Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 9 juli 2009, 12:18
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.435
Standaard

Wel heel erg speciaal die zaak : http://nl.wikipedia.org/wiki/Interferentie_(natuurkunde)
__________________
BenJ

Laatst gewijzigd door BenJ; 9 juli 2009 om 12:55
  #82  
Oud 9 juli 2009, 13:42
Avaya's schermafbeelding
Avaya Avaya is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Breda/Casema
Ziggo Internet: Alles in een PLUS
DTV: Alle
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Natuurkundige interferentie is wel heel iets anders dan dit soort interferentie.
  #83  
Oud 9 juli 2009, 14:50
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Als de BER waarden van de Nederland 1, 2 en 3 HD kanalen gewoon 0 zijn dan gaan wijzigingen in de COAX bekabeling niets uithalen voor problemen met asynchroniteit van beeld en geluid. Klinkt eerder als een probleem van de DCB-H360R die de wat hogere H.264 bitrate die voor deze Nederlandse kanalen gebruikt wordt niet helemaal kan bijbenen. De eerste uitvoeringen van de DCB-H360R reageerden destijds ook al enorm traag op de afstandsbediening tijdens het zappen afhankelijk van de geluidsinstellingen voor type A, B, C, D en E wat toen voor mij al een indicatie was dat de DCB-H360R eigenlijk een beetje te licht is voor de HD taak. Na de hardware revisie en wat firmware updates gaat het wat beter, maar zwaardere belastingen lijken toch lastig te blijven voor deze ontvanger.
De Samsung moet volgens de handleiding van 0 tot 33 Mb/s aankunnen. Dat halen ze toch niet met de huidige 15 Mb/s.
  #84  
Oud 9 juli 2009, 14:54
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Avaya Bekijk bericht
Natuurkundige interferentie is wel heel iets anders dan dit soort interferentie.


Als externe elektomagnetische straling het signaal in een kabel beinvloed hoe noem je dat dan.
Gezien je naam had ik wel wat meer inzicht in bekabeling verwacht .
  #85  
Oud 9 juli 2009, 14:58
Avaya's schermafbeelding
Avaya Avaya is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Breda/Casema
Ziggo Internet: Alles in een PLUS
DTV: Alle
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht


Als externe elektomagnetische straling het signaal in een kabel beinvloed hoe noem je dat dan.
Gezien je naam had ik wel wat meer inzicht in bekabeling verwacht .
Dat noem je inderdaad wel degelijk interferentie, mijn fout.

Maar hoezo gezien mijn naam?
  #86  
Oud 9 juli 2009, 15:07
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Avaya Bekijk bericht
Dat noem je inderdaad wel degelijk interferentie, mijn fout.

Maar hoezo gezien mijn naam?
Oftopic: Avaya levert onder andere netwerkbekabeling
  #87  
Oud 9 juli 2009, 15:20
Avaya's schermafbeelding
Avaya Avaya is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Breda/Casema
Ziggo Internet: Alles in een PLUS
DTV: Alle
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Oftopic: Avaya levert onder andere netwerkbekabeling
Ja en wat heb ik daar mee te maken? Ze leveren ook telefoons en die heb ik toevallig een op mijn werk en ik wist even geen andere nickname, dus vandaar..
  #88  
Oud 9 juli 2009, 15:21
Samir Janssen's schermafbeelding
Samir Janssen Samir Janssen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: 5912 GT @home
Ziggo Internet: Alles-in-Extra / Arris
DTV: Samsung H360RS
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jean Bekijk bericht
Ik heb nog gebeld met ziggo. 'Ja meneer maar heeft u een andere kabel nou geprobeerd?' en 'Ik zeg niet dat het daaraan ligt, het zou daaraan kunnen liggen'. en 'Het is interferentie van diginet'.

Ik heb kwaad opgehangen en terecht, het is gewoon asociaal zoals je wordt genegeerd als klant.
Beste Jean, ik vind je reactie erg overdreven. Je zou dit ook kunnen intrepeteren als interferentie aangezien dit ook vertraging, meestal gepaard met blokvormend beeld, geeft bij het audiosignaal. Ik snap dus ookwel waarom dit de eerste reactie is van deze callcenter-medewerker.

Nu is het zo dat deze update vrij recensent is en het lijkt me naief om er vanuit te gaan dat, wanneer dit in het signaal van ziggo zit, dit meteen bij iedereen in de callcenters meteen bekend is. Geef Ziggo de tijd om het probleem te achterhalen, ik kan me voorstellen dat er bij zo'n zenderwijziging veel bij komt kijken.

Voor iedereen dier hier last van heeft: De gewone SD-versies van nl1,2,3 blijven beschikbaar op 71,72,73. Je zou dus kunnen overwegen om via favorieten deze op zender 1,2,3 te zetten. Zeker als je nagaat dat de meeste programmas niet in HD worden uitgezonden. Zo ver ik weet alleen de Tour de France.

Ik zeg hiermee niet dat het in het signaal van Ziggo zit, simpelweg dat dit tijdelijk een alternatief kan zijn.
  #89  
Oud 9 juli 2009, 15:42
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 799
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iBorisch Bekijk bericht
Kreeg net een mail van Ziggo, moet de software updaten, ga dat eens proberen.

Overigens zit het aangesloten via optische kabel bij mij... kan dat nog uitmaken?

Is er een nieuwe softwareupdate voor de Smasung HD dan?
Niets van gemerkt...
  #90  
Oud 9 juli 2009, 15:43
Avaya's schermafbeelding
Avaya Avaya is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Breda/Casema
Ziggo Internet: Alles in een PLUS
DTV: Alle
Berichten: 18
Standaard

De optische kabel is alleen voor het geluid, dus dat heeft sowieso geen invloed op het tv beeld.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:22.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl