Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows

Mededelingen

Windows Hulp en informatie over Windows


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 2 oktober 2009, 11:53
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
Helemaal met u eens
Ik hou het even lekker bij build 7264. Deze draait nu 4 maanden lekkeren stabiel... ik wacht verder nog op de echte release. Gelijk aanschaffen...
  #52  
Oud 2 oktober 2009, 11:59
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Ik hou het even lekker bij build 7264. Deze draait nu 4 maanden lekkeren stabiel... ik wacht verder nog op de echte release. Gelijk aanschaffen...

Heb zelf MSDN/TechNet versie er op staan bevalt goed alleen me monitor moet ik twee keer aan drukken anders krijg ik spontaan zwart beeld
  #53  
Oud 2 oktober 2009, 12:35
Adejong's schermafbeelding
Adejong Adejong is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 juni 2004
Locatie: Alkmaar / UPC
Ziggo Internet: Abbo: Alles-in-1-Basis
DTV: UPC Mediabox, Sony KDL-37EX720, Sony KDL-48W605B
Berichten: 276
Standaard

Hier erg tevreden over Windows 7(zowel x86 als x64). Heb zelf de MSDN-versie. De taakbalk was alleen wel even wennen!
__________________
<=There's no place like 127.0.0.1=>

<= Linux is like a wigwam - no windows, no gates, and an apache inside=>
  #54  
Oud 2 oktober 2009, 12:48
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

De officiele rtm build die dus ook gebruikt is voor de release op 22 oktober is 7600. In America kun je de home premium als oem versie preorderen voor $99 (ruim 68 euro). De professional versie komt daar in preorder op $134.99 (ongeveer 93 euro). De msdn/technet versies zullen als het goed is eveneens de 7600 build zijn. MS partners hebben inmiddels ook allemaal toegang tot deze final versie. De home premium oem wordt in NL aangeboden voor 109 euro en de professional voor 139. Retail betaal je 199 voor de HP en 309 voor de prof editie. Flinke verschillen dus.....
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
  #55  
Oud 2 oktober 2009, 14:04
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
De officiele rtm build die dus ook gebruikt is voor de release op 22 oktober is 7600. In America kun je de home premium als oem versie preorderen voor $99 (ruim 68 euro). De professional versie komt daar in preorder op $134.99 (ongeveer 93 euro). De msdn/technet versies zullen als het goed is eveneens de 7600 build zijn. MS partners hebben inmiddels ook allemaal toegang tot deze final versie. De home premium oem wordt in NL aangeboden voor 109 euro en de professional voor 139. Retail betaal je 199 voor de HP en 309 voor de prof editie. Flinke verschillen dus.....
Ach en het voordeel, je mag gewoon OEM kopen. Je bent niet meer verplicht hardware er bij te kopen, sinds Vista. Alles staat in de EULA.
  #56  
Oud 18 oktober 2009, 14:27
borry52's schermafbeelding
borry52 borry52 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: Enschede / Castel, @Home, Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Max + volop bellen..
DTV: Quantis CI+1.3,Horizon 7401, Humax iHDR5050, Humax iRHD5000
Berichten: 106
Standaard

Ik kwam toevallig dit forum tegen en heb een vraag............

Ik draai nu een tijdje Win7 X64 Ultimate, alles werkt als een speer ook mijn thuisnetwerk (twee pc's, een met Win XP en een met Win7, twee netwerkprinters en een NAS, allemaal bedraad, en een draadlose Laptop met Win XP).
Nu is de NAS een probleem, als ik hem met Samba wil aanspreken geeft Windows een netwerkfout (1208).
Met FTP is hij wel aanspreekbaar.
Het schijnt dat Win7 niet goed met Samba overweg kan.
Zijn er mensen die dit probleem herkennen?
  #57  
Oud 18 oktober 2009, 14:34
Adejong's schermafbeelding
Adejong Adejong is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 juni 2004
Locatie: Alkmaar / UPC
Ziggo Internet: Abbo: Alles-in-1-Basis
DTV: UPC Mediabox, Sony KDL-37EX720, Sony KDL-48W605B
Berichten: 276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borry52 Bekijk bericht
Ik kwam toevallig dit forum tegen en heb een vraag............

Ik draai nu een tijdje Win7 X64 Ultimate, alles werkt als een speer ook mijn thuisnetwerk (twee pc's, een met Win XP en een met Win7, twee netwerkprinters en een NAS, allemaal bedraad, en een draadlose Laptop met Win XP).
Nu is de NAS een probleem, als ik hem met Samba wil aanspreken geeft Windows een netwerkfout (1208).
Met FTP is hij wel aanspreekbaar.
Het schijnt dat Win7 niet goed met Samba overweg kan.
Zijn er mensen die dit probleem herkennen?
Het probleem heb ik vaker gehoord. Welke NAS heb je? Het heeft inderdaad te maken met de nieuwe versie van het SMB protocol binnen Windows 7 volgens mij.
Wat vaak wel werkt.. is wanneer je een mapping maakt(Dus een schijfletter eraan koppelt). Hiervoor moet je het pad naar de share weten. Bijvoorbeeld \\NAS\Muziek.
Een netwerkmapping kan je in Windows 7 maken vanuit Deze Computer , Netwerkverbinding maken, het pad invullen en een schijfletter aangeven.

Werkt dit ook voor jou?
__________________
<=There's no place like 127.0.0.1=>

<= Linux is like a wigwam - no windows, no gates, and an apache inside=>
  #58  
Oud 18 oktober 2009, 14:55
borry52's schermafbeelding
borry52 borry52 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: Enschede / Castel, @Home, Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Max + volop bellen..
DTV: Quantis CI+1.3,Horizon 7401, Humax iHDR5050, Humax iRHD5000
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adejong Bekijk bericht
Het probleem heb ik vaker gehoord. Welke NAS heb je? Het heeft inderdaad te maken met de nieuwe versie van het SMB protocol binnen Windows 7 volgens mij.
Wat vaak wel werkt.. is wanneer je een mapping maakt(Dus een schijfletter eraan koppelt). Hiervoor moet je het pad naar de share weten. Bijvoorbeeld \\NAS\Muziek.
Een netwerkmapping kan je in Windows 7 maken vanuit Deze Computer , Netwerkverbinding maken, het pad invullen en een schijfletter aangeven.

Werkt dit ook voor jou?
Ik heb een NAS van merk "hemelvaart" met Conceptronics firmware NAS-BASIC48.
De truuk met netwerk mapping werkt bij mij wel maar ik vind het niet handig.
Zou het probleem is de toekomst kunnen worden opgelost met een Windows update of een firmware update denk je?
  #59  
Oud 18 oktober 2009, 20:15
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Eerste indrukken zijn niet verkeerd. Mag ook wel met ultimate 7600 fully activated. Wel een hoop gekloot met diverse apps, zoals daemon tools dat niet door een deur kan met windows 7 x64.
  #60  
Oud 18 oktober 2009, 23:17
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Eerste indrukken zijn niet verkeerd. Mag ook wel met ultimate 7600 fully activated. Wel een hoop gekloot met diverse apps, zoals daemon tools dat niet door een deur kan met windows 7 x64.


Werkt perfect met Windows 7 x64
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:59.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl