Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 21 maart 2009, 15:38
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scavy Bekijk bericht
humax draadloos opnemen in netwerk? Via een extra router of misschien via een ander apparaat?
Misschien is dit apparaat iets voor je
(in Station Mode (AP client-modus))
__________________
RTFM, Google or Search
  #52  
Oud 21 maart 2009, 15:47
Scavy's schermafbeelding
Scavy Scavy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 maart 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Allesin1 plus
DTV: Humax IRHD-5000CI/ Humax IR Fox C
Berichten: 9
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Misschien is dit apparaat iets voor je
(in Station Mode (AP client-modus))
Hey, dat is een snelle reactie.

Ik zal die alvast noteren, wat je er trouwens onder zet (in station Mode (AP client-modus)) dat zegt me niet zoveel
Ik neem trouwens aan dat je zo'n station moet configureren op de pc en vervolgens aan de humax moet koppelen aangezien er geen browser op de humax zit?

Als ik domme vragen stel dan spijt me dat, maar ik heb alleen ervaring met een netwerk (draadloos) aanleggen met PC's, playstation 3 en laptops.
Dat is tenminste mijn netwerkje zoals het nu thuis draait
  #53  
Oud 21 maart 2009, 15:55
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scavy Bekijk bericht
Ik zal die alvast noteren, wat je er trouwens onder zet (in station Mode (AP client-modus)) dat zegt me niet zoveel
Heb je de link gevolgd?

Station Mode (AP client-modus)
U kunt de EW-7209APg op de Ethernet-poort van netwerkapparatuur aansluiten en de Station Modus activeren. Hierdoor wordt een vast netwerksysteem omgezet naar een draadloos systeem, zonder dat de configuratie gewijzigd dient te worden.
__________________
RTFM, Google or Search
  #54  
Oud 21 maart 2009, 16:04
Scavy's schermafbeelding
Scavy Scavy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 maart 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Allesin1 plus
DTV: Humax IRHD-5000CI/ Humax IR Fox C
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Heb je de link gevolgd?

Station Mode (AP client-modus)
U kunt de EW-7209APg op de Ethernet-poort van netwerkapparatuur aansluiten en de Station Modus activeren. Hierdoor wordt een vast netwerksysteem omgezet naar een draadloos systeem, zonder dat de configuratie gewijzigd dient te worden.

Ah ok, ik had dat hele verhaal nog niet gelezen maar ik had alwel zoiets bedacht inderdaad.
Lijkt me dus dat het een makkelijk klusje moet worden met dat apparaat.
  #55  
Oud 1 april 2009, 00:20
bodegraaf's schermafbeelding
bodegraaf bodegraaf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2009
Locatie: Harmelen Casema
DTV: humax en samsung
Berichten: 2
Smile

Ben hier een tijd naar op zoek geweest... bedankt!

vrgr,
Bodegraaf
  #56  
Oud 1 april 2009, 13:26
Petie81's schermafbeelding
Petie81 Petie81 is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 maart 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Humax 5050c
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Misschien is dit apparaat iets voor je
(in Station Mode (AP client-modus))
Ik kan ook de AirPort Express (http://store.apple.com/nl/product/MB...mco=MjI3ODcxOQ) aanbevelen. Iets duurder, maar lekker compact, geen snoeren.
__________________
Groet,
Peter
  #57  
Oud 1 april 2009, 14:10
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Petie81 Bekijk bericht
Ik kan ook de AirPort Express (http://store.apple.com/nl/product/MB...mco=MjI3ODcxOQ) aanbevelen.
Hoe sluit je die dan op de humax ethernetpoort aan?
__________________
RTFM, Google or Search
  #58  
Oud 1 april 2009, 16:10
Petie81's schermafbeelding
Petie81 Petie81 is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 maart 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Humax 5050c
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Hoe sluit je die dan op de humax ethernetpoort aan?
Er van uitgaande dat je ergens in huis een draadloze router/access point hebt staan, sluit je de Humax met een utp kabel aan de Airport Express.

(Met 'geen snoeren' doelde ik op de stroomkabel+trafo, je hebt uiteraard wel een utp kabeltje nodig.)
__________________
Groet,
Peter
  #59  
Oud 1 april 2009, 16:26
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Petie81 Bekijk bericht
Er van uitgaande dat je ergens in huis een draadloze router/access point hebt staan, sluit je de Humax met een utp kabel aan de Airport Express.
Aha, da's inderdaad dezelfde werking als de door mij genoemde Edimax EW-7209APg.
Op deze edimax kun je overigens 5 apparaten (bijvoorbeeld humax, bluray, tv) aansluiten.
__________________
RTFM, Google or Search
  #60  
Oud 5 april 2009, 09:43
BJF's schermafbeelding
BJF BJF is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 maart 2009
Locatie: Groningen/@Home
Ziggo Internet: Z2/Motorola (Linksys WRT54G)
DTV: Humax iDHR-5050c
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Petie81 Bekijk bericht
Er van uitgaande dat je ergens in huis een draadloze router/access point hebt staan, sluit je de Humax met een utp kabel aan de Airport Express.

(Met 'geen snoeren' doelde ik op de stroomkabel+trafo, je hebt uiteraard wel een utp kabeltje nodig.)
Ik heb dit geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar.
Bij informeren in de MacMe werd mij medegedeeld dat "de Airport Express niet bedoeld is om van een 'bedraad apparaat' een 'Wi-Fi apparaat' te maken"?!
Heb jij het wel voor elkaar gekregen, begrijp ik dat goed? Maak je daarbij misschien gebruik van een tweede netwerk via de AE?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:06.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl