Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+

Mededelingen

CI+ Nieuws, algemene vragen en opmerkingen over CI+ modules en CI+ geschikte TV's
(specifieke posts over bepaalde merken TV's of CI+ CAMS in de eigen subforums)


Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 26 augustus 2009, 07:35
ArnoudBM's schermafbeelding
ArnoudBM ArnoudBM is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema
DTV: Sony 32V5500 met CI+; Humax 5050c
Berichten: 47
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
A: Nee, combinaties CI-(oud) en CI+ zullen niet ondersteund worden.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HD_Albert Bekijk bericht
Dan maar een Alphacrypt IC dus.
Maar die worden net zo goed niet ondersteund.

@Anoniem: Kun je het antwoord verduidelijken? Bedoel je CI+ in een CI-slot:
  1. wordt niet ondersteund, net als een Alphacrypt. Bij eventuele problemen dus niet aankloppen bij Ziggo;
  2. wordt door Ziggo uitgesloten van werking, net als Alphacrypt in een CI+ TV. 'Voor de duidelijkheid';
  3. kan technisch niet werken.
Met citaat reageren
  #82  
Oud 26 augustus 2009, 21:07
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArnoudBM Bekijk bericht
Maar die worden net zo goed niet ondersteund.



@Anoniem: Kun je het antwoord verduidelijken? Bedoel je CI+ in een CI-slot:
  1. wordt niet ondersteund, net als een Alphacrypt. Bij eventuele problemen dus niet aankloppen bij Ziggo;
  2. wordt door Ziggo uitgesloten van werking, net als Alphacrypt in een CI+ TV. 'Voor de duidelijkheid';
  3. kan technisch niet werken.
Een CI+CAM in een CI-slot zal bij Ziggo niet gaan werken, omdat we inzetten op enhanced security en daar pas CIv1 niet in.
Met citaat reageren
  #83  
Oud 29 augustus 2009, 16:28
bouke1's schermafbeelding
bouke1 bouke1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2009
Locatie: delft
Ziggo Internet: ziggo Z1, modem: motorola sb5100e
DTV: ci+ cam in LE37B652T4PXZG
Berichten: 8
Standaard update ci+ modules

update vanaf het phillips forum over de voortgang van de ci+ modules

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De dealers hebben 1 sample ontvangen. Met deze sample kunnen ze zelf wat ervaring opdoen. De echte leveringen naar de dealers zal over een paar weken plaatsvinden. Gisteren zou de eerste batch gelevert moeten zijn aan onze logistiek partner. De modules worden vervolgens verpakt met een smartcard en manuals en gaan dus vervolgens naar de dealers.
Met citaat reageren
  #84  
Oud 30 augustus 2009, 13:57
OMD's schermafbeelding
OMD OMD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2009
Locatie: Leiden, Casema
Berichten: 1
Standaard

Nou, ik heb gespeeld met de nieuwe module op diverse televisie's.

De CI+ cam doet het vooralsnog ook gewoon op de ''oude'' DVB-C toestellen (Loewe, Sony, etc) dus klopt op dit moment nog niet helemaal wat anoniem zegt, je krijgt enkel een melding aan het begin "host is not fully CI+ compliant, pess ok to exit'' en dan doet iet het gewoon ( volledige pakket )

Philips weigert hij dienst, blijft op authenticating hangen en zoals vermeld doet hij het bij de kdl32v5500 gewoon prima.
Met citaat reageren
  #85  
Oud 30 augustus 2009, 14:11
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OMD Bekijk bericht
[...] en zoals vermeld doet hij het bij de kdl32v5500 gewoon prima.
En de Sony modellen die nog certificering afwachten? o.a. de Z5500 en W5500?
Met citaat reageren
  #86  
Oud 30 augustus 2009, 14:22
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.439
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OMD Bekijk bericht
De CI+ cam doet het vooralsnog ook gewoon op de ''oude'' DVB-C toestellen (Loewe, Sony, etc) dus klopt op dit moment nog niet helemaal wat anoniem zegt, je krijgt enkel een melding aan het begin "host is not fully CI+ compliant, pess ok to exit'' en dan doet iet het gewoon ( volledige pakket )
Inderdaad, vooralsnog.....
Totdat ze bij Ziggo het CI+ blokkeringssignaal activeren.
Met citaat reageren
  #87  
Oud 30 augustus 2009, 14:23
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
En de Sony modellen die nog certificering afwachten? o.a. de Z5500 en W5500?
Daar zal ie het ongetwijfeld net zo prima op doen, in die modellen zit namelijk dezelfde digitale tuner en hetzelfde CI+ slot. De Ziggo-certificering staat ook los van de CI+-certificering waar alle genoemde CI+ toestellen sowieso aan voldoen.
Met citaat reageren
  #88  
Oud 30 augustus 2009, 14:59
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OMD Bekijk bericht
Nou, ik heb gespeeld met de nieuwe module op diverse televisie's.

De CI+ cam doet het vooralsnog ook gewoon op de ''oude'' DVB-C toestellen (Loewe, Sony, etc) dus klopt op dit moment nog niet helemaal wat anoniem zegt, je krijgt enkel een melding aan het begin "host is not fully CI+ compliant, pess ok to exit'' en dan doet iet het gewoon ( volledige pakket )

Philips weigert hij dienst, blijft op authenticating hangen en zoals vermeld doet hij het bij de kdl32v5500 gewoon prima.
...op dit moment nog niet helemaal:
dit is correct zal in de komende weken op het netwerk West worden aangepast. De introductie is immers ook nog niet gestart
Met citaat reageren
  #89  
Oud 31 augustus 2009, 15:57
warpino's schermafbeelding
warpino warpino is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Vinkeveen
Berichten: 2
Standaard Levertijd

Ik heb net iig even gebeld naar Ziggo... zegt ie: 'Bel over twee maanden nog maar eens terug, de CI+ modules zijn voorlopig nog niet leverbaar'
Met citaat reageren
  #90  
Oud 31 augustus 2009, 17:25
Duncan's schermafbeelding
Duncan Duncan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 1
Standaard CI+ (opnemen op HDD)

Hoi,

Lees ook, als zovele, de discussie omtrent CI+, heb net een nieuwe TV aangeschaft (Philips 9604) en wil uiteindelijk ook die module aanschaffen als die medio sept leverbaar is.

Stel het gaat ooit werken en ook de Philips tv's zijn gecertificeerd, kan ik dan ook mijn digitaal kabelsignaal opnemen op mijn HDD die in mijn dvd-speler zit of kan dit alleen met met een externe digitale ontvanger met HDD.

Misschien dat een van jullie hier antwoordt op weet.

Groet, Duncan
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+


Favorieten/bladwijzers

Labels
cam, ci+, gecertificeerd, ziggo

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:28.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl