Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 10 september 2009, 08:48
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard

Bij mij heeft ie ook vanaf januari goed gewerkt en laatste tijd opeens die vastlopers. Ook is het geluid af en toe zacht van de decoder terwijl ik daar nooit aankom. Regel geluid via mijn tv en gebruik die (lelijke) cisco afstandbediening niet).
  #52  
Oud 10 september 2009, 11:40
snarf007's schermafbeelding
snarf007 snarf007 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht | Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus | TV-Extra | UBEE |
DTV: Cisco 8485DVB | Cisco 8455DVB
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jongentje Bekijk bericht
Bij mij heeft ie ook vanaf januari goed gewerkt en laatste tijd opeens die vastlopers. Ook is het geluid af en toe zacht van de decoder terwijl ik daar nooit aankom. Regel geluid via mijn tv en gebruik die (lelijke) cisco afstandbediening niet).
Had ik ook, na een firmware update.
Bij mij heeft een reset naar fabrieksinstellingen de zaak weer opgelost ...
  #53  
Oud 10 september 2009, 13:14
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 798
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Nee hoor, behalve de dagen waarin dit topic geopend is, geen problemen met vastlopers.
Ik heb ook weinig problemen met de Cisco meer, sinds ik wat aan de kabels geschud heb (echt waar!) Hij verdwijnt soms uit het EPG-menu bij programmeren, maar dat is niet onoverkomenlijk.

Ik heb alleen iets ontdekt bij ITV waar ik helemaal niet blij mee ben. Bij het afspelen van iTv wordt de Time-shift stopgezet.
Is dit een bug, is dit een fabrieksmanco van mijn box, of hoort het zo, en is het niet eerder opgemerkt, in ieder geval niet inde gebruiksaanwijzigingen?
  #54  
Oud 10 september 2009, 13:20
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Ik heb alleen iets ontdekt bij ITV waar ik helemaal niet blij mee ben. Bij het afspelen van iTv wordt de Time-shift stopgezet.
Is dit een bug, is dit een fabrieksmanco van mijn box, of hoort het zo, en is het niet eerder opgemerkt, in ieder geval niet inde gebruiksaanwijzigingen?
Hmm, ik wou vertellen dat dit recentelijk ook in de bug&wishlist is gemeld, maar dat heb je zelf gedaan.
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...&postcount=337
__________________
RTFM, Google or Search
  #55  
Oud 10 september 2009, 16:36
snarf007's schermafbeelding
snarf007 snarf007 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht | Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus | TV-Extra | UBEE |
DTV: Cisco 8485DVB | Cisco 8455DVB
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Ik heb ook weinig problemen met de Cisco meer, sinds ik wat aan de kabels geschud heb (echt waar!) Hij verdwijnt soms uit het EPG-menu bij programmeren, maar dat is niet onoverkomenlijk.

Ik heb alleen iets ontdekt bij ITV waar ik helemaal niet blij mee ben. Bij het afspelen van iTv wordt de Time-shift stopgezet.
Is dit een bug, is dit een fabrieksmanco van mijn box, of hoort het zo, en is het niet eerder opgemerkt, in ieder geval niet inde gebruiksaanwijzigingen?
Huidige platform lijkt stabiel. Dus Ziggo nu de verbeteringen en wenzen ...?
  #56  
Oud 11 september 2009, 23:05
hartman02's schermafbeelding
hartman02 hartman02 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2009
Locatie: winschoten
Ziggo Internet: alles in 1 extra arris
DTV: cisco 8455dvb
Berichten: 2
Standaard vastlopen cisco 8455dvb

bij mij is hij ook vastgelopen vandaag 11-09-2009 1 keer tijdens hart van nederland van half 11 en gister ook tijdens het laaste journal op nederland 1
  #57  
Oud 14 september 2009, 13:45
Wonderwind's schermafbeelding
Wonderwind Wonderwind is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Capelle ad IJssel
Berichten: 9
Standaard

Ook bij mij loopt hij een aantal keren per week vast. Stroom eraf en stroom er weer op is het enige wat ik dan kan doen.
  #58  
Oud 20 september 2009, 15:44
Johan Kooij's schermafbeelding
Johan Kooij Johan Kooij is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 december 2008
Locatie: Ziggo/Rijswijk
Ziggo Internet: Televisie Z1, HDTV
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter-linda Bekijk bericht
Ook hier een aantal vastlopers, dit probleem sinds een week. Hiervoor dit nog nooit gehad. Ook luister ik vaak radio via de decoder, recentelijk springt de decoder na een paar uur over op tv. Dan speelt er dus tv audio door de versterker. Ik vind dit de irritantste problemen tot nu toe met dit apparaat.
Ik heb precies dezelfde problemen. Is er inmiddels al een oplossing bekend????
  #59  
Oud 20 september 2009, 15:57
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.973
Standaard

Idem hier, ook sinds een week. Daarvoor (ruim een jaar) geen last.

Mij helaas geen oplossing bekend.
  #60  
Oud 20 september 2009, 20:51
w84me's schermafbeelding
w84me w84me is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Z+
Berichten: 3
Standaard Vastlopen Cisco

Zoals een aantal gebruikers hier reeds heeft gemeld: sinds vorige week loopt de Cisco 8455DVB hier regelmatig vast; door de stekker er uit- en weer in te steken lijken de problemen opgelost te zijn, om vervolgens de volgende ochtend te constateren dat de klok is stil blijven staan (bijv. gisteren om 4:16) - na de stroom uit- en in te schakelen werkt alles zonder problemen.

Ook nieuw is dat de Cisco bij sommige selecties heeeeeel lang wacht alvorens het resultaat wordt getoond. Als ik bijv. kies voor EPG zie ik het resultaat soms binnen 1 seconde, dezelfde keuze een paar minuten later duurt 16 seconden (stopwatch) of langer.

Al heb ik de discussies over o.a. firmware hier gevolgd ben ik benieuwd of er iets aan de problemen van het 'vastlopen' zal worden gedaan? is best vervelend
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Labels
cisco 8455dvb

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:44.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl