Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #141  
Oud 10 juli 2009, 16:37
Casey111's schermafbeelding
Casey111 Casey111 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2006
Locatie: Venhuizen
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus
DTV: Panasonic, Samsung H360R, Vantage 8000 CS
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willemsj Bekijk bericht
Waarbij het probleem zich voordoet dat niet elke H360R er last van heeft. Hier lopen geluid en beeld perfect synchroon.
Misschien handig (voor ons op het forum, maar wellicht ook voor anoniem c.s.) om hier dan even erbij te vertellen:
- audio op PCM of Dolby ingesteld
- krijg je geluid rechtstreeks naar TV (via HDMI)
- via home theater set
- optische verbinding
En (kweenie of dat simpel te vinden is, mijn 360 doet het ff niet...): is er iets te zetten over hardware releases waar het wel / niet werkt?
__________________
De Kijker Kiest...
  #142  
Oud 10 juli 2009, 18:25
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Vraag me af of anoniem meeleest.

360R nieuwste firmware.
Geluid -> hdmi naar receiver, vertraging.
Geluid -> optisch naar receiver, vertraging.

Geluidsopties in de receiver HDMI audio A,B,C,D maken niets uit.
Dolby uit, PCM aan, vertraging het minst maar nog steeds aanwezig.
Dolby aan, Dolby weergave,Lipsync het grootst.
Heb hetzelfde probleem op film1 HD.

Verder op geen enkel HD kanaal problemen,en op geen enkel kanaal met Dolby ( zoals ARD ) problemen.

Daarnaast hapert het geluid af en toe. (op 1,2 en 3 HD)
Signaalsterkte 70% Ber: 0

Nieuwe installatie gedaan, Power er af,gedaan.
  #143  
Oud 10 juli 2009, 18:38
peter de boer's schermafbeelding
peter de boer peter de boer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: kwadijk / multikabel
Ziggo Internet: Z3 webstar
DTV: samsung 360
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willemsj Bekijk bericht
Waarbij het probleem zich voordoet dat niet elke H360R er last van heeft. Hier lopen geluid en beeld perfect synchroon.
Zou het dan zijn dat ze het in Utrecht wel voor elkaar hebben??
Zojuist gebeld met Ziggo: over synchroniteit bij HD hebben ze geen klachten in de database staan....
Ik gaf aan dat er nu ruim 15 pagina's op het forum staan van deze klacht. Bovendien dat Groningen binnenkort bezoek kan verwachten.... Misschien toch een belletje naar de krant als jullie op bezoek gaan? Want volgens Ziggo is er dus geen probleem.
  #144  
Oud 10 juli 2009, 18:41
brug's schermafbeelding
brug brug is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2004
Locatie: Bovenkarspel/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / Arris/Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
360R nieuwste firmware.
Geluid -> hdmi naar receiver, vertraging.
Geluid -> optisch naar receiver, vertraging.

Geluidsopties in de receiver HDMI audio A,B,C,D maken niets uit.
Dolby uit, PCM aan, vertraging het minst maar nog steeds aanwezig.
Dolby aan, Dolby weergave,Lipsync het grootst.
Heb hetzelfde probleem op film1 HD.
idem dito
  #145  
Oud 10 juli 2009, 19:48
rvg's schermafbeelding
rvg rvg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juli 2009
Locatie: hoofddorp multikabel
Ziggo Internet: z1
DTV: samsung dcb-h360ra
Berichten: 1
Standaard HD zenders geluid en beeld niet synchroom

Sinds ik de HD zenders op mijn Samsung dcb-h 360 decoder heb geinstalleerd is het geluid en beeld niet synchroom met elkaar.
Wie heeft dat nog meer?
  #146  
Oud 10 juli 2009, 20:31
Hengelerweend's schermafbeelding
Hengelerweend Hengelerweend is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 15 november 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 586
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Vraag me af of anoniem meeleest.
Die is tot 21 juli met vakantie

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/cal...09-7-7&e=8&c=1
  #147  
Oud 10 juli 2009, 21:15
maceddy's schermafbeelding
maceddy
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hier net ff gecheckt...

Geluid loopt normaal via optisch naar de receiver.
Hier heb ik vertraging op Ned 1,2,3 HD.

Net even via de TV het geluid aangezet (HDMI). Hier is de vertraging wel aanwezig, maar minder. Ned 2HD is nagenoeg goed via de TV.
Ned 1 en 3 nog lichte vertraging....
  #148  
Oud 10 juli 2009, 22:18
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peter de boer Bekijk bericht
Want volgens Ziggo is er dus geen probleem.

Ziggo liegt dat ze scheel ziet, de klachten stromen binnen.... maar ze weten niet hoe ze het op moeten lossen. Daarom sturen ze die flauwe kul dat men de coax/ en splitters moet vervangen voor andere. Ze geloven het zelf wel....... mensen met een humax hebben goed spul liggen en mensen met een samsung hebben goedkope troep liggen.

Dit bedrijf weet het telkens weer voor elkaar te krijgen om van het ene probleem in het andere te vallen, en in het oplossen daarvan zijn ze ook al even slecht! ze verzinnen ze waar je bijstaat..... Soms droom ik....... van het ''gemoedelijke'' @home''
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 10 juli 2009 om 23:07
  #149  
Oud 10 juli 2009, 23:44
willemsj's schermafbeelding
willemsj willemsj is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 mei 2008
Locatie: Utrecht / Ziggo
DTV: Humax 5200C, Humax 5300 en Xtrend 7500
Berichten: 918
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Je zou het ook nog op de gebruiker kunnen betrekken, zou me voor kunnen stellen dat een boel mensen niet eens het idee hebben dat het geluid niet in sync met het beeld loopt.

met andere woorden, het probleem is er wel, maar mensen zien/horen het niet.
Net als die mensen die vanalles zien dat er niet is .

Maar even serieus: beeld en geluid zijn in sync.
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========
  #150  
Oud 10 juli 2009, 23:49
willemsj's schermafbeelding
willemsj willemsj is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 mei 2008
Locatie: Utrecht / Ziggo
DTV: Humax 5200C, Humax 5300 en Xtrend 7500
Berichten: 918
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Om alles uit te sluiten. Op welke Ziggo kanaalnummers kijk jij HD?
Ik ben dan wel al bijna 55 maar zeker nog niet dement.
__________________
]-[an
=========
Utrecht
=========
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:02.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl