Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 12 september 2009, 22:15
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De Philips TV's hebben een aantal beperkingen waarvan Ziggo vindt dat betreffende beperkingen niet in het belang zijn van consumenten. Een aantal voorbeelden zijn de beperking van de EPG, niet meer dan max 50 kanalen, ipv alle beschikbare kanalen, geen EPG caching, geen Channel lock etc. Philips heeft inmiddels aangegeven dat ze de beperkingen gaan oplossen, om alsnog in aanmerking te komen voor een goedkeuring.
oké , bedankt voor de info. maar op dit forum wordt steeds gepraat over het niet zelf programmeren van de tv kanalen ? wat nu wel met analoog kan.
wordt dit bewust tegen gehouden ? of is dit technisch niet mogelijk ?
of is het wel gewoon wel mogelijk ? ik zou het jammer vinden als het niet zou kunnen .
  #82  
Oud 12 september 2009, 22:28
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john61 Bekijk bericht
oké , bedankt voor de info. maar op dit forum wordt steeds gepraat over het niet zelf programmeren van de tv kanalen ? wat nu wel met analoog kan.
wordt dit bewust tegen gehouden ? of is dit technisch niet mogelijk ?
of is het wel gewoon wel mogelijk ? ik zou het jammer vinden als het niet zou kunnen .
Ik weet niet of de oude software van philips dit toelaat. Verder weet ik ook niet of de Philips favouriten ondersteund. Ik heb dit zelf nog niet gecontroleerd. Stel de vraag eens aan member nlrb, hij heeft de oude als de nieuwe software in gebruik gehad.
  #83  
Oud 12 september 2009, 22:40
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik weet niet of de oude software van philips dit toelaat. Verder weet ik ook niet of de Philips favouriten ondersteund. Ik heb dit zelf nog niet gecontroleerd. Stel de vraag eens aan member nlrb, hij heeft de oude als de nieuwe software in gebruik gehad.
oké , dan is het verhaal uit de lucht dat ziggo dat bewust doet.
als het straks niet lukt op mijn tv dan ligt dat aan de software van philips .
het is duidelijk voor mij,bedankt.
  #84  
Oud 12 september 2009, 22:44
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.439
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john61 Bekijk bericht
oké , dan is het verhaal uit de lucht dat ziggo dat bewust doet.
als het straks niet lukt op mijn tv dan ligt dat aan de software van philips.
Het is maar hoe je het bekijkt he.
Feit blijft dat momenteel de software van Philips niet aan de wensen van Ziggo voldoet en daarom worden de Philips toestellen blijkbaar actief/bewust van het Ziggo netwerk geweerd.
  #85  
Oud 12 september 2009, 22:47
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john61 Bekijk bericht
oké , dan is het verhaal uit de lucht dat ziggo dat bewust doet.
als het straks niet lukt op mijn tv dan ligt dat aan de software van philips .
het is duidelijk voor mij,bedankt.
Je moet natuurlijk niet oorzaak en gevolg gaan omwisselen. Als jij straks met je nieuwe Ziggo-gecertificeerde Philips CI+ TV tot de ontdekking komt dat je de basiskanalenlijst niet naar eigen inzicht kunt indelen, dan ligt dat inderdaad aan de firmware van Philips. Maar dan moet je niet vergeten dat die aangepaste firmware er is gekomen onder druk van Ziggo, omdat Ziggo eist dat de basiskanalenlijst niet door de gebruiker kan worden aangepast en Ziggo anders het toestel niet wil certificeren. Go figure ...
  #86  
Oud 12 september 2009, 22:51
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Het is maar hoe je het bekijkt he.
Feit blijft dat momenteel de software van Philips niet aan de wensen van Ziggo voldoet en daarom worden de Philips toestellen blijkbaar actief/bewust van het Ziggo netwerk geweerd.
als het technisch mogelijk is om de zenders te programmeren , mag ik toch aannemen dat dit niet bewust gedaan wordt, anders had anoniem dit wel gezegt .ik heb goede hoop .
  #87  
Oud 12 september 2009, 22:54
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Je moet natuurlijk niet oorzaak en gevolg gaan omwisselen. Als jij straks met je nieuwe Ziggo-gecertificeerde Philips CI+ TV tot de ontdekking komt dat je de basiskanalenlijst niet naar eigen inzicht kunt indelen, dan ligt dat inderdaad aan de firmware van Philips. Maar dan moet je niet vergeten dat die aangepaste firmware er is gekomen onder druk van Ziggo, omdat Ziggo eist dat de basiskanalenlijst niet door de gebruiker kan worden aangepast en Ziggo anders het toestel niet wil certificeren. Go figure ...
anoniem verteld mij het anders .
  #88  
Oud 12 september 2009, 22:56
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john61 Bekijk bericht
anoniem vertelt mij het anders .
Nee, dat is een kwestie van interpretatie.
  #89  
Oud 12 september 2009, 23:05
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Nee, dat is een kwestie van interpretatie.
dat zou kunnen, maar dan maken we het met elkaar het allemaal te moeilijk .
  #90  
Oud 12 september 2009, 23:07
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Het is maar hoe je het bekijkt he.
Feit blijft dat momenteel de software van Philips niet aan de wensen van Ziggo voldoet en daarom worden de Philips toestellen blijkbaar actief/bewust van het Ziggo netwerk geweerd.
Er worden geen Philips toestellen actief geweerd zoals je suggereerd. In het slechtste geval wordt philips niet gecertificeerd.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:11.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl