Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #351  
Oud 9 april 2009, 20:45
bitsflew's schermafbeelding
bitsflew bitsflew is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Locatie: Harderwijk/CaiW
DTV: Sony 40W2000, Samsung DCB-H360R, Humax IRHD-5050-C, Humax IRHD-5000, Sony 32D3000 + AlphaCrypt
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door golftouch Bekijk bericht
Ik heb ook de 9200 en daar inderdaad (met mijn 500GB schijf) weinig tot geen last van gehad. Maar waarom had de P850R daar wel zoveel last van?
Misschien dat het gebruikte filesystem (FAT32 ipv Ext2/3) de oorzaak is?
  #352  
Oud 10 april 2009, 13:19
Petie81's schermafbeelding
Petie81 Petie81 is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 maart 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Humax 5050c
Berichten: 34
Standaard Wens: duidelijkere opname indicatie.

Ik begrijp ook wel dat dit niet met een update te regelen is, maar ik wil het toch even kwijt.
Door de jaren heen ben ik gewend dat als een apparaat staat op te nemen er ergens op dat apparaat een rood lampje brandt. Ik mis dat op de 5050.
Ik vind het prettig om op afstand even snel te kunnen zien of hij aan het opnemen is (ff checkûh), op momenten dat ik dus niet echt TV zit te kijken en geen remote bij de hand heb. Op het display lichten wel de letters REC op, maar dat is op een afstand > 50 cm niet meer te lezen...
__________________
Groet,
Peter
  #353  
Oud 10 april 2009, 21:28
Jodokus's schermafbeelding
Jodokus Jodokus is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 maart 2009
Locatie: Haarlemmermeer
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Petie81 Bekijk bericht
Ik begrijp ook wel dat dit niet met een update te regelen is, maar ik wil het toch even kwijt.
Door de jaren heen ben ik gewend dat als een apparaat staat op te nemen er ergens op dat apparaat een rood lampje brandt. Ik mis dat op de 5050.
Ik vind het prettig om op afstand even snel te kunnen zien of hij aan het opnemen is (ff checkûh), op momenten dat ik dus niet echt TV zit te kijken en geen remote bij de hand heb. Op het display lichten wel de letters REC op, maar dat is op een afstand > 50 cm niet meer te lezen...
Als je op Info drukt krijg je linksboven te zien welke zender(s) op dat moment worden opgenomen.
  #354  
Oud 10 april 2009, 21:33
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jodokus Bekijk bericht
Als je op Info drukt krijg je linksboven te zien welke zender(s) op dat moment worden opgenomen.
De vraagsteller wil juist ZONDER remote of TV snel kunnen zien of er opgenomen wordt.
  #355  
Oud 10 april 2009, 21:34
Jodokus's schermafbeelding
Jodokus Jodokus is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 maart 2009
Locatie: Haarlemmermeer
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
De vraagsteller wil juist ZONDER remote of TV snel kunnen zien of er opgenomen wordt.
Hmmm, goed punt.
  #356  
Oud 10 april 2009, 21:58
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Bugs:
regelmatig dat de FTP link na wat heen en weer browsen niet meer werkt. Via XP Explorer () wil de PC opnieuw inloggen, maar de 5050c weigert de verbinding.

Wishlist:
Naast FTP ook een HTTP server om met een web browser bij de data te komen. En evt de EPG te gebruiken om op afstand timers te zetten.

Verbinden via ethernet als de 5050c in standby staat.

-Peter-
  #357  
Oud 10 april 2009, 22:33
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hillpet Bekijk bericht
Wishlist:
Naast FTP ook een HTTP server om met een web browser bij de data te komen. En evt de EPG te gebruiken om op afstand timers te zetten.
HTTP? Het is geen dreambox (die een interne webinf/httpd heeft) Foei! Als Gradus dit hoort... Oftewel, het is geen mediacenter/<of hoe je zoiets noemt> met allerlei leuke features, dus schrap die HTTP-if maar want het heeft geen enkele zin om dit soort zut op de wishlist te zetten.

Gert.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hillpet Bekijk bericht
-Peter-
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #358  
Oud 10 april 2009, 22:33
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hillpet Bekijk bericht
om met een web browser bij de data te komen.
Is net2ftp dan misschien iets voor je?
__________________
RTFM, Google or Search
  #359  
Oud 10 april 2009, 22:37
Rhodanos's schermafbeelding
Rhodanos Rhodanos is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 april 2008
Locatie: Hoogeveen, @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Ubee EVM3200, Netgear WNDR3700
DTV: Humax iHDR 5050-C
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
De vraagsteller wil juist ZONDER remote of TV snel kunnen zien of er opgenomen wordt.

In de energiebesparingsmodus kun je zien of een opname loopt omdat dan het led-scherm oplicht.
  #360  
Oud 10 april 2009, 22:48
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hillpet Bekijk bericht
Wishlist:
En evt de EPG te gebruiken om op afstand timers te zetten.
-Peter-
Zou mooi zijn maar ik denk niet dat dat in de toekomst mogelijk zal worden...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:06.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl