Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #211  
Oud 14 juli 2009, 20:06
cyberlink's schermafbeelding
cyberlink cyberlink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: -
Berichten: 9
Standaard

Bij mij is het geluid van Nederland 1 tot 3 HD ineens goed lipsync, is dat bij iedereen zo ?
  #212  
Oud 14 juli 2009, 20:18
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberlink Bekijk bericht
Bij mij is het geluid van Nederland 1 tot 3 HD ineens goed lipsync, is dat bij iedereen zo ?
Tsja, zal wel komen omdat de bitrate nu onder de 12 Mbit () is gezakt. Blijkbaar kan de Samsung dat wel aan. Het is maar de vraag tot hoever ze uiteindelijk willen zakken...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #213  
Oud 14 juli 2009, 20:49
Tempus's schermafbeelding
Tempus Tempus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Ziggo / Den Haag
Ziggo Internet: AIE plus / Ubee EVM320B
DTV: UE48HU7500 ci+1.3 Smith
Berichten: 207
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Tsja, zal wel komen omdat de bitrate nu onder de 12 Mbit () is gezakt. Blijkbaar kan de Samsung dat wel aan. Het is maar de vraag tot hoever ze uiteindelijk willen zakken...

Gert.
Bij mij is 1,2,3 OK! maar EurosportHD is nog zoals maanden geleden.....niet lipsync!

Herkent iemand dit??
  #214  
Oud 14 juli 2009, 21:02
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.435
Standaard

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=16531
__________________
BenJ
  #215  
Oud 14 juli 2009, 22:09
propper's schermafbeelding
propper propper is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 juni 2008
Locatie: groningen-@home
DTV: Samsung DCB-H360RSA
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberlink Bekijk bericht
Bij mij is het geluid van Nederland 1 tot 3 HD ineens goed lipsync, is dat bij iedereen zo ?
Bij mij is het nog steeds niet goed. Alles nog bij het oude.
  #216  
Oud 14 juli 2009, 23:29
larsonski's schermafbeelding
larsonski larsonski is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: vroeger was het @home
Ziggo Internet: All-in-1 plus, HDTV
DTV: Samsung DCB-H360RS
Berichten: 20
Standaard

Geluid loopt vanavond synchroon op NED 1 en 2. NED 3 heb ik sinds gisteren geen beeld, E37. Ik had op een gegeven moment een BER van 600. Ik heb de kabels gechecked en de ontvanger gereset. Mag niet baten
__________________
Samsung PS50B550 plasma, Samsung DCB-H360RS HD, Sony RDR-HX650 HDD/DVD, Onkyo TX-SR501E
  #217  
Oud 15 juli 2009, 08:05
Ziggo WebTeam Alex's schermafbeelding
Ziggo WebTeam Alex Ziggo WebTeam Alex is offline
Ziggo WebCare Team
 
Geregistreerd: 13 juli 2009
Locatie: @home, Ziggo
Ziggo Internet: Alles in één Extra || Ubee modem || Dlink 855 router
DTV: Samsung Plasma tv met ingebouwde CI modulle
Berichten: 312
Standaard Ziggo webteam

geachte lasonski

Haalt u eerst de stekker uit het stopcontact en de smartcard uit de decoder. U wacht even 1 min en doet dan de stekker er weer in. u wacht op een melding "voer smartcard in" als u deze ziet doet u de smartcard weer in de decoder.

Met vriendelijke groet,
Ziggo webteam Alex
  #218  
Oud 15 juli 2009, 10:36
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggo webteam Alex Bekijk bericht
Haalt u eerst de stekker uit het stopcontact en de smartcard uit de decoder. U wacht even 1 min en doet dan de stekker er weer in. u wacht op een melding "voer smartcard in" als u deze ziet doet u de smartcard weer in de decoder.
Leg eens uit wat precies de oorzaak van dit probleem is waardoor de ontvanger die E37 toont? Ik probeer namelijk te begrijpen hoe de voorgestelde handeling de oorzaak van het probleem moet verhelpen.
  #219  
Oud 15 juli 2009, 12:08
jvgastel's schermafbeelding
jvgastel jvgastel is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2008
Locatie: Roosendaal @home
Ziggo Internet: Alles in één Extra, modem: Ubee EVM 320, Router: Linksys WRT320N
DTV: Cisco 8485DVB, Samsung DCB H360R, Panasonic TX-L37G10
Berichten: 75
Standaard

Gisteravond vroeg in de avond gekeken. Lipsinc is beter maar nog niet helemaal synchroom.Nieuws bijvoorbeeld; nieuwslezer out of sync en de filmpjes lijken in-sync.

Nog steeds geen antwoord op mijn klacht per mail ontvangen, lijkt mij duidelijk dat er achter de schermen aan het probleem wordt gewerkt.
  #220  
Oud 15 juli 2009, 12:28
Jean's schermafbeelding
Jean Jean is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Groningen @Home
Ziggo Internet: AIE+
DTV: DCB H360RA / Samsung LE46A558
Berichten: 100
Standaard

Nog steeds lipsync trouble op Nl 1, 2, 3 en eurosport HD hier.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl