Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #611  
Oud 16 juni 2009, 07:52
cilo's schermafbeelding
cilo cilo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: @home
Berichten: 18
Standaard

Heb gisteravond nog een heeeeeeeel irritant puntje gevonden.
als ik bij voorbeeld op zender A twee programma's achter elkaar opneem kan ik niet meer op zender B bijvoorbeeld een film opnemen (dit komt door de extra tijd die ingesteld is aan het begin/einde van een programma).
bij mijn vorige pvr (samsung p850r) werd de standaard ingestelde extra tijd tussen de twee programma's op zender A ingekort zodat ik met tuner 1 de twee programma's op zender A kon opnemen en met tuner 2 de film op zender B.

Tevens vind ik het niet zo handig dat de pvr helemaal niks meer doet als je twee programma's tegelijk aan het opnemen bent.
Kwam gisteravond thuis en wilde een beetje tv gaan kijken en was vergeten dat ik twee progs aan het openemen was, dus ik tv aan - pvr aan en vervolgens geen beeld en alleen de melding "geen signaal" op de tv, niet beseffende dat ik aan het opnemen was, dacht hmmmm vreemd zal de pvr ff resetten door de schakelaar achterop de pvr ff om te zetten, gevolg pvr werkte weer wel maar opnames mislukt
  #612  
Oud 16 juni 2009, 08:16
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cilo Bekijk bericht

Tevens vind ik het niet zo handig dat de pvr helemaal niks meer doet als je twee programma's tegelijk aan het opnemen bent.
Kwam gisteravond thuis en wilde een beetje tv gaan kijken en was vergeten dat ik twee progs aan het openemen was, dus ik tv aan - pvr aan en vervolgens geen beeld en alleen de melding "geen signaal" op de tv, niet beseffende dat ik aan het opnemen was, dacht hmmmm vreemd zal de pvr ff resetten door de schakelaar achterop de pvr ff om te zetten, gevolg pvr werkte weer wel maar opnames mislukt
Niks meer doen is niet waar: je had wel kunnen switchen van kanaal naar zenders die in dezelfde streams zitten als de programma's die je aan het opnemen was. Maar een wat meer begrijpelijke melding was natuurlijk wel welkom geweest.

Laatst gewijzigd door om1; 16 juni 2009 om 09:20
  #613  
Oud 16 juni 2009, 09:18
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cilo Bekijk bericht
Heb gisteravond nog een heeeeeeeel irritant puntje gevonden.
als ik bij voorbeeld op zender A twee programma's achter elkaar opneem kan ik niet meer op zender B bijvoorbeeld een film opnemen (dit komt door de extra tijd die ingesteld is aan het begin/einde van een programma).
bij mijn vorige pvr (samsung p850r) werd de standaard ingestelde extra tijd tussen de twee programma's op zender A ingekort zodat ik met tuner 1 de twee programma's op zender A kon opnemen en met tuner 2 de film op zender B.

Tevens vind ik het niet zo handig dat de pvr helemaal niks meer doet als je twee programma's tegelijk aan het opnemen bent.
Kwam gisteravond thuis en wilde een beetje tv gaan kijken en was vergeten dat ik twee progs aan het openemen was, dus ik tv aan - pvr aan en vervolgens geen beeld en alleen de melding "geen signaal" op de tv, niet beseffende dat ik aan het opnemen was, dacht hmmmm vreemd zal de pvr ff resetten door de schakelaar achterop de pvr ff om te zetten, gevolg pvr werkte weer wel maar opnames mislukt

Je eerste punt had de 9200 ook al. De p850 deed het inderdaad door de 1e timer af te breken waardoor je soms een seconde of 20 kwijt was van die opname. Schijnbaar is destijds heel bewust gekozen om die functie uit de 9200 te halen. De 5050 heeft dat exact overgekregen van de 9200. Wat ik doe is zo'n opname handmatig aanpassen en/of programmeren.

Jou 2e punt is eigenlijk heel logisch. Er is geen tuner meer vrij dus kun je niet meer live kijken als de zender die je wilt kijken niet in dezelfde stream zit.
Overigens geeft de 5050 de melding "Werkt niet tijdens opname" als je met de nummerieke toetsen werkt. Ga je met de page up of down naar de volgende of vorige zender dan slaat hij heel netjes de zenders die niet in de streams zitten over.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #614  
Oud 16 juni 2009, 10:08
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

dit probleem (punt 1) is al vrij snel bekend geworden en staat in de wishlist.

het gebeurt vrijwel nooit maar waarschijnlijk was er geen andere zender meer beschikbaar.
__________________
  #615  
Oud 16 juni 2009, 10:41
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
dit probleem (punt 1) is al vrij snel bekend geworden en staat in de wishlist.

het gebeurt vrijwel nooit maar waarschijnlijk was er geen andere zender meer beschikbaar.
Het eerste punt valt over te twisten. Is vrij persoonlijk denk ik. Het is al eens voorgekomen dat ik op de 850 2 programma's achter elkaar had opgenomen en mijn vrouw haar programma had gewist. Ik miste toen het laatste stuk van mijn programma.

Toch regelmatig hier hoor dat er geen zender beschikbaar is door de 2 lopende timers.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #616  
Oud 16 juni 2009, 11:10
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door golftouch Bekijk bericht
Het eerste punt valt over te twisten. Is vrij persoonlijk denk ik. Het is al eens voorgekomen dat ik op de 850 2 programma's achter elkaar had opgenomen en mijn vrouw haar programma had gewist. Ik miste toen het laatste stuk van mijn programma.

Toch regelmatig hier hoor dat er geen zender beschikbaar is door de 2 lopende timers.
maar het is dus al een wish om hier verandering in te brengen. het is geen bug want het is niet iets dat het volgens de specificatie's wel zou moeten doen.

het kan zo zijn dat in de 2 streams geen andere zenders zitten, ofdat de andere zenders niet in je pakket zitten. hier kun je de verdelig van de stream's bekijken.
__________________
  #617  
Oud 16 juni 2009, 11:20
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
maar het is dus al een wish om hier verandering in te brengen. het is geen bug want het is niet iets dat het volgens de specificatie's wel zou moeten doen.

het kan zo zijn dat in de 2 streams geen andere zenders zitten, ofdat de andere zenders niet in je pakket zitten. hier kun je de verdelig van de stream's bekijken.
Voor mij juist niet vanwege mijn eerdere post dat ik dus een stuk kwijt was. Maar zoals aangegeven is dit persoonlijk. En nee, het is geen bug idd. Mischien beide opties dat je kunt kiezen.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #618  
Oud 17 juni 2009, 09:17
cilo's schermafbeelding
cilo cilo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: @home
Berichten: 18
Standaard

heb nog een Wish.
Zou het mogelijk zijn om de EPG wat regelmatiger te laten verschuiven, als je nu naar rechts schuift verspringt de lijst in een keer twee uur (dus bijvoorbeeld als je in beeld de periode 20.30-22.30 hebt staan verspringt ie met opzij scrollen in eens naar 22.30-00.30)
mijn vorige pvr (Samsung 850) verspringt met een half uurtje tegelijk, vind ik persoonlijk een heel stuk prettiger.
  #619  
Oud 17 juni 2009, 10:05
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cilo Bekijk bericht
heb nog een Wish.
Zou het mogelijk zijn om de EPG wat regelmatiger te laten verschuiven, als je nu naar rechts schuift verspringt de lijst in een keer twee uur (dus bijvoorbeeld als je in beeld de periode 20.30-22.30 hebt staan verspringt ie met opzij scrollen in eens naar 22.30-00.30)
mijn vorige pvr (Samsung 850) verspringt met een half uurtje tegelijk, vind ik persoonlijk een heel stuk prettiger.
Kijk hier eens bij mijn post. Ligt denk ik in dezelfde lijn en het staat al op de lijst.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #620  
Oud 17 juni 2009, 12:52
Josk's schermafbeelding
Josk Josk is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Harenkarspel Multikabel
Berichten: 43
Standaard Kabaal bij afspelen MP3

Laatst was ik een berg mp3's aan het afspelen, korte stukjes van elk nummer, veel vooruitspoelen / naar volgend nummer gaan. En ineens bij het kiezen van een ander mp3 bestand kwam er enorm kabaal met een zeeeer luid volume uit de speakers dat totaal niet op de af te spelen muziek leek. Van schrik heb ik direct het stekkerblok uitgeschakeld. (En de parkiet viel van zijn stokkie).

Ik heb geprobeert het probleem te reproduceren door nogmaals dezelfde mp3 af te spelen, maar niet gelukt. Ik weet ook niet zeker of het aan de humax ligt of aan mijn versterker (bose 3 2 1 aangesloten met optisch) maar het trad op bij het wisselen van mp3tje.

Het betrof 320kbps mp3's.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:26.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl