Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 15 maart 2009, 20:45
Morbide's schermafbeelding
Morbide Morbide is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 oktober 2008
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Z3 / Motorola SB5101E
DTV: Samsung DCB-H360R, Samsung DCB-B270R
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



News gegevens worden aangepast zodra je je reset datum bereikt. Bij een overstap is je quota dus niet meteen aangepast dat kan op de portal een afwijking laten zien.

Dat kun je slecht op elkaar afgestemd noemen maar heeft een reden, bijvoorbeeld bij downgrades waar voor enduser nu een voordeel ligt.

Bye,
Raymond.
Ok, vond het alleen jammer, na nogal wat ander gedoe met overzetten etc.

Maar het is inmiddels gereset zag ik net, vanochtend nog niet. Toeval denk.
  #22  
Oud 15 maart 2009, 20:52
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Morbide Bekijk bericht
Ok, vond het alleen jammer, na nogal wat ander gedoe met overzetten etc.

Maar het is inmiddels gereset zag ik net, vanochtend nog niet. Toeval denk.
Dat gaat autometatisch ja.

Bye,
Raymond.
  #23  
Oud 16 maart 2009, 20:00
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

en nu staat het weer op 50GB en kan ik niet meer downloaden. Ik weet niet meer hoe en waarom Ziggo dit doet. Wie kan mij helpen ?
Ziggo zelf kijkt alleen maar naar het balkje......
  #24  
Oud 17 maart 2009, 11:02
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bezoeker Bekijk bericht
en nu staat het weer op 50GB en kan ik niet meer downloaden. Ik weet niet meer hoe en waarom Ziggo dit doet. Wie kan mij helpen ?
Ziggo zelf kijkt alleen maar naar het balkje......
Je stelt steeds dat ziggo je quota opmaakt, maar Ziggo telt slechts je downloads hoor. T'is niet dat er random maar wat heen en weer geschoven is met jouw download stats.

Als er iemand je quota opmaakt ben je dat .... zelf .... of! via jouw verbinding. Dus als je een wireless verbinding hebt en je buurman ligt mee op jouw account dan tikt ie hard weg ja.

Wat minder gebruik maken van plaatjes in je posting doet het overigens wat beter overkomen. Dit zijn vrij overbodig en ziet er heel erg schreeuwerig uit zo.

Als ie weer op 50 staat is je quota op. Ik wil je adviseren de passwords van je accounts eens aan te passen. Zodat je in ieder geval zeker weet dat jij de enige bent die van jouw account gebruik maakt.

Bye,
Raymond.
  #25  
Oud 17 maart 2009, 20:58
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

Gelukkig heeft Ziggo het dataverbruik vandaag teruggebracht van 50Gb tot 10 GB geldig tot 22/3. Helaas heb ik nu nog maar een paar dagen om hiervan gebruik te maken .......
  #26  
Oud 18 maart 2009, 12:09
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bezoeker Bekijk bericht
Gelukkig heeft Ziggo het dataverbruik vandaag teruggebracht van 50Gb tot 10 GB geldig tot 22/3. Helaas heb ik nu nog maar een paar dagen om hiervan gebruik te maken .......
Dan neem je een payserver of een hoger abonnement zonder 50GB datalimiet op news. Iedere keer vertellen dat je quotum weer bereikt is zal niets aan de zaak veranderen.
  #27  
Oud 18 maart 2009, 12:59
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

Dat klopt, ik had een payserver. die heb ik opgezegd ivm mijn overstap naar 3-in-1. In feb. toch maar weer een proef accountje bij een payserver gebruikt.
Maar ja, dat is toch niet de oplossing als Ziggo mij 50Gb per maand aanbiedt om te downloaden via nieuwsgroepen ?
  #28  
Oud 21 maart 2009, 13:16
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bezoeker Bekijk bericht
Dat klopt, ik had een payserver. die heb ik opgezegd ivm mijn overstap naar 3-in-1. In feb. toch maar weer een proef accountje bij een payserver gebruikt.
Maar ja, dat is toch niet de oplossing als Ziggo mij 50Gb per maand aanbiedt om te downloaden via nieuwsgroepen ?
Wil je zeggen dat je die 50Gbyte niet kunt opmaken dan ?
Welk alles-in-1 abonnement hebt je trouwens?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #29  
Oud 24 maart 2009, 17:50
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

Ik heb hier alles-in-1 extra met limiet van 50 Gb.
Inmiddels ben ik vanaf 22/3 weer met nul begonnen.
De homeplugs heb ik nu uitgeschakeld.
Op 23/3 heb ik een DVD gedownload van 4,5 Gb.
Mijn verbruik staat nu tot mijn grote schrik vanaf 22/3 op 44,4 Gb.
Ik heb inmiddels een taak aan laten maken bij de technische helpdesk van Ziggo. Hier is iets helemaal fout.
Wie herkent dit ?
  #30  
Oud 24 maart 2009, 21:41
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.489
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bezoeker Bekijk bericht
Ik heb hier alles-in-1 extra met limiet van 50 Gb.
Inmiddels ben ik vanaf 22/3 weer met nul begonnen.
De homeplugs heb ik nu uitgeschakeld.
Op 23/3 heb ik een DVD gedownload van 4,5 Gb.
Mijn verbruik staat nu tot mijn grote schrik vanaf 22/3 op 44,4 Gb.
Ik heb inmiddels een taak aan laten maken bij de technische helpdesk van Ziggo. Hier is iets helemaal fout.
Wie herkent dit ?
Ik kan het zelf niet controleren omdat ik onbeperkt gebruik heb, maar zie je niet toevallig je 'restant' data ipv het verbruikte deel ?
Dat zou ongeveer uitkomen namelijk, een DVD van 4.5 Gbyte zal ongeveel 6Gbyte data zijn aan download vanaf de newsserver en dan hou je dus zo'n 44Gbyte over.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:39.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl