Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 24 augustus 2009, 22:09
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wehoo Bekijk bericht
Via deze gebruikersgroep naar ziggo cam module op de site gelinkt:
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus
Op de site van ziggo zelf is deze link niet toegankelijk (?).
Nu dus wel. www.ziggo.nl > Producten > Televisie en dan het item "Digitiale Televisie Module", rechts onderin. Daar staan overigens nog steeds geen gecertificeerde Philips TV's . Ik heb een 37PFL8404H/12 aangeschaft nog voor ik ooit van CI+ had gehoord. Ik hoop dus maar dat die er door komt.

L8r, Henk
  #32  
Oud 24 augustus 2009, 22:16
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Er zijn toch nog geen CI+ TV's met opnamemogelijkheden?
Het is volgens mij via deze techniek mogelijk dat de provider allerlei beperkingen oplegt op o.a. de opnamemogelijkheden, waardoor een opname bijvoorbeeld slechts 1 week houdbaar is, of waardoor je reclame niet kunt skippen. Maar daarvoor zal er eerst CI+ apparatuur moeten zijn waarmee je kunt opnemen, voordat we die ellende over ons uitgestort krijgen.
Zo moeilijk moet 't toch niet zijn om ook in CI+-TV's een harde schijf te stoppen voor zaken als time shift en het maken van een opname als je ff niet thuis bent? Kunnen ze vast wel zo inrichten dat zo'n schijf compleet onbruikbaar is buiten het toestel, als er dus geen verbinding is met de CI+ en Smartcard.

L8r, Henk
  #33  
Oud 24 augustus 2009, 22:46
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Nu dus wel. www.ziggo.nl > Producten > Televisie en dan het item "Digitiale Televisie Module", rechts onderin. Daar staan overigens nog steeds geen gecertificeerde Philips TV's . Ik heb een 37PFL8404H/12 aangeschaft nog voor ik ooit van CI+ had gehoord. Ik hoop dus maar dat die er door komt.

L8r, Henk
het is jammer dat het allemaal zo gaat . uiteindelijk zullen alle ci+ tv,s het signaal ontvangen. ik heb ook een 8404, bij mij staat op de doos dat het geschikt is voor ziggo .dit zet philips er niet zomaar op.
dus nog even wachten
  #34  
Oud 25 augustus 2009, 19:33
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Ja, dat staat bij mij ook op de doos. Afwachten maar.
__________________
L8r, Henk
  #35  
Oud 26 augustus 2009, 11:20
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Maar als het ik draadje "Update aangaande certificering Philips" bekijk heb ik weinig hoop meer.
__________________
L8r, Henk
  #36  
Oud 1 september 2009, 11:21
Svoexs's schermafbeelding
Svoexs Svoexs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Den Helder Multikabel
Ziggo Internet: all in one extra
DTV: humax 5050c, 37PFL9604
Berichten: 5
Standaard Reclame

Mischien kan anoniem hier antwoord op geven. Hoe kan het dat Philips op zijn tv zet dat ze geschikt zijn voor Ziggo terwijl dit (nog) niet zo is. Mag dit zomaar. Ik dacht dat dit wel met Ziggo overlegd zou zijn voordat ze dit op de verpakking zetten maar daar heb ik mijn twijfels bij.
  #37  
Oud 1 september 2009, 11:24
Sjoerten's schermafbeelding
Sjoerten Sjoerten is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: 42PFL8404H/12
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Svoexs Bekijk bericht
Mischien kan anoniem hier antwoord op geven. Hoe kan het dat Philips op zijn tv zet dat ze geschikt zijn voor Ziggo terwijl dit (nog) niet zo is. Mag dit zomaar. Ik dacht dat dit wel met Ziggo overlegd zou zijn voordat ze dit op de verpakking zetten maar daar heb ik mijn twijfels bij.
Ik ga het niet voor je opzoeken maar hier is al antwoord op gegeven; philips had dit niet mogen doen en is hier op aangesproken.....
  #38  
Oud 1 september 2009, 18:15
front's schermafbeelding
front front is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juli 2009
Locatie: leiderdorp
Ziggo Internet: standaard
DTV: Cisco
Berichten: 14
Standaard

Ik heb de 40pfl9704 besteld en net philips gebeld.
De CI+ module werkt 1000% zeker zegt ie.
Ze worden niet goed van die indianenverhalen.
  #39  
Oud 1 september 2009, 19:01
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Het blijft raar dat Philips zegt dat de CAM werkt terwijl er mensen zijn die schrijven dat de test-CAM niet werkt. En dat wordt bevestigd met ondersteunende foto's. Over welke CAM Philips het dan heeft, weet ik niet, maar de Ziggo CAM lijkt niet te werken in de tv's die al verkocht zijn. In het Ziggo lab zijn er samples van Philips die wel werken maar wat de verschillen zijn met de produktiemodellen en of de problemen met alleen nieuwe firmware zijn op te lossen is allemaal nogal onduidelijk.
  #40  
Oud 1 september 2009, 19:45
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Svoexs Bekijk bericht
Mischien kan anoniem hier antwoord op geven. Hoe kan het dat Philips op zijn tv zet dat ze geschikt zijn voor Ziggo terwijl dit (nog) niet zo is. Mag dit zomaar. Ik dacht dat dit wel met Ziggo overlegd zou zijn voordat ze dit op de verpakking zetten maar daar heb ik mijn twijfels bij.
Philips is hier op aangesproken en de dealers zijn hier op geattendeerd. Er mogen geen Philips TV meer uitgebracht worden met informatie waaruit de klant of de dealer zou mogen afleiden dat het geschikt is / of getest is door ziggo. Philips heeft de stickers hiervoor aangepast.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:15.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl