Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 6 november 2009, 15:53
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Ik denk dat al dat grutten in de decoder weinig tot geen zin zal hebben. Hij heeft geen "open structure" en zal gerust weer afgeschermd worden zodra je hem in het Ziggo netwerk hangt. Ik vind dat zelf logisch maar de USB-poort zou zeker wel open mogen om er een extra HDD aan te hangen.
Enigste wat voor mij interessant is : toegang via netwerk
  #52  
Oud 7 november 2009, 14:00
michel30's schermafbeelding
michel30 michel30 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 oktober 2009
Locatie: ***
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the cosmic gate Bekijk bericht
dammn net de zooi aangesloten maar helaas krijg geen DHCP IP adres, en als ik aan mijn netwerk hang gebeurd er ook niks.
Ookal handmatig op 192.168.100.x gezet en er dan met 192.168.100.1 heen proberen te gaan maar geen resultaat .....dammn

update: net toch via mijn DHCP server (de uitdeelt in de 192.168.x.x) alle voor elkaar gekregen, heb nu het login screen op 192.168.100.1 te pakken.Ga ff poortscan eroplos laten.
Keep you posted

Raar, ik heb hier intern 192.168.2.X als dhcp staan, maar geen resultaat.

Dan maar eens dhcp ingesteld als 192.168.100.x , maar geen resultaat.

Alles geprobeerd, maar geen webinterface of iets te zien, ook niet eens de cisco apparaat.
  #53  
Oud 7 november 2009, 17:42
poelie's schermafbeelding
poelie poelie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door michel30 Bekijk bericht
Raar, ik heb hier intern 192.168.2.X als dhcp staan, maar geen resultaat.

Dan maar eens dhcp ingesteld als 192.168.100.x , maar geen resultaat.

Alles geprobeerd, maar geen webinterface of iets te zien, ook niet eens de cisco apparaat.
Hier zelfde kom er niet in poort is wel aan trouwes van de ontvanger. maar slikt geen adres..
  #54  
Oud 8 november 2009, 17:26
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

vreemd, wel in de goede poort gedaan?Zitten 2 lan poorten op dus vandaar.
Ik kom er gewoon netjes in hoor
  #55  
Oud 8 november 2009, 17:27
poelie's schermafbeelding
poelie poelie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 12
Standaard

2 poorten geprobeerd mij beide geen reactie
  #56  
Oud 8 november 2009, 18:30
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poelie Bekijk bericht
2 poorten geprobeerd mij beide geen reactie
heel vreemd ik kom er gewoon telkens in zonder probleem.Het werk in iedergeval niet als je IP van je PC vast zet in een subnet.Als je nu eens een losse router ofzo pakt en die laat DHCPen en de 192.168.1.x reeks en dan daar en de Cisco en de pc aanhangen dan moet het lukkgn wat mij betrefd ..
  #57  
Oud 8 november 2009, 18:53
poelie's schermafbeelding
poelie poelie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 12
Standaard

Ook geprobeert en in die reeks maar doet niets
  #58  
Oud 9 november 2009, 08:09
the cosmic gate's schermafbeelding
the cosmic gate the cosmic gate is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: AIO plus
DTV: Cisco PVR
Berichten: 40
Standaard

hmm da's wel heel vreemd dan , en als je een switch pakt en dan daarop de cisco en de PC hangt ??Weet het anders helaas ook niet, vind het wel appart aangezien ik nergens problemen mee heb .
  #59  
Oud 9 november 2009, 11:29
pliesie's schermafbeelding
pliesie pliesie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Tollebeek @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Basis
DTV: Cisco pvr
Berichten: 26
Standaard

Hoi,

Na wat speuren heb ik een wachtwoord gevonden die veel gebruikt wordt door scientific atlanta. (de bouwer van de box)

Kunnen jullie eens het volgende proberen op de webinterface.

User: admin
Pasw: W2402

Ik heb de box zelf nog niet dus kan nog niet testen.

Willem
  #60  
Oud 9 november 2009, 14:22
RoelVB's schermafbeelding
RoelVB RoelVB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 maart 2009
Locatie: @Home / Oudheusden
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pliesie Bekijk bericht
Hoi,

Na wat speuren heb ik een wachtwoord gevonden die veel gebruikt wordt door scientific atlanta. (de bouwer van de box)

Kunnen jullie eens het volgende proberen op de webinterface.

User: admin
Pasw: W2402

Ik heb de box zelf nog niet dus kan nog niet testen.

Willem
Die gegevens heb ik al eens geprobeerd. (Op firmware 1.0.2.5)
Is helaas niet juist.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:00.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl