Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)

Mededelingen

Humax iRHD-5000 (HD-Tuner) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de iRHD-5000 High Definition kabel ontvanger van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 9 april 2009, 22:10
bonapart's schermafbeelding
bonapart bonapart is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 december 2008
Locatie: @Home Venlo
DTV: Humax IRHD5000C en IRHD5200C, Philips 37PFL9604H/12,Ci+(Neotin)
Berichten: 67
Standaard HD

Zojuist de update geinstalleerd. Eerste indruk, alles werkt goed.
Alleen Eurosport HD levert nu problemen. Blokken in beeld !!
Voorheen zette ik hem handmatig op 1080i, gaat nu automatisch via instelling ORIG.
  #12  
Oud 10 april 2009, 00:14
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bonapart Bekijk bericht
Voorheen zette ik hem handmatig op 1080i, gaat nu automatisch via instelling ORIG.
Wat je vroeger kon kun je nog altijd, ik snap je probleem niet. Zet hem dan niet op ORIG en zet hem op de stand welke je normaal ook gebruikte.
  #13  
Oud 10 april 2009, 01:05
bonapart's schermafbeelding
bonapart bonapart is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 december 2008
Locatie: @Home Venlo
DTV: Humax IRHD5000C en IRHD5200C, Philips 37PFL9604H/12,Ci+(Neotin)
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theunissen Bekijk bericht
Wat je vroeger kon kun je nog altijd, ik snap je probleem niet. Zet hem dan niet op ORIG en zet hem op de stand welke je normaal ook gebruikte.
Vroeger stond hij handmatig op 1080i,
nu staat hij via ORIG op 1080i.
Dus de zelfde definitie, hier is dus iets anders aan de hand.
Dat is mijn probleem.
  #14  
Oud 10 april 2009, 09:20
spicers's schermafbeelding
spicers spicers is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 november 2008
Locatie: @home / Ziggo (5961)
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: CI+ Neotion (update ID7)
Berichten: 64
Standaard

zoals theunissen aangeeft zijn deze opties beschikbaar. wat mij opvalt is dat indien de mode op "orginal" staat de menu opties en infobalk op het scherm. beduidend minder schrep zijn dan indien ik de instelling op 720p laat staan. zijn er meer mensen die dit ervaren? of kan dit liggen aan de TV (pan pz85). aspect verhoudingen staan op zowel tv als decorder gelijk.
  #15  
Oud 10 april 2009, 11:37
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bonapart Bekijk bericht
Vroeger stond hij handmatig op 1080i,
nu staat hij via ORIG op 1080i.
Dus de zelfde definitie, hier is dus iets anders aan de hand.
Dat is mijn probleem.
Je kunt hem toch gewoon weer op 1080i-handmatig zetten als je dat wilt?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #16  
Oud 10 april 2009, 12:49
Defrie's schermafbeelding
Defrie Defrie is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Bergen op Zoom - Ziggo in het @home gebied
Ziggo Internet: Connect Complete & Play Max met Cisco EPC3925
DTV: Connect Complete & Play Max, Fox Sports eredivisie, TV Royal en MyPrime: Horizon Mediabox
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spicers Bekijk bericht
zoals theunissen aangeeft zijn deze opties beschikbaar. wat mij opvalt is dat indien de mode op "orginal" staat de menu opties en infobalk op het scherm. beduidend minder schrep zijn dan indien ik de instelling op 720p laat staan. zijn er meer mensen die dit ervaren? of kan dit liggen aan de TV (pan pz85). aspect verhoudingen staan op zowel tv als decorder gelijk.
Klopt, dat zie ik ook duidelijk op mijn TV (Sony). Laat hem lekker op 720p staan (TV is HD Ready, vandaar deze modus gekozen).
  #17  
Oud 10 april 2009, 14:53
ruiter's schermafbeelding
ruiter ruiter is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: Humax 5000
Berichten: 1
Standaard origineel kiezen voor HDMI?

Hallo,
Wat word er bedoeld met origineel kiezen voor HDMI???

GR. Ruiter
  #18  
Oud 10 april 2009, 15:00
Humaxfan's schermafbeelding
Humaxfan Humaxfan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: Winschoten/Online
Ziggo Internet: online 20MB
DTV: Humax IRHD-5050
Berichten: 257
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ruiter Bekijk bericht
Hallo,
Wat word er bedoeld met origineel kiezen voor HDMI???

GR. Ruiter
Naast de resolutie van 576i,576p,720p en 1080i kun je nu ook kiezen voor original deze stand kiest zelf de juiste resolutie. Bij SD 576P en HD 1080i vooral bij sd ziet 576p er beter uit dan 720p omdat het beeld niet meer word omgezet naar een hd resolutie. Voorheen moest je dat handmatig doen. sinds de update doet je tv het nu automatisch.
  #19  
Oud 10 april 2009, 15:06
bonapart's schermafbeelding
bonapart bonapart is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 december 2008
Locatie: @Home Venlo
DTV: Humax IRHD5000C en IRHD5200C, Philips 37PFL9604H/12,Ci+(Neotin)
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Je kunt hem toch gewoon weer op 1080i-handmatig zetten als je dat wilt?
De ontvangst van Eurosport HD was voor de update feilloos, ik stelde hem handmatig in op 1080i.
Nu ,na de update, is de ontvangst zeer slecht, steeds blokken in beeld.
Of ik hem nu handmatig op 1080i zet of op Original.
Original schakelt hem ook op 1080i.
Dus de resolutie-instellingen voor en na de update zijn precies hetzelfde.
Hier is duidelijk wat anders aan de hand.
  #20  
Oud 10 april 2009, 15:07
tighar's schermafbeelding
tighar tighar is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: zeist/casema
Ziggo Internet: a1
Berichten: 57
Standaard update binnen

In Zeist is de update ook beschikbaar

mvg

tighar
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:51.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl