Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #391  
Oud 1 oktober 2009, 23:17
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mapel Bekijk bericht
Camkaart met paarse zijde wijst nu naar muur en smartcard met chip naar de tv.Kan hem nu niet verder indrukken maar er gebeurt niets.De tv start op met ned.1 en verder gebeurt er niets.
smartcard zit nog verkeert om, chip moet eveneens naar de muur wijzen. controleer verder eens via de optie knop op de RC of je in het menu van de cam kunt komen, ter controle of de cam goed is aangesloten.
  #392  
Oud 1 oktober 2009, 23:27
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

Bedankt Anoniem.Module en kaart geplaatst zoals door jouw beschreven.Kwam in het menu nog iets tegen van antenne/kabel modus:deze stond op antenne, nu gewijzigd naar kabel:beeld blijft zwart?!?
  #393  
Oud 1 oktober 2009, 23:49
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mapel Bekijk bericht
Bedankt Anoniem.Module en kaart geplaatst zoals door jouw beschreven.Kwam in het menu nog iets tegen van antenne/kabel modus:deze stond op antenne, nu gewijzigd naar kabel:beeld blijft zwart?!?
Antenne gebruik je voor digitenne.
Na selectie Kabel moet je de frequentie en netwerk-nummer instellen, heb je dit allemaal uitgevoerd ?
Voor de goede orde, ik heb niet alle stappen bij de hand, want ik heb hier zo geen Philips TV staan.
  #394  
Oud 1 oktober 2009, 23:54
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

Ik geef het op, morgen maar retour met Ziggo startpakket en kijken of er iets aan de hand is met deze module...
Geen goed begin van mijn digitale hd avontuur.
  #395  
Oud 1 oktober 2009, 23:56
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Antenne gebruik je voor digitenne.
Na selectie Kabel moet je de frequentie en netwerk-nummer instellen, heb je dit allemaal uitgevoerd ?
Voor de goede orde, ik heb niet alle stappen bij de hand, want ik heb hier zo geen Philips TV staan.
Voor mijn postcode(6471) zou dit 356.000 moeten zijn en netwerknr 1111.
  #396  
Oud 2 oktober 2009, 00:12
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

Na het opnieuw install. vd zenders vraagt hij de netwerkfreq.Dit doet hij vervolgens na 5 min weer etc.Daarna vraagt hij netwerk-id.
Hij is nog aan het zoeken maar zie nuwel dat hij digitale zenders vindt.Volgens mij kom ik in de richting.....
  #397  
Oud 2 oktober 2009, 00:15
baltazar's schermafbeelding
baltazar baltazar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: heemstede multikabel
Berichten: 3
Standaard

probeer eens 01111
  #398  
Oud 2 oktober 2009, 00:19
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

De netwerk-ID staat op 01111.
Schijnt te werken want ik zie het aantal dig.zenders nog steeds oplopen.Zie ook voor het eerst Ziggo Brabant/Limburg staan.
  #399  
Oud 2 oktober 2009, 00:28
mapel's schermafbeelding
mapel mapel is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Basis
DTV: cam+
Berichten: 32
Standaard

Alle zenders heeft hij nu vastgelegd echter alleen Ned.1 is zichtbaar de rest is zwart.Zou de kaart toch niet geactiveerd zijn???
Kaart nogmaals geactiveerd vannacht.
Update:
Vanochtend nog steeds zwart.

Laatst gewijzigd door mapel; 2 oktober 2009 om 07:28
  #400  
Oud 2 oktober 2009, 08:56
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mapel Bekijk bericht
Camkaart met paarse zijde wijst nu naar muur en smartcard met chip naar de tv.Kan hem nu niet verder indrukken maar er gebeurt niets.De tv start op met ned.1 en verder gebeurt er niets.
De smartcard zit nu verkeerd om. Het is een hoop gedoe met al dat gedraai...
De chip op de smartcard moet aan de kant van de paarse sticker zitten. De CAM kun je dan zo in de tv steken dat de paarse sticker naar de muur wijst.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:51.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl