Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax


Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #281  
Oud 22 maart 2009, 18:40
SayMr2Me's schermafbeelding
SayMr2Me SayMr2Me is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus, Ubee
DTV: Humax Humax iHDR-5050c HD decoder PVR---> 40 w4500
Berichten: 302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aleg Bekijk bericht
Daar heb je waarschijnlijk wel gelijk, maar alle computers en netwerk devices die ik heb/ken zijn wel in staat om de netwerk-verbinding te herstellen als de kabel wordt aangesloten terwijl het apparaat aanstaat.

Ik vind dat ik dus ook wel van de HUMAX mag verwachten. Dus ik zou dat toch graag op de bug-/wishlist zien.
ook bij al die apparaten word geadviseerd dit niet te doen
__________________
  #282  
Oud 22 maart 2009, 18:51
Rhodanos's schermafbeelding
Rhodanos Rhodanos is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 april 2008
Locatie: Hoogeveen, @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Ubee EVM3200, Netgear WNDR3700
DTV: Humax iHDR 5050-C
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joop558 Bekijk bericht
Ik begrijp het probleem, maar denk niet dat het mogelijk is om dit in de Blu-ray, decoder, etc. te regelen.
Helderheid, contrast, kleur, etc. wordt pas in een later stadium in de televisie geregeld.
Voor mijn gevoel en ervaring kan je dat niet bij de bronnen die het signaal naar de televisie sturen regelen.
Dit geld volgens mij ook voor de monitor van je computer.

Dit is zelfs heel goed mogelijk en zal indien mogelijk bij een ISF callibratie ook worden gedaan. En blijkens ervaringen met ISF callibratie waarvan ik lees gebeurt dit inderdaad zo. De tv wordt dan ingeregeld op het primaire afspeelapparaat en de rest wordt dan ingeregeld op de andere afspeelapparaten. Zowel mijn dvd-speler, blu-ray-speler als hd-dvd speler bieden deze optie.
  #283  
Oud 22 maart 2009, 19:11
aleg's schermafbeelding
aleg aleg is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel, Casema
DTV: Humax 5050C
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
ook bij al die apparaten word geadviseerd dit niet te doen

Zucht ...
  #284  
Oud 22 maart 2009, 19:39
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aleg Bekijk bericht
Zucht ...
Ik zucht mee. Zelfs mannen van noc, bij bedrijven, trekken, uiteraard, de utp eruit bij bestaande systemen. En dat zou bij de Humax niet kunnen? Lijkt me dan een ontwerpfoutje of een k*t netwerkkaart. Zeker als een gemiddelde peecee daar ook geen last van heeft...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #285  
Oud 22 maart 2009, 19:43
DevMan's schermafbeelding
DevMan DevMan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juni 2008
Locatie: Venlo, @Home
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra
DTV: Humax iHDR-5050c, Humax iPVR-9200C, Samsung DCB-H360R
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vettekees Bekijk bericht
Wat ik een groot probleem vind, is dat als je de uitzending in de pauzestand zet om even het stilstaande beeld te bekijken, dat dan de "pauzebalk" in het beeld blijft staan.
De pauzebalk zou eigenlijk na 2 seconden moeten verdwijnen.
Klopt, waarom deze blijft staan is mij ook een raadsel. Maar gelukkig kun je wel exit drukken na de pauze knop om de balk weg te halen.
  #286  
Oud 22 maart 2009, 19:45
CineSmurf's schermafbeelding
CineSmurf CineSmurf is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: alles in één plus
DTV: Samsung 360, Humax 5050
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DevMan Bekijk bericht
Klopt, waarom deze blijft staan is mij ook een raadsel. Maar gelukkig kun je wel exit drukken na de pauze knop om de balk weg te halen.
Volgens mij kan je ergens in het menu instellen hoeveel seconden de balk moet blijven staan.
  #287  
Oud 22 maart 2009, 19:48
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Dat kun je inderdaad instellen, maar alleen niet voor de 'pauzebalk'. Die blijft gewoon staan als je het beeld in de pauzestand zet.
Bedankt voor de tip Devman. Ik zal het eens proberen om de balk weg te krijgen als ik de exit toets indruk.
  #288  
Oud 22 maart 2009, 20:03
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Het mooiste zou zijn als je de optie had om alle informatie in het beeld uit te schakelen. Dus geen play en pauzebalk meer.

De "Playbalk" blijft bij mij ook veel te lang staan en reageert niet op de 'tijdsinstelling' in het menu. De balk blijft zeker 5 seconden in beeld. Dat is best wel irritant.

Devman, de optie Exit werkt goed om de pauzebalk te verwijderen. Het is in ieder geval een goede tussenstap voor de toekomstige update. En bedankt.
  #289  
Oud 22 maart 2009, 20:43
RunningArchie's schermafbeelding
RunningArchie RunningArchie is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Almelo/@Home
Ziggo Internet: TV Z2 + TVHD
DTV: iRHD5050C + Panasonic TX-32LZD85F
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aleg Bekijk bericht
Zucht ...
Aleg: Volkomen met je eens
Het is niet meer dan normaal dat een netwerkverbinding zich herstelt als je de steker er (weer) in stopt.
  #290  
Oud 23 maart 2009, 09:26
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RunningArchie Bekijk bericht
Aleg: Volkomen met je eens
Het is niet meer dan normaal dat een netwerkverbinding zich herstelt als je de steker er (weer) in stopt.
Inderdaad. Ethernet is in zijn ontwerp hot-pluggable. Als ik een ethernet switch heb met allerlei belangrijke servers erop, zet ik hem toch ook niet uit als ik een nieuwe server moet aansluiten? Als dat wel zou moeten zou ik een heleboel ontevreden klanten hebben ;-)

Meeste operating systems gebruiken de link-state om te bepalen of ze een nieuwe DHCP lease moeten aanvragen. Blijkbaar doet de 5050 dat niet.

Wat me trouwens ook opviel is de getoonde IP informatie de verkeerde gateway laat zien. Moet dat nog eens verder uitzoeken om te kijkenof dat een bug is of niet.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:09.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl