Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Neotion & SMiT CI+ Cams

Mededelingen

Neotion & SMiT CI+ Cams Nieuws, Vragen en opmerkingen die alleen gaan over de Ziggo-goedgekeurde CI+ CAMS . Geen algemene zaken over CI+ plaatsen !


Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 11 september 2009, 23:12
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Als het goed is wordt bij het startpakket CI+ altijd een nieuwe smartcard geleverd, dus een werkende smartcard krijg je er al bij.
Werkende smartcard? Volgens Anoniem is dat 'werkende' nog maar de vraag. Mijn onderbuik gevoel zegt dat die SC eerst een registratie moeten ondergaan voordat ze bruikbaar zijn. Dus geen standaard preview zonder registratie, vanwege de pilot die loopt/liep, denk ik. Onderbuikgevoel dus...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
Met citaat reageren
  #12  
Oud 12 september 2009, 00:06
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
dat die SC eerst een registratie moeten ondergaan voordat ze bruikbaar zijn.
Maar dat gaat heel snel hoorde ik van een kennis die een oude/verlopen smartcard registreerde vorige week via de ziggo-site. Binnen paar minuten werkte deze.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Met citaat reageren
  #13  
Oud 12 september 2009, 08:10
rlodewijks's schermafbeelding
rlodewijks rlodewijks is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIO+ / Modem: Ubee EVM 3200 / Router: Sitecom N300 X4
DTV: Cisco 8485DVB / Humax IR-FOX C / KDL 32V5500
Berichten: 59
Standaard

Wat is straks nog de functie van mijn Sony DVD Recorder, hoe gaan we deze aansluiten icm de CI+ CAM module. Kijk nu digitaal en neem analoog op.
Met citaat reageren
  #14  
Oud 13 september 2009, 21:32
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rlodewijks Bekijk bericht
Wat is straks nog de functie van mijn Sony DVD Recorder, hoe gaan we deze aansluiten icm de CI+ CAM module. Kijk nu digitaal en neem analoog op.
Lees even hier mijn opmerkingen daarover. Je kunt beter niet je eigen problematiek in diverse topics gelijktijdig posten, dan wordt het wel erg onoverzichtelijk voor serieuze beantwoorders en is de kans op zinnige antwoorden dus ook niet groter.
Met citaat reageren
  #15  
Oud 15 september 2009, 20:02
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard Lancering CI+

Update

Vanaf vandaag 15 september liggen de eerste CI+CAM in de winkel.
Lees voor het gebruik even de opening post, om te voorkomen dat je onbewust tegen problemen met de authenticatie aanloopt.

Anoniem
Ziggo
Met citaat reageren
  #16  
Oud 15 september 2009, 21:51
wirehub's schermafbeelding
wirehub wirehub is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Woerden Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Sony 46Z5500 / CI+ Smit
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Update

Vanaf vandaag 15 september liggen de eerste CI+CAM in de winkel.
Lees voor het gebruik even de opening post, om te voorkomen dat je onbewust tegen problemen met de authenticatie aanloopt.

Anoniem
Ziggo

ik heb vanmiddag de overstap gedaan van Mascom Alphacrypt CI naar CI+ cam van Ziggo.
Ik heb zelf een "nog" niet gecerificeerd toestel; nl de Sony 46Z5500 , maar heb wel de software geupgrade naar : PKG1.570EA.
Installatie stelde totaal niets voor. Smartcard geactiveeerd en tv draait weer.
Enige wat me net opviel was dat de CI+ cam wilde upgraden maar niet kon daar deze geen download stream kon vinden
Met citaat reageren
  #17  
Oud 15 september 2009, 22:02
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wirehub Bekijk bericht
ik heb vanmiddag de overstap gedaan van Mascom Alphacrypt CI naar CI+ cam van Ziggo.
Ik heb zelf een "nog" niet gecerificeerd toestel; nl de Sony 46Z5500 , maar heb wel de software geupgrade naar : PKG1.570EA.
Installatie stelde totaal niets voor. Smartcard geactiveeerd en tv draait weer.
Enige wat me net opviel was dat de CI+ cam wilde upgraden maar niet kon daar deze geen download stream kon vinden
Ga niet onnodig op zoek naar updates, als er nieuwe CICAM software beschikbaar komt dan melden we dat. Er kan altijd test software op het netwerk staan, die de CAM in bepaalde gevallen als nieuwe software beschouwt, maar uiteindelijk weer niet accepteert. De CI+ CAM's zijn in staat om zelf vast te stellen of er nieuwe software op het netwerk aanwezig is. In dat geval meldt de CI+ CAM dit netjes melden na het opstarten van de TV met een vraag om de CAM software te upgraden.
Met citaat reageren
  #18  
Oud 15 september 2009, 22:04
Arjan80's schermafbeelding
Arjan80 Arjan80 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Borne/@Home
Ziggo Internet: AllesIn1Plus/Motorola
DTV: Smit CI+ CAM in Sony 37W5500 / Panasonic TU-DC40RD / Cisco 8455DVB
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wirehub Bekijk bericht
ik heb vanmiddag de overstap gedaan van Mascom Alphacrypt CI naar CI+ cam van Ziggo.
Ik heb zelf een "nog" niet gecerificeerd toestel; nl de Sony 46Z5500 , maar heb wel de software geupgrade naar : PKG1.570EA.
Installatie stelde totaal niets voor. Smartcard geactiveeerd en tv draait weer.
Enige wat me net opviel was dat de CI+ cam wilde upgraden maar niet kon daar deze geen download stream kon vinden
Heb de cam werken in een 37W5500.
Heb niet geupdate en dit staat ook uit.
Software: 1.105EA
Installatie was inderdaad makkelijk.
Had wel de CAM er eerst verkeerd om inzitten (raar zou niet mogen passen maar schoof er toch wel aardig ver in).
Toen ik die omdraaide had de TV meteen het authenticatie menu ervoor.
Vervolgens nog de SC verkeerd om .

Trouwens met een TV Home smartcard erin nu. Werkt perfect voor zover ik nu kan zien.

Moet nog even kijken waarom NED 1,2,3 HD niet standaard op 1, 2, 3 komen te staan. Software?
Met citaat reageren
  #19  
Oud 15 september 2009, 22:07
Arjan80's schermafbeelding
Arjan80 Arjan80 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Borne/@Home
Ziggo Internet: AllesIn1Plus/Motorola
DTV: Smit CI+ CAM in Sony 37W5500 / Panasonic TU-DC40RD / Cisco 8455DVB
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ga niet onnodig op zoek naar updates, als er nieuwe CICAM software beschikbaar komt dan melden we dat. Er kan altijd test software op het netwerk staan, die de CAM in bepaalde gevallen als nieuwe software beschouwt, maar uiteindelijk weer niet accepteert. De CI+ CAM's zijn in staat om zelf vast te stellen of er nieuwe software op het netwerk aanwezig is. In dat geval meldt de CI+ CAM dit netjes melden na het opstarten van de TV met een vraag om de CAM software te upgraden.
Ned 1, 2, 3 HD op kanaal 1, 2, 3 is dat iets wat software gerelateerd is?
Picture in Picture werkt niet. Is dat uberhaupt mogelijk met de CAM?
Met citaat reageren
  #20  
Oud 15 september 2009, 22:09
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arjan80 Bekijk bericht
Heb de cam werken in een 37W5500.
Heb niet geupdate en dit staat ook uit.
Software: 1.105EA
Installatie was inderdaad makkelijk.
Had wel de CAM er eerst verkeerd om inzitten (raar zou niet mogen passen maar schoof er toch wel aardig ver in).
Toen ik die omdraaide had de TV meteen het authenticatie menu ervoor.
Vervolgens nog de SC verkeerd om .

Trouwens met een TV Home smartcard erin nu. Werkt perfect voor zover ik nu kan zien.

Moet nog even kijken waarom NED 1,2,3 HD niet standaard op 1, 2, 3 komen te staan. Software?
Je geeft zelf het antwoord al: 'Heb niet geupdate en dit staat ook uit.'

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Neotion & SMiT CI+ Cams


Favorieten/bladwijzers

Labels
ci+, ci+cam, digitale tv

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:06.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl