Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 15 april 2009, 22:44
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard cisco met software versie 1.0.2.5 omruilen ?

Ik las op een discussie een reactie van kitaro1 van ziggo dat ; "als je een cisco hebt met een software versie 1.0.2.5 "te controleren met menu instellingen info .Dat je dan moet bellen met cisco in belgie +32 56 445 444 voor het omruilen van de cisco .
En dat diverse mensen al gebeld hebben met cisco, en dat die van niets weten . Ik vindt ook dat ziggo dit probleem moet oplossen .Dus "ziggo" ,wat moeten wij met de cisco doen ?. Waar kunnen we hem heen brengen ?. Of hebben we gewoon meer dan 400 euro voor een niet werkend apparaat (gekocht bij ziggo ), betaald?.
  #2  
Oud 16 april 2009, 07:47
deddiekoel's schermafbeelding
deddiekoel deddiekoel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 januari 2009
Locatie: @Home
DTV: Cisco DVB 8455
Berichten: 51
Standaard

Wat historie van dit probleem is in dit topic te vinden:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=16638
  #3  
Oud 16 april 2009, 09:33
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard ook in andere gebieden dus

dit is niet een probleem voor alleen @home gebieden maar heel nederland en dat verdiend een nieuwe discussie .
trouwens je wordt van het kastje naar de muur gestuurd van ziggo naar cisco .De laatste weet van niets .
  #4  
Oud 16 april 2009, 09:56
Kitaro1's schermafbeelding
Kitaro1 Kitaro1 is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 25 juni 2008
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 328
Standaard

Er komt een nieuwe instructie voor het omruilen van de Cisco met oude firmware. Zodra ik meer weet, dan zal ik het posten.
  #5  
Oud 16 april 2009, 10:22
Mvanwyns's schermafbeelding
Mvanwyns Mvanwyns is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 april 2009
Locatie: België
Berichten: 6
Standaard Foute info

edit: Ziggo was iets sneller met de reactie, bericht gewist
  #6  
Oud 16 april 2009, 11:15
ppiening's schermafbeelding
ppiening ppiening is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: Hoogeveen @home(ziggo)
Ziggo Internet: Arris Touchstone TM702 Alles in 1 Extra, netgemist
DTV: Cisco 8455 HDTV
Berichten: 57
Standaard omruilen

Ik heb ook vannochtend kontakt gehad met cisco.. Gesproken met een meneer Maxime (Excuus) . Probleem is dat de apparaten vanuit cisco ook met de 1.0.2.5 versie komen.. en dus ook geen updates kunnen ontvangen.

Mnr Maxime heeft mij beloofd te kijken wat er aan gedaan kan worden.
Wel gaf hij aan dat de eindgebruiker met ziggo te doen heeft. Ik heb hem gewezen op dit forum. Mogelijk dat hij ook kontakt heeft met ziggo.

Ben benieuwd wat de nieuwe intructies zijn.

Laatst gewijzigd door ppiening; 16 april 2009 om 11:29 Reden: Naam verkeerd Geschreven
  #7  
Oud 16 april 2009, 11:19
deddiekoel's schermafbeelding
deddiekoel deddiekoel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 januari 2009
Locatie: @Home
DTV: Cisco DVB 8455
Berichten: 51
Standaard

Ik blijf het raar vinden dat die updates opeens niet meer werken.
Er zijn genoeg gebruikers die eerder wel hebben kunnen updaten van 1.0.2.5 naar een nieuwere versie. Waarom kan dat nu dan opeens niet meer?
  #8  
Oud 16 april 2009, 12:00
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deddiekoel Bekijk bericht
Ik blijf het raar vinden dat die updates opeens niet meer werken.
Er zijn genoeg gebruikers die eerder wel hebben kunnen updaten van 1.0.2.5 naar een nieuwere versie. Waarom kan dat nu dan opeens niet meer?
Is dat zo.
Zij er mensen die hebben kunnen updaten van 1.0.2.5 naar 1.1.0.E/1.12.1.218 of konden zij updaten naar 1.0.4.1/1.12.1.138

Misschien kun je alleen naar 1.1.0.E/1.12.1.218 van 1.0.4.1/1.12.1.138 of 1.1.0.E/1.12.1.217 en niet van 1.0.2.5.
__________________
RTFM, Google or Search
  #9  
Oud 16 april 2009, 12:36
deddiekoel's schermafbeelding
deddiekoel deddiekoel is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 januari 2009
Locatie: @Home
DTV: Cisco DVB 8455
Berichten: 51
Standaard

Ik denk dat het zoiets zal zijn. Maar al was dat zo dan lijkt het me nog dat dit iets dat softwarematig moet zijn op te lossen.
Ik heb op dit forum mensen gehoord over firmware 1.0.2.5 en dat latere versies beter waren. Die mensen hebben dus een update gedaan...
  #10  
Oud 16 april 2009, 13:11
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deddiekoel Bekijk bericht
Ik heb op dit forum mensen gehoord over firmware 1.0.2.5 en dat latere versies beter waren. Die mensen hebben dus een update gedaan...
Klopt, als je de cisco kocht, dan stond er 1.0.2.5 (*) op en alleen binnen het casema gebied kon je updaten naar 1.0.4.1.
Daarom is het heel lang niet mogelijk/handig geweest om de cisco aan te schaffen als je buiten het casema gebied woonde.
Daar zijn verschillende draadjes over in dit forum

(*) nog steeds staat er als je hem koopt 1.0.2.5 op
__________________
RTFM, Google or Search
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:28.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl