Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #551  
Oud 4 juni 2009, 20:35
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Ik heb gezocht maar niet gevonden hoe je voor het zappen en EPG een favorietenlijst als standaard kunt instellen. Wel dat je hem kunt selecteren maar dat is telkens een tweetal handelingen extra (en de volgende keer verschijnt deze niet weer).
De gedachte erachter is dat je toch niet geïnteresseerd bent in die kanalen (anders had je wel een abonnement erop) dus waarom ze dan ook tonen?
Maar dan draait alles erom dat de melding (preview verlopen) technisch herkenbaar is anders houdt het helemaal op natuurlijk.
als het goed is, zo werkt het tenminste bij mij, ga je naar een favorietenlijst, als je uit die lijst een zender selecteerd (ok) dan onthoud de humax dit. via de guide kun je dit selecteren in het opt+ menutje.
__________________
  #552  
Oud 4 juni 2009, 20:58
Bierbeer's schermafbeelding
Bierbeer Bierbeer is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 december 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CineSmurf Bekijk bericht
Je snapt niet waarom ze de "standaard"zenders ook achter de decoder zetten. Bij mijn ouders (CAIwestland) kan je zonder kaart alle niet-gecodeerde zenders ontvangen: ideaal. Ook televisies met ingebouwde DVB-C doen het dan gewoon zonder dure alphacrypt.

Maar bij mij zijn inderdaad ook al wat opnames mislukt hierdoor. De laatste tijd loopt ie sowieso vaker vast. Ik hoop dat de upgrade snel komt en wat van dit soort "vastloopbugs" weet te herstellen.
Ik heb de decoder nu vanaf half maart en vanaf die tijd totaal geen problemen gehad, eerst een oude kaart gebruikt geen problemen toen de nieuwe kaart met tijdelijk alle kanalen geen problemen. Maar nu met de storing dus dit probleem ( ik ga ervanuit dat het de storing is die dit veroorzaakt). Maar toch zoals je zegt waarom de normale kanalen achter de decoder dit voorkomt een hoop problemen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
dit probleem is bekend... het helpt als de humax eerder aangaat een soort "opwarmtijd", ow een andere oplossing wellicht... hopelijk word hier gehoor aan gegeven.
zoals ik al in mijn edit aangaf, er is een storing en ik heb hier eerder geen last van gehad.

maar we gaan erg offtopic er is een storing dus daar is het op wachten nu.

Waar ik me wel aan erger is dat de decoder bij 2 kanalen opnemen in dezelfde stream en 1 kijken in een andere stream een conflict geeft.
[edit]het voorprogrammeren dus....
Ik heb het idee dat de decoder alleen kijkt hoeveel kanalen er bekeken/opgenomen worden op dezelfde tijd en dit niet controleerd met de streams of deze in dezelfde vallen.

Ook irriteer ik me aan datgene wat ik al eerder had aangekaart: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...283#post167283
  #553  
Oud 4 juni 2009, 21:13
Sjors's schermafbeelding
Sjors Sjors is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Leiden Casema
DTV: Humax
Berichten: 8
Standaard totale bug en wish list

Hallo,

is er ergens een totale fouten en wensenlijst?
Voordat ik straks allemaal dingen ga melden die al 20x zijn aangemeld, want het hapert nogal het humaxje !

groet

Sjors
  #554  
Oud 4 juni 2009, 21:21
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjors Bekijk bericht
is er ergens een totale fouten en wensenlijst?
Zie het eerste bericht van dit topic voor het overzicht.
  #555  
Oud 4 juni 2009, 21:23
Harm10's schermafbeelding
Harm10 Harm10 is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 mei 2009
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema
DTV: Humax iHDR5050C
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
als het goed is, zo werkt het tenminste bij mij, ga je naar een favorietenlijst, als je uit die lijst een zender selecteert (ok) dan onthoud de humax dit. via de guide kun je dit selecteren in het opt+ menuutje.
Ik had al van alles geprobeerd maar de trigger is hier dat je een selectie moet doen! Ik geloof niet dat het manual daar nu zo duidelijk in is.
Het is inderdaad zo dat als je een selectie doet uit de favorietenlijst die je voorzet (zowel bij List als bij Guide) dat daarna de Humax die lijst onthoudt!
Om de boel terug te krijgen moet je dan, logischerwijs, de volle lijst (rode knop) weer kiezen en daaruit een selectie doen!
Hoe simpel kan het zijn?
Afijn ik ga een lijst maken met uitsluitend de zenders die in mijn abonnement zitten............... Bedankt voor de hulp!
  #556  
Oud 4 juni 2009, 22:46
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Ik had al van alles geprobeerd maar de trigger is hier dat je een selectie moet doen! Ik geloof niet dat het manual daar nu zo duidelijk in is.
Het is inderdaad zo dat als je een selectie doet uit de favorietenlijst die je voorzet (zowel bij List als bij Guide) dat daarna de Humax die lijst onthoudt!
Om de boel terug te krijgen moet je dan, logischerwijs, de volle lijst (rode knop) weer kiezen en daaruit een selectie doen!
Hoe simpel kan het zijn?
Afijn ik ga een lijst maken met uitsluitend de zenders die in mijn abonnement zitten............... Bedankt voor de hulp!
ik snap wat je bedoelt
__________________
  #557  
Oud 5 juni 2009, 13:53
Harm10's schermafbeelding
Harm10 Harm10 is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 mei 2009
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema
DTV: Humax iHDR5050C
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Afijn ik ga een lijst maken met uitsluitend de zenders die in mijn abonnement zitten............... Bedankt voor de hulp!
Helaas............. als je zender voor zender probeert toe te voegen in 1 favorietenlijst stuit je uiteindelijk op de boodschap "Geen favoriete zenders meer beschikbaar" en dan ben ik nog niets eens halverwege de lijst zenders!
Blijkbaar is er een maximum aantal favorieten per lijst? of in totaal op alle lijsten? Ik kan er 1,2,3 niets over vinden in het manual.
Is dit nou een bug? Of dient de vergroting van het aantal favorieten op de wishlist te verschijnen?
In ieder geval kan ik nog steeds niet zappen langs uitsluitend de zenders in mijn abonnement...............

edit: het maximum is 100 zenders per lijst..........

Laatst gewijzigd door Harm10; 5 juni 2009 om 14:17
  #558  
Oud 5 juni 2009, 15:07
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.666
Standaard WISH: 2 humaxen 5050 boven elkaar kunnen gebruiken.

En nog een mooie Wish. Alleen zal deze niet alleen via een software-update gerealiseerd kunnen worden denk ik.

Ik zou graag de mogelijkheid hebben om 2 5050’s boven elkaar te kunnen gebruiken. Wel uiteraard via 2 afstandsbedieningen of 1 met een aparte schakelknop.
Mijn Sony HDD/DVD recorder heeft de mogelijkheid om wel meerdere van hetzelfde merk en type te kunnen gebruiken. Dit gaat door een instelling in de afstandsbediening en in het menu van de Sony.
Ik heb in het begin zowel de Samsung P850RS en Samsung H360 gehad. Helaas moest 1 van de 2 weg omdat de afstandsbedieningen op dezelfde code uitzonden.
Gelukkig hebben de 9200 en de 5050 dat niet want die staan hier op elkaar.

De code voor TV, DVD en AUDIO is ook vrij in te stellen dus zou het technisch moeten kunnen.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #559  
Oud 5 juni 2009, 16:10
CineSmurf's schermafbeelding
CineSmurf CineSmurf is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: alles in één plus
DTV: Samsung 360, Humax 5050
Berichten: 47
Standaard

Wellicht in lijn met de vorige (maar ik bedoel volgens mij net iets anders) zou ik graag willen (wish) dat je twee humaxen kan koppelen. Eén op de slaapkamer en één in de woonkamer en dat je programma's via de netwerkverbindingen op de andere humax kan zien/deleten.
  #560  
Oud 5 juni 2009, 19:29
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.858
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CineSmurf Bekijk bericht
Wellicht in lijn met de vorige (maar ik bedoel volgens mij net iets anders) zou ik graag willen (wish) dat je twee humaxen kan koppelen. Eén op de slaapkamer en één in de woonkamer en dat je programma's via de netwerkverbindingen op de andere humax kan zien/deleten.
Zou een leuke optie zijn maar ik vrees dat dit een verandering aan de ftp-server in de Humax vereist waar de verschillende tv-zenders niet blij mee zullen zijn.
Het is al heel wat dat we de Humax vanaf de computer via ftp mogen/kunnen benaderen.
Het schijnt nogal wat voeten in aarde gehad te hebben om die functie te mogen implementeren.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:36.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl