Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #181  
Oud 10 oktober 2009, 17:07
gsmeets's schermafbeelding
gsmeets gsmeets is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: humax ihdr 5050c
Berichten: 4
Standaard copieren bestanden van humax naar PC

Als ik een bestand van de humax wil copieren, geeft de pc aan dat er onvoldoende ruimte is.
Maar dit klopt niet, ik heb nog 102gb over
Wat doe ik fout.
  #182  
Oud 10 oktober 2009, 17:12
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gsmeets Bekijk bericht
Als ik een bestand van de humax wil copieren, geeft de pc aan dat er onvoldoende ruimte is.
Maar dit klopt niet, ik heb nog 102gb over
Wat doe ik fout.
Hoe is de schijf van je pc geformatteerd. FAT32?
Als je dan een bestand van meer dan 4 GB wil kopieeren, dan kan dat niet.
Je moet je schijf dan converteren naar NTFS, bijvoorbeeld met het dos-programma convert.exe
__________________
RTFM, Google or Search
  #183  
Oud 12 oktober 2009, 12:55
gsmeets's schermafbeelding
gsmeets gsmeets is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: humax ihdr 5050c
Berichten: 4
Standaard

waar kan ik zien of de schijf geformaterrd is in fat32 of NTFS?
En als ik dat doe, hab ik dan nog wel al mijn bestanden op mijn PC?
  #184  
Oud 12 oktober 2009, 15:04
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gsmeets Bekijk bericht
waar kan ik zien of de schijf geformaterrd is in fat32 of NTFS?
En als ik dat doe, hab ik dan nog wel al mijn bestanden op mijn PC?
Ga naar "(Deze) computer". Daar zie je je schijven staan. Klik 1 keer op een schijf. Onderin staat dan de totale grootte, beschikbare ruimte en bestandssysteem. Andere optie met de rechter muisknop op je schijf klikken en eigenschappen kiezen. Daar staat bestandssysteem ook.

Lees voor je 2e vraag even de volgende info via deze link:
Een partitie naar het NTFS-bestandssysteem converteren met Convert.exe
__________________
Power is nothing without control !!!

Laatst gewijzigd door GolfTouch; 12 oktober 2009 om 15:10
  #185  
Oud 12 oktober 2009, 17:00
gsmeets's schermafbeelding
gsmeets gsmeets is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: humax ihdr 5050c
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor de info.

Ik heb gezien dat mijn systeem draait op ntfs.
Zodoende kom ik weer terug op mijn eerste vraag, waarom geeft het systeem aan dat er te weinig ruimte is om de videobestanden over te zetten op mijn PC?

Is er soms ook nog een mogelijkheid om de humax als een extra harde schijf op je computer te zien.
Als FTP bestand moet ik de humax uitzetten en aanzetten om weer kontakt te krijgen met de harde schijf van de humax.
  #186  
Oud 12 oktober 2009, 17:04
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gsmeets Bekijk bericht
Zodoende kom ik weer terug op mijn eerste vraag, waarom geeft het systeem aan dat er te weinig ruimte is om de videobestanden over te zetten op mijn PC?
Dat lijkt me inmiddels geen vraag meer voor dit topic.

Citaat:
Is er soms ook nog een mogelijkheid om de humax als een extra harde schijf op je computer te zien.
Nee
Citaat:
Als FTP bestand moet ik de humax uitzetten en aanzetten om weer kontakt te krijgen met de harde schijf van de humax.
De humax moet uiteraard aan staan om de bestanden te kunnen benaderen.
__________________
RTFM, Google or Search
  #187  
Oud 13 oktober 2009, 15:30
gsmeets's schermafbeelding
gsmeets gsmeets is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: humax ihdr 5050c
Berichten: 4
Standaard

Ik ben stom geweest,
mijn c-schijf is NTFS
en mijn d-schijf is fat32.
Bedankt voor de info.
  #188  
Oud 16 oktober 2009, 17:28
arjok@casema.nl's schermafbeelding
arjok@casema.nl arjok@casema.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2009
Locatie: castricum
Ziggo Internet: multi sitecom
DTV: humax 5050c
Berichten: 3
Standaard humax 5050c

ook ik heb problemen om de humax aan te sluiten.
de ethernerkabel is aangesloten, de pvr geeft aan er is internetverbinding, maar mijn computer kan het niet vinden.
ik heb het ip adres via dchp verkregen en ik heb de modum/router gereboot.
hoe kan ik nu verder.

arno
  #189  
Oud 16 oktober 2009, 19:26
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjok@casema.nl Bekijk bericht
ook ik heb problemen om de humax aan te sluiten.
de ethernerkabel is aangesloten, de pvr geeft aan er is internetverbinding, maar mijn computer kan het niet vinden.
ik heb het ip adres via dchp verkregen en ik heb de modum/router gereboot.
hoe kan ik nu verder.

arno
Maak je wel verbinding via een ftp-programma (bijvoorbeeld filezilla ftp) en gebruikersnaam HumaxFTP en password 0000 ?
Je zult de humax niet als een netwerkcomputer terugvinden.
__________________
RTFM, Google or Search
  #190  
Oud 18 oktober 2009, 13:44
arjok@casema.nl's schermafbeelding
arjok@casema.nl arjok@casema.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2009
Locatie: castricum
Ziggo Internet: multi sitecom
DTV: humax 5050c
Berichten: 3
Standaard humax5050c

Ik hebmijn humax aangesloten op de pc, maar nu krijg ik bericht:
Dit is alleen lezen bestand, u moet een andere proxyserver nemen.
Hoe moet ik nu verder

groetjes
arno
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:13.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl