Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #211  
Oud 10 augustus 2009, 14:09
ralfs's schermafbeelding
ralfs ralfs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Roosendaal
DTV: Humax 5050C
Berichten: 17
Standaard

Na Platoon versie 0.13 is nu ook sinds enkele dagen versie 0.26 beschikbaar: http://www.sat-universe.com/showthre...hlight=platoon
Zou je deze mss ook op een rapidshare account willen plaatsen Opteron-pv?

De voorgaande versie gaf bij mij ook een gebroken film icoontje, maar misschien dat deze meer doet. Misschien dat Peter in de source iets kan vinden om de HD conversie verder uit te puzzelen.
  #212  
Oud 10 augustus 2009, 15:17
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.862
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ralfs Bekijk bericht
De voorgaande versie gaf bij mij ook een gebroken film icoontje, maar misschien dat deze meer doet. Misschien dat Peter in de source iets kan vinden om de HD conversie verder uit te puzzelen.
Ik denk dat het probleem van het gebroken film icoontje in deze versie ook niet opgelost is voor de Humax 5050C omdat het programma eigenlijk bedoelt is voor de Humax iCord.
  #213  
Oud 10 augustus 2009, 15:30
bloemen's schermafbeelding
bloemen bloemen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Rosmalen
Ziggo Internet: All in1-Plus/Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-Fox/Humax 5050
Berichten: 10
Standaard

'k Heb geen last gehad van het gebroken icoontje.

Het programma doet het niet beter of slechter dan dat van Peter wat afpelen betreft.

Beide programma's lijken best wel op elkaar kwa opzet en icons.
Peter's programma leest de files wel een stuk sneller.

Ik wacht nog op versie 0.26 om te kijken of ik een keer (AC3) geluid krijg bij mijn HD films. Dat is nog steeds niet gelukt.

Tot die tijd blijf ik gewoon bij Peter's omzet programma.

Laatst gewijzigd door bloemen; 10 augustus 2009 om 17:00
  #214  
Oud 11 augustus 2009, 11:45
therealwheely's schermafbeelding
therealwheely therealwheely is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Locatie: Rosmalen, @Home
DTV: Humax iHDR-5050C
Berichten: 34
Standaard Platoon 0.26

Je kunt Platoon 0.26 hier downloaden: http://www.sat-universe.com/showthre...hlight=platoon

Wel even een gratis account aanmaken.

Ik heb hem even uitgeprobeerd met een VOB-bestand. Alles lijkt te werken. Alleen bij FTP'en naar de Humax kreeg ik een foutmelding dat ie één of ander bestand niet kon vinden, dus heb ik heb de bestanden maar even met een andere FTP-client geupload.

Helaas gebeurt er niks als ik de video wil afspelen op de Humax. Bij de info staat de tekst 'opname mislukt, onbekende oorzaak'.

Ik vind het wel mooi dat je met deze tool alles in één hebt. Ook is het handig dat je een gewenste titel, kanaal, e.d. kunt ingeven.

Jammer is alleen dat er geen mogelijkheid is om VOB-bestanden te joinen en om te kiezen welke audio- en subtitle-taal je wilt gebruiken.

Jammer genoeg lukt het me ook hiermee niet om VOB-bestanden van een geripte DVD goed te converteren en af te spelen op de Humax. Ik heb inmiddels zo'n beetje alle tools die in dit forum worden genoemd al geprobeerd, maar het beste resultaat was een beeld vol blokjes. Iets wat hier ook al eerder genoemd werd.

Als er iemand is die wel een geripte DVD succesvol heeft kunnen omzetten en bekijken op de Humax, zou die dan eens willen vertellen hoe die dit precies heeft gedaan? Welke tool(s) en welke instellingen?

Grtz,
Henry
  #215  
Oud 11 augustus 2009, 19:59
emklap's schermafbeelding
emklap emklap is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 maart 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Standaard
DTV: 5050c
Berichten: 31
Standaard Platoon_0_26 werkt niet

Hetzelfde voor mij

Conversie en genereren van hmt, nts en TS file gaan zonder fouten.
De ts file is af te spelen op mijn PC.
FTP naar humax 5050C gaat niet, foutmelding na successvol inloggen op de humax.
Het afspelen lukt niet, er staat iets van "opname mislukt, opnames korter dan 30 secondes worden niet opgeslagen". Wel leek het even (1/4 seconde) dat het goed ging, ik kreeg heel kort een zwart scherm.

Kan het zijn dat de duur van de opname niet juist in de hmt file staat?

Laatst gewijzigd door emklap; 11 augustus 2009 om 20:06
  #216  
Oud 11 augustus 2009, 22:21
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ralfs Bekijk bericht
Na Platoon versie 0.13 is nu ook sinds enkele dagen versie 0.26 beschikbaar: http://www.sat-universe.com/showthre...hlight=platoon
Zou je deze mss ook op een rapidshare account willen plaatsen Opteron-pv?

De voorgaande versie gaf bij mij ook een gebroken film icoontje, maar misschien dat deze meer doet. Misschien dat Peter in de source iets kan vinden om de HD conversie verder uit te puzzelen.
Volgens mij bevat de source code geen files voor de regeneratie van de bestanden (althans de vorige niet), maar alleen voor de HMT editor. Mocht hier meer info bij zijn, houd ik mij aanbevolen. Tot op heden reageren de (duitse) makers van de tool niet op voorstellen tot samenwerking

-Peter-
  #217  
Oud 11 augustus 2009, 22:29
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emklap Bekijk bericht
Hetzelfde voor mij

Conversie en genereren van hmt, nts en TS file gaan zonder fouten.
De ts file is af te spelen op mijn PC.
FTP naar humax 5050C gaat niet, foutmelding na successvol inloggen op de humax.
Het afspelen lukt niet, er staat iets van "opname mislukt, opnames korter dan 30 secondes worden niet opgeslagen". Wel leek het even (1/4 seconde) dat het goed ging, ik kreeg heel kort een zwart scherm.

Kan het zijn dat de duur van de opname niet juist in de hmt file staat?
Als je de resultaten van Platoon (ts/hmt en nts) gebruikt om deze in te lezen in mijn tool, zie de gegevens in de hmt file staan. De size staat er ook bij evenals de start/end tijd zoals deze in de aangemaakte hmt file staan.
Ik heb belangstelling voor de hmt/nts file zoals platoon deze aanmaakt. Ik heb de tool wel gedownload, maar heb deze nog niet kunnen gebruiken omdat ik (van de 3 versies welke ik wel heb) blijkbaar niet de juiste dotNet runtime.

-Peter-
  #218  
Oud 11 augustus 2009, 23:12
Josk's schermafbeelding
Josk Josk is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Harenkarspel Multikabel
Berichten: 43
Standaard

Hillpet,

Heb je 3.5 al geprobeerd? Het ts remux C# project verwijst naar 3.5.

Ik heb toevallig net mijn windows XP opnieuw kaal geinstalleerd, en daarna VB en VC# 2008 geinstalleerd, en platoontje doet het hoor!
  #219  
Oud 12 augustus 2009, 10:37
bloemen's schermafbeelding
bloemen bloemen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Rosmalen
Ziggo Internet: All in1-Plus/Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-Fox/Humax 5050
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Josk Bekijk bericht
Hillpet,

Heb je 3.5 al geprobeerd? Het ts remux C# project verwijst naar 3.5.

Ik heb toevallig net mijn windows XP opnieuw kaal geinstalleerd, en daarna VB en VC# 2008 geinstalleerd, en platoontje doet het hoor!

Bij mij zijn Framework 2.0 en 3.0 Service Pack 2 en Framework 3.5 SP1 geinstalleerd en werkt de tool.
  #220  
Oud 12 augustus 2009, 11:24
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bloemen Bekijk bericht
Bij mij zijn Framework 2.0 en 3.0 Service Pack 2 en Framework 3.5 SP1 geinstalleerd en werkt de tool.
Ik heb de laatste versie van Platoon, en deze start ook bij mij gewoon op nu. Ik zie dat deze tool alle velden in het *.nts bestand wel aanmaakt. De overeenkomst met de originele bestanden zijn (nog) niet erg groot, en hij speelt wellicht daardoor vervolgens ook nog niet af op de Humax, maar ik zou wel een stuk verder komen als ik zou weten waar zij deze info vandaan hebben. En nee, , de source files voor de file regeneratie zitten er niet bij.

Ik heb maar weer gepolst bij de makers over hoe en wat.

-Peter-
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:27.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl