik denk dat dat inderdaad alleen maar kan als men en nieuwe uit de doos pakt en dan gaan capturen (wireshark ofzo) maar daar hebben we de firmware enz helaas nog niet mee ...
  #85  
Oud 8 december 2009, 21:48
proempiet's schermafbeelding
proempiet proempiet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 december 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Cisco PVR
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pliesie Bekijk bericht
Vroeger... dat het gras nog groen was...

Toen zat er nog een rs232 aansluiting aan de recievers.
mja..
Er moet een manier zijn om de reciever te flashen en ook om een fw dump te maken. Hoe.. dat is de vraag.

Zou op die "Multi TV" aansluiting niet zo'n seriele Cisco kabel aan te sluiten zijn???


Ik ga het binnenkort wel even proberen, eerst even een kabeltje scoren op het werk.
  #86  
Oud 9 december 2009, 00:26
pliesie's schermafbeelding
pliesie pliesie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Tollebeek @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Basis
DTV: Cisco pvr
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door proempiet Bekijk bericht
Zou op die "Multi TV" aansluiting niet zo'n seriele Cisco kabel aan te sluiten zijn???


Ik ga het binnenkort wel even proberen, eerst even een kabeltje scoren op het werk.
Topppie... Goed idee.
Ik heb er ergens in 1 van de kabelbakken ook wel 1 liggen.
Als ik thuis ben zal ik ook even gaan kijken...

Mijn ontvanger is binnen btw.
  #87  
Oud 9 december 2009, 08:22
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

heb genoeg van die kabels liggen maar ben bang dat het niet gaat werken.
Maar als mensen willen testen en zo'n kabel zoeken laat het me maar ff weten kan er wel zwikkie regelen via werk.
  #88  
Oud 12 december 2009, 01:24
Ierlandfan's schermafbeelding
Ierlandfan Ierlandfan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2006
Locatie: Medemblik/MK
Berichten: 19
Standaard

Rs232...die goeie oude tijd..hmm.. de Samsung DCB-B270R heeft een overigens nette RS232 aansluiting inclusief pinnetjes bedenk ik me net (toen ik hem ooit openmaakte)

Dus.uuhmm..maak de Cisco eens open en maak wat leuke foto's. Grote kans dat er of rs232 aanwezig is (Bijna op of in elk kabelmeuk ding te vinden wat ik ken) of anders wel iets van JTAG. Zie je 1x4 of 4x2 pinnetjes op een rij is het (mogelijk) RS232. Zie je er een rijtje van 2x14 of groter is het mogelijk JTAG. Iemand die even een schroevedraaier een een fototoestel pakt?

Wat over de firmware:

(Not confirmed) Firmware formats: PTV OS (PASSPORT) & SARA (Wellicht draait de 8445 een aangepaste variant?)

The firmware/software generally comes from one of two sources: the Scientific Atlanta Resident Application (SARA) or the PASSPORT software from Aptiv Digital (a spin-off of Pioneer). The choice of firmware is determined by the cable operator and the equipment available at the cable head-end.

Opties van een andere SA/Cisco PVR. NIET ZIGGO! (SA8300)
Probeer en wees creatief met de knopjes!

Bron: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=471859

Diagnostic Mode. There are two ways to enter Diagnostic Mode:
  1. Press and hold Select on front of unit until Mail light (Noot..wellicht een ander lichtje) starts to flash, then press INFO.
  2. Press and hold Pause on remote until Mail light (Noot..wellicht een ander lichtje) starts to flash (around 10-15 seconds), then press Page Up (-). On some remotes, Page (+) might need to be used instead.
Over het wachtwoord:
Probeer eens W2402 zonder een gebruikersnaam.
  #89  
Oud 15 december 2009, 15:02
proempiet's schermafbeelding
proempiet proempiet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 december 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Cisco PVR
Berichten: 7
Standaard

ff geprobeert met een serieel kabeltje.
Dit werkt niet, verschillende baudrates geprobeert maar er komt niets binnen.

Als je de IP kabel in mijn speedtouch adsl modem hang gaat het lampje op het modem wel branden alleen hij haalt geen IP adres op. Ik heb even met Angry IP scanner gekeken maar daar komen alleen mijn PC's voorbij

Ik heb ook nog even geprobeert om terug te gaan naar fabrieksinstellingen en dan te sniffen maar ook dan zie je niks.
Toen nog even de interactieve televisie opnieuw ingesteld want volgen de handleiding kun je daar ook kiezen voor "interne netwerk kaart"?? ipv "Kabel modem" maar deze optie is in de huidige firmware niet meer te kiezen.

Ik zal hem eens open schroeven en wat foto's maken binnenkort!
  #90  
Oud 16 december 2009, 07:44
proempiet's schermafbeelding
proempiet proempiet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 december 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Cisco PVR
Berichten: 7
Standaard Plaatjes

zie mijn picasa album voor foto's van de binnenkant, er is helaas nergens een connector te vinden waarop je iets zou kunnen aansluiten

http://picasaweb.google.nl/ciscopvr/...gE&feat=email#
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:21.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl