Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 2 juni 2009, 12:45
DigitalTv's schermafbeelding
DigitalTv DigitalTv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2008
Locatie: Warmond / Ziggo
DTV: Humax 5000C / Humax 5050C
Berichten: 13
Standaard

Toen ik voor de Harmony 525 (en later 1000) de activiteit "TV Kijken" maakte, waarbij TV (Philips 9613) en 5050C aan moeten staan, was het automatisch al zo geregeld dat eerst de TV, en pas na ca. 18 seconden de Humax aangezet werd. Het totaal opstarten duurt dan wat langer, maar het leverde in ieder geval géén groen scherm op.
  #22  
Oud 2 juni 2009, 21:49
fmokveld's schermafbeelding
fmokveld fmokveld is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2008
Locatie: Roermond
Ziggo Internet: Totaal digitaal abonnement
DTV: Humax IHDR 5050c
Berichten: 37
Standaard programmering harmony

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DigitalTv Bekijk bericht
Toen ik voor de Harmony 525 (en later 1000) de activiteit "TV Kijken" maakte, waarbij TV (Philips 9613) en 5050C aan moeten staan, was het automatisch al zo geregeld dat eerst de TV, en pas na ca. 18 seconden de Humax aangezet werd. Het totaal opstarten duurt dan wat langer, maar het leverde in ieder geval géén groen scherm op.
Interessant, ik heb nu al weer 5 keer een andere TV kijken aan laten maken maar ondanks dat ik de kabelontvanger Humax IHDR 5050c of de PVR Humax IHDR 5050c of de PVR IHRD 5050c kan selecteren blijft het resultaat hetzelfde: de logitech harmony zet eerst de Humax aan en dan de TV en een andere volgorde met pauze krijg ik er niet in. Welke 5050c heb jij gekozen?
  #23  
Oud 2 juni 2009, 23:05
oostpool16's schermafbeelding
oostpool16 oostpool16 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 april 2008
Locatie: s-Gravenzande
Berichten: 31
Standaard programmeren logitech

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fmokveld Bekijk bericht
Interessant, ik heb nu al weer 5 keer een andere TV kijken aan laten maken maar ondanks dat ik de kabelontvanger Humax IHDR 5050c of de PVR Humax IHDR 5050c of de PVR IHRD 5050c kan selecteren blijft het resultaat hetzelfde: de logitech harmony zet eerst de Humax aan en dan de TV en een andere volgorde met pauze krijg ik er niet in. Welke 5050c heb jij gekozen?
Ik heb de 5050c aan gemeld dat die altijd aanstaat
2 maal 10 seconden tijd vertraging
daarna powertroggelle
bij uitzetten powertroggelle 4maal 10 seconden tv schakeld naar een andere ingang en gaat dan uit
  #24  
Oud 6 juni 2009, 19:22
weetjehoe's schermafbeelding
weetjehoe weetjehoe is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Joure
Berichten: 77
Standaard

Ik heb net ook een 5050c mooi apparaat maar ik heb ook een groen beeld (eerst sneeuw)bij het opstarten of booten duurt een paar seconden.
Heb hem ingestelt op 1080i en heb een Philips 1920X1080i scherm.
Mischien komt er ooit een update hiervoor!!.
William.
  #25  
Oud 7 juni 2009, 19:27
blinky's schermafbeelding
blinky blinky is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2009
Locatie: ziggo
Ziggo Internet: plus
DTV: humax 5050c
Berichten: 1
Standaard groen beeld

ook ik heb last van groen beeld en wel als ik de humax aan zet en ik overschakel naar scart of atv en dan terug naar hdmi krijg ik even beeld en dan pats is alles weg en krijg ik alleen nog groen beeld.
alleen de humax 5050 c uitzetten en een paar maal proberen helpt .
maar niet altijd heb de humax nu 3 dagen dat is het enige wat me erg stoort wie heeft hier een oplossing voor.
oh ja ik heb een full hd tv de grundig vision 9 en ook die is pas 6 dagen in mijn bezit daar kan het dus niet aan liggen.
  #26  
Oud 10 juni 2009, 19:34
weetjehoe's schermafbeelding
weetjehoe weetjehoe is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Joure
Berichten: 77
Standaard

Wat bij mij wel werkt met dat groene beeld bij het op starten van de 5050c is eerst bij de tv op de hdmi ingang zetten en dan de 5050c aan zetten dan is het goed.
Denk niet dat het aan de tv ligt hoor want ik heb ook een sisco voor interactive tv ook aangesloten via hdmi en die start goed op.
William.
  #27  
Oud 10 juni 2009, 20:15
SvenEnSabrina's schermafbeelding
SvenEnSabrina SvenEnSabrina is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2009
Locatie: Hoensbroek / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco, Humax en Samsung
Berichten: 232
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blinky Bekijk bericht
oh ja ik heb een full hd tv de grundig vision 9 en ook die is pas 6 dagen in mijn bezit daar kan het dus niet aan liggen.
Dus omdat je TV nieuw is kan die het probleem niet zijn?
Lijkt in dit geval idd te kloppen hoor (als je de discussie doorleest)
Maar zou dat zeker nooit zomaar aannemen, ook nieuwe dingen kunnen defect zijn...
  #28  
Oud 10 juni 2009, 23:18
weetjehoe's schermafbeelding
weetjehoe weetjehoe is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Joure
Berichten: 77
Standaard

Ik hoop dat dit probleem wel eens opgelost wordt want het is lastig,als het een paar seconden (4a5)duurt voordat je beeld hebt'dat is nog niet zo vervelend maar vanavond ging het minder goed om beeld te krijgen op tv,het lukte maar niet ook niet eerst tv aan dan decoder aan??.
Ik vindt het een pracht van een decoder maar alleen jammer dat dit dan niet goed werkt op sommige tv's.
William.
  #29  
Oud 11 juni 2009, 17:41
Joop558's schermafbeelding
Joop558 Joop558 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: Internet Glasvezel 100/100 KPN all in one standaard
DTV: KPN IPTV HMB2260 glasvezel
Berichten: 1.541
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door golftouch Bekijk bericht
Van myhumax site:

Via HDMI geeft de TV alleen een egaal groen beeld

Uw TV kan waarschijnlijk niet of niet goed overweg met de digitale kopiëerbeveiliging DHCP.
Raadpleeg uw TV-fabrikant. Mogelijk kan dit probleem door middel van een software-update van uw TV worden verholpen.
Deze week voor het eerst een groen beeld, wel geluid.
PVR uit en weer aan, daarna werkte het weer goed.

Maar hoe update je de tv?
Ik heb een Sony.
  #30  
Oud 11 juni 2009, 18:03
oostpool16's schermafbeelding
oostpool16 oostpool16 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 april 2008
Locatie: s-Gravenzande
Berichten: 31
Standaard De humax moet nodig nieuwe softwere hebben

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joop558 Bekijk bericht
Deze week voor het eerst een groen beeld, wel geluid.
PVR uit en weer aan, daarna werkte het weer goed.

Maar hoe update je de tv?
Ik heb een Sony.
Ik heb een pioneer 5090 de stoor signalen van de humax zijn een ergenis
humax te vroeg aan groen beeld
apperatuur kan niet schakelen
stoor signaal bij updaten
als de humax opneemt geeft hij een stoor signaal apperatuur kan dan niet schakelen
pioneer tv hebben een goede kwaliteit en hebben geen softwere nodig voor een slechte humax
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl