Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)

Mededelingen

Humax iRHD-5000 (HD-Tuner) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de iRHD-5000 High Definition kabel ontvanger van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 22 april 2009, 21:10
BitByter's schermafbeelding
BitByter BitByter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: Utrecht / Casema
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theunissen Bekijk bericht
Jawel via het menu.
Zou je mij willen uitleggen hoe?
  #42  
Oud 22 april 2009, 21:33
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BitByter Bekijk bericht
Zou je mij willen uitleggen hoe?
1) Haal de update binnen (dat is een vereiste);
2) Menu -> Systeeminstellingen -> Overige instellingen;
3) "Energybesparing in stanby" op UIT zetten.

Daarna zet je de decoder op Standby en je ziet de tijd op het display.
  #43  
Oud 22 april 2009, 21:40
BitByter's schermafbeelding
BitByter BitByter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: Utrecht / Casema
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theunissen Bekijk bericht
1) Haal de update binnen (dat is een vereiste);
2) Menu -> Systeeminstellingen -> Overige instellingen;
3) "Energybesparing in stanby" op UIT zetten.

Daarna zet je de decoder op Standby en je ziet de tijd op het display.
Bedankt, ik ga dit uitvoeren.
  #44  
Oud 23 april 2009, 10:01
cremerhm's schermafbeelding
cremerhm cremerhm is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2009
Locatie: Herten (@home)
Berichten: 5
Standaard

Een vraagje; wat hebben jullie voor een update datum in jullie systeem staan? Ik heb daar namelijk 24 februari staan.
De update heb ik afgelopen week binnen gehaald (op een nieuwe Humax) maar ik kan de instellingen niet op "orignal" zetten. Terwijl ik met TV via HDMI heb aangesloten.

Volgens mij heb ik wel de laatste software versie (of kan dat niet gezien de update datum??)

Ik woon in Herten, Limburg.

Help
  #45  
Oud 23 april 2009, 11:54
passie34's schermafbeelding
passie34 passie34 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: enter
Ziggo Internet: z3
DTV: humax ihdr-5400
Berichten: 154
Standaard Nu de IHDR5050 nog !

Nu de update er is van de IRHD5000 zal het hopelijk niet lang meer duren dat er een update komt van de iHDR5050.
Vraag aan ANONIEM: Wanneer de update en wat zijn de bugfixes ?
  #46  
Oud 23 april 2009, 14:10
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cremerhm Bekijk bericht
ik kan de instellingen niet op "orignal" zetten. Terwijl ik met TV via HDMI heb aangesloten.
Kun je wel kiezen voor de andere opties via het knopje op de afstandbediening waarmee je dit kunt instellen ?? (576, 720 en 1080) ??
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #47  
Oud 23 april 2009, 17:20
cremerhm's schermafbeelding
cremerhm cremerhm is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2009
Locatie: Herten (@home)
Berichten: 5
Standaard

Ow zit het daar ik dacht in de AV instellingen in het menu van de Humax......

Ga vanavond eens even kijken hoe en wat!

Ander vraagje: op de film 1 kanalen heb ik boven in beeld een rij witte strepen, zeg maar alsof het beeld er scheef in zit....en de bovenste rand wit is. Bij andere zenders is dat niet.....

Mijn TV staat ook op "hoge resolutie"(sony W4000) wat volgens mij een 1:1 verhouding is van de invoer.
  #48  
Oud 23 april 2009, 17:41
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.439
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cremerhm Bekijk bericht
Ander vraagje: op de film 1 kanalen heb ik boven in beeld een rij witte strepen, zeg maar alsof het beeld er scheef in zit....en de bovenste rand wit is. Bij andere zenders is dat niet.....

Mijn TV staat ook op "hoge resolutie"(sony W4000) wat volgens mij een 1:1 verhouding is van de invoer.
Deze "storing" misschien?

Verkeerd encoded WSS signaal (National Geographic, Film1, Sport1)
Storing Film 1.1hd (witte strepen)
Stippellijn-probleem op verschillende zenders
[Film1] Grijze strepen
Humax en Philips 32PFL9603 Witte streepjes
storing film 1.1hd
  #49  
Oud 23 april 2009, 21:28
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passie34 Bekijk bericht
Nu de update er is van de IRHD5000 zal het hopelijk niet lang meer duren dat er een update komt van de iHDR5050.
Vraag aan ANONIEM: Wanneer de update en wat zijn de bugfixes ?
Voor de 5050 zijn we alle issues aan het verzamelen. De lijst zullen we bespreken met Humax om te komen tot de defintieve lijst met bugs en verbeterpunten. Met deze lijst zal Humax het maintenance project opstarten. Aanvankelijk is juli genoemd als mogelijke release indicatie, maar ik denk niet dat dit haalbaar is.
  #50  
Oud 23 april 2009, 22:23
smart_golfie's schermafbeelding
smart_golfie smart_golfie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 april 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 2
Question Vraag betreft update

Updatate ook uitgevoerd, maar wat mij meteen opviel is dat mij tv ineens moeite heeft om het HDMI signaal van mijn Humax op te pakken. Soms duurt het wel 15 tot 20 seconden, en voorheen had ik hier geen last van. Zijn er nog meer mensen met dit probleem, want op dit forum lees ik er niets over. Ik ben in het bezit van een Philips 42PFL9803H/10 lcd tv, en nou las ik in de releasenotes dat er wel veranderingen hebben plaatgevonden m.b.t. HDMI aansluitingen, maar daar snap ik niet veel van. (mij te technisch)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:52.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl