Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Telefonie vragen/opmerkingen en problemen

Mededelingen

Telefonie vragen/opmerkingen en problemen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 mei 2009, 02:56
mmarkk's schermafbeelding
mmarkk mmarkk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 mei 2009
Locatie: Baarn
Berichten: 22
Standaard 2 nummers porteren naar Ziggo

Hoi, ik heb op mijn adres alles-in-1 aangevraagd via de Ziggo site.
Het viel me op dat je 1 nummer kan porteren en een 2e lijn kan aanvragen.
Bij deze 2e lijn staat geen optie om een bestaand nummer te porteren.

Ik wil nu op een ander adres ook overgaan naar Ziggo alles-in-1, maar er moeten 2 analoge KPN nummers mee(telefoonnummer en faxnummer).
Het is belangrijk dat de nummers behouden blijven en liefst geen downtime.

Hoe krijg ik dit voor elkaar?
  #2  
Oud 17 mei 2009, 08:32
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 916
Standaard

Citaat:
Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Bellen, het kan namelijk wel als het twee analoge lijnen betreft. Weet niet of ik dit aan de verkoopafdeling toe zou vertrouwen in plaats van de klantenservice, maar da's wel waar't thuishoort (0900-1884 optie 5, of als ze daar zeggen dat dat niet kan bellen naar 0900-1884, optie 3 en daarna 4, administratie).
Als je je fax maar heel weinig gebruikt gebruikt kan je overigens de fax ook op de hoofdlijn gebruiken.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties
  #3  
Oud 17 mei 2009, 12:53
mmarkk's schermafbeelding
mmarkk mmarkk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 mei 2009
Locatie: Baarn
Berichten: 22
Standaard

Okay thanks
Wil beide nummers graag behouden
  #4  
Oud 23 juli 2009, 14:43
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra | Modem: Ubee EVM3200 | Router: DLink DIR-857 | Switch: D-Link DGS-1005D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | Samsung B270 | Cisco 8485 | Anysee E30TC+
Berichten: 3.604
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mmarkk Bekijk bericht
Okay thanks
Wil beide nummers graag behouden
Hoe is het afgelopen?

Mijn ouders hebben nu ISDN bij KPN en willen evt ook overstappen naar Ziggo. Echter zij hebben 4 nummers waarvan er maar 2 gebruikt worden.
1 Prive en 1 Zakelijk. Deze 2 willen ze dan dus ook graag meenemen naar Ziggo.

En weet jij of iemand anders of het mogelijk is om een koppeling te maken met de nummers.

Dus als de zakelijke lijn gaat, mag deze alleen overgaan in de zaak.
Als de prive lijn gaat moet deze zowel in het woonhuis als de zaak overgaan.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #5  
Oud 23 juli 2009, 18:35
mmarkk's schermafbeelding
mmarkk mmarkk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 mei 2009
Locatie: Baarn
Berichten: 22
Standaard

Ja hoe is het afgelopen, ik heb het nog steeds niet geregeld..
Ben wel van plan dat snel te doen
Die koppeling zal denk ik met een soort telefooncentrale moeten gebeuren, zo met de spullen die je krijgt kan het niet lijkt me.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/20.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #6  
Oud 23 juli 2009, 18:45
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.057
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Hoe is het afgelopen?

Mijn ouders hebben nu ISDN bij KPN en willen evt ook overstappen naar Ziggo. Echter zij hebben 4 nummers waarvan er maar 2 gebruikt worden.
1 Prive en 1 Zakelijk. Deze 2 willen ze dan dus ook graag meenemen naar Ziggo.

En weet jij of iemand anders of het mogelijk is om een koppeling te maken met de nummers.

Dus als de zakelijke lijn gaat, mag deze alleen overgaan in de zaak.
Als de prive lijn gaat moet deze zowel in het woonhuis als de zaak overgaan.
Het porteren weet ik zo niet, maar het lijkt me wel mogelijk om bovenstaande te realiseren:
- Op Tel 1 van je modem sluit je de telefoon van de zaak aan
- Op Tel2 van je modem sluit je zowel de huistelefoon als de tweede telefoon in de zaak aan.

Het nadeel is wel dat je dan twee toestellen in de zaak nodig hebt.
Ook kun je overwegen op de huisaansluiting een DECT-basisstation te plaatsen, waarbij je dan twee draadloze toestellen op gebruikt. 1 voor huis en 1 voor de zaak.

pvd
  #7  
Oud 24 juli 2009, 00:56
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra | Modem: Ubee EVM3200 | Router: DLink DIR-857 | Switch: D-Link DGS-1005D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | Samsung B270 | Cisco 8485 | Anysee E30TC+
Berichten: 3.604
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pvd Bekijk bericht
Het porteren weet ik zo niet, maar het lijkt me wel mogelijk om bovenstaande te realiseren:
- Op Tel 1 van je modem sluit je de telefoon van de zaak aan
- Op Tel2 van je modem sluit je zowel de huistelefoon als de tweede telefoon in de zaak aan.

Het nadeel is wel dat je dan twee toestellen in de zaak nodig hebt.
Ook kun je overwegen op de huisaansluiting een DECT-basisstation te plaatsen, waarbij je dan twee draadloze toestellen op gebruikt. 1 voor huis en 1 voor de zaak.

pvd
Ze hebben nu een ISDN dect basisstation die 2 lijnen aankan.
Het ideale hiervan was dat je precies kon aangeven op welke handset welke lijn overmoest gaan en met welk nummer je uitbelde.

Is er ergens een handleiding te vinden van de modems die Ziggo levert? Dan kan ik kijken of je telefoonnummers kan toewijzen aan een telefoonpoort. Dat ze dan 2 basisstations (niet ISDN) nodig hebben begrijp ik.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #8  
Oud 24 juli 2009, 18:45
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.057
Standaard

Handleidingen kun je op de volgende website vinden:
http://www.arrisi.com/support/guides/index.asp

Pvd
  #9  
Oud 28 juli 2009, 17:55
Instellingen's schermafbeelding
Instellingen Instellingen is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 februari 2009
Locatie: Ziggo
Berichten: 55
Standaard

Je kan maximaal 2 lijnen porteren. (doe dit dan wel telefonisch) Of dit een faxlijn is of een normale lijn maakt niet uit.
Zover ik weet werken ISDN toestellen niet met Ziggo modems.
Tevens moeten toestellen FSK geschikt zijn voor nummerweergave.

Verdere info:
Maak je gebruik van een alarminstallatie dan moet die omgebouwd worden voor digitale telefoonlijnen. dit moet tevens gebeuren door de installateur van het alarmsysteem. Deze kosten zijn voor de klant zelf en kunnen nooit bij Ziggo gedeclareerd worden.
__________________
blabla
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Telefonie vragen/opmerkingen en problemen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.


© 2013 - Ziggo-Gebruikers.nl