Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 3 maart 2009, 21:16
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
Ik denk dat het ook voor dit apparaat tijd word voor een Bug&Wishlist.
zal proberen ze bij te houden

...
Wie helpt om de lijst aan te vullen?
Goed initiatief !
  #52  
Oud 3 maart 2009, 22:16
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Goed initiatief !
thx
__________________
  #53  
Oud 3 maart 2009, 23:42
bitsflew's schermafbeelding
bitsflew bitsflew is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Locatie: Harderwijk/CaiW
DTV: Sony 40W2000, Samsung DCB-H360R, Humax IRHD-5050-C, Humax IRHD-5000, Sony 32D3000 + AlphaCrypt
Berichten: 156
Standaard

Bug

Ik al een paar keer meegemaakt dat ik na het aanzetten van de Humax en TV een zwart beeld kreeg.

Zappen naar een andere zender lost het probleem niet op.

Wat helpt is de TV even naar een andere ingang te schakelen.

Lijkt verdacht veel op een HDMI handshake probleem.

TV: Sony 40W2000

Laatst gewijzigd door bitsflew; 4 maart 2009 om 00:02
  #54  
Oud 4 maart 2009, 00:01
bitsflew's schermafbeelding
bitsflew bitsflew is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Locatie: Harderwijk/CaiW
DTV: Sony 40W2000, Samsung DCB-H360R, Humax IRHD-5050-C, Humax IRHD-5000, Sony 32D3000 + AlphaCrypt
Berichten: 156
Standaard

Wens

In de 'vformat=auto' stand de volgende twee opties om te bepalen hoe 4:3 content wordt afgebeeld.

1) als 4:3 voor de pilarbox liefhebbers.
2) als 16:10 voor de breedbeeld liefhebbers.

De laatste optie levert een heel acceptabel breedbeeld op en de ondertiteling blijft in beeld, een ander voordeel is dat je die vervelende letterbox balken bij Discovery en Animal planet kwijt bent.

Hier een paar foto's om het e.e.a. te illustreren

4:3 met de huidige opties.


vformat=auto: balken rondom bij Discovery en Animal Planet


vformat=zoom: (16:12 scaling) ondertiteling valt weg


vformat=full: (16:9 scaling) teveel vervorming (fattyvision)


16:10 scaling: dit komt aardig overeen met wat een Sony in de smart stand produceert.

Laatst gewijzigd door bitsflew; 5 maart 2009 om 19:13
  #55  
Oud 4 maart 2009, 08:18
Joop558's schermafbeelding
Joop558 Joop558 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: Internet Glasvezel 100/100 KPN all in one standaard
DTV: KPN IPTV HMB2260 glasvezel
Berichten: 1.541
Standaard

Het teletekst beeld is erg klein, kan dat groter?

Hij laat eerst alle pagina's voordat je kan gaan kijken, is het mogelijk dat je al kijkt, terwijl hij de pagina's aan het binnen halen is?
  #56  
Oud 4 maart 2009, 14:50
bergmans's schermafbeelding
bergmans bergmans is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Oisterwijk N.Brabant, @Home.
Ziggo Internet: alles in een 'basis' Cisco EPC3925, Bellen altijd, 3x apple en TM..
DTV: B&O TV, Humax PVR5050
Berichten: 126
Thumbs up Een grote wens

Het zou voor velen fantastisch zijn, als er in de 'bewerkmodus' (gele toets), toch een knip mogelijkheid aanwezig zou zijn. Tenslotte kan je het beeld ook langzamer en versneld afspelen. Het is nou eenmaal handiger om dit vanuit de PVR te doen. Het branden kan dan op de computer gebeuren.
  #57  
Oud 4 maart 2009, 18:52
BertvanHorck's schermafbeelding
BertvanHorck BertvanHorck is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Multikabel de Rijp
Ziggo Internet: Samsung HD
DTV: Pioneer 5000 ex
Berichten: 460
Standaard

Kwaliteit van SD is onvoldoende, lijkt erg gecompressed, in ieder geval via component, zowel in originele uitzending als in geupscaled versie naar 720p of 1080i

Dit in vergelijking met de Samsung 360HD die een uitstekend detailrijk beeld geeft in SD
  #58  
Oud 4 maart 2009, 19:30
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Hevig knipperend groen beeld na bootmenu, na zappen verandert dit in volledig groen beeld. Het geluid blijft wel hoorbaar en het apparaat reageert wel. Dit nu 2x gehad, bug of defect? Stekker d'r in en d'r uit lost het probleem op.
  #59  
Oud 4 maart 2009, 20:08
UltraSub's schermafbeelding
UltraSub UltraSub is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 februari 2009
Locatie: Ziggo Brabant
Ziggo Internet: AiE Extra
DTV: 2x Humax HDR-5050
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
Hevig knipperend groen beeld na bootmenu, na zappen verandert dit in volledig groen beeld. Het geluid blijft wel hoorbaar en het apparaat reageert wel. Dit nu 2x gehad, bug of defect? Stekker d'r in en d'r uit lost het probleem op.
Lijkt een hdmi handshake probleem. Heb ik hier ook een keer gehad, maar werd feilloos opgelost door de tv, heel even zwart, waarschijnlijk nieuwe handshake en daarna gewoon beeld. Niks gedaan op de decoder. Wat heb je voor TV? (Hier een Philips 47PFL9703)
  #60  
Oud 4 maart 2009, 21:44
vaneev's schermafbeelding
vaneev vaneev is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 februari 2009
Locatie: Volendam
Berichten: 3
Standaard On/off

Ik heb problemen met het aanzetten van de decoder. Uitzetten met afstandbediening werkt, aanzetten kan alleen op de decoder zelf, niet meer op de afstandbediening.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:21.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl