Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #371  
Oud 29 september 2009, 22:57
keysersoze0909's schermafbeelding
keysersoze0909 keysersoze0909 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 september 2009
Locatie: zeist
Berichten: 5
Standaard

mn 32pfl8404 doet het !
  #372  
Oud 30 september 2009, 06:29
RogerSch's schermafbeelding
RogerSch RogerSch is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Born / Ziggo
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FransWMO Bekijk bericht
dat is dan mooi balen, heb je een mooie tv gekocht begin dit jaar en dan werkt het niet, denken jullie dat dat nog wel opgelost gaat worden misschien met een ander CI... module?
zijn er andere methodes voor mensen waarbij het niet werkt toch digitaal te kunnen ontvangen, kan het met een externe module dan?
Probeer het met een Alphacrypt module omdat je een CI slot heb.
  #373  
Oud 30 september 2009, 07:13
inki1234's schermafbeelding
inki1234 inki1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Voerendaal / @home
DTV: 32PFL8404h/12 met ci+ziggo
Berichten: 12
Standaard

Ik ben bij dat ik al een zo een Ziggo module heb, ik denk dat er vandaag een hele grote uitverkoop overal plaatsvindt en het op korte termijn niet meer beschikbar zo zijn
  #374  
Oud 30 september 2009, 13:23
Agent327's schermafbeelding
Agent327 Agent327 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2009
Locatie: hattem
Ziggo Internet: humax I5050
Berichten: 10
Standaard

37pfl9604/H12 Ik heb er een van mei dit jaar. het was de eerste die de verkoper in de winkel kreeg. Ik had de vorige versie geinstalleerd en had geen probleem. Wel merk ik dat de CAM er niet altijd makkelijk in gaat. Volgens mij zit de cam er gewoon niet goed in als hij op 20% blijft steken.

Wat ik merk op deze site geeft de 9604 geen probleem...... Gewoon eens terugbladeren naar een aantal eerdere pagina's.. Daar zie je meer lotgenoten.
  #375  
Oud 30 september 2009, 13:56
pjzzz's schermafbeelding
pjzzz pjzzz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Ziggo
DTV: Humax 5100, Cisco 8485
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inki1234 Bekijk bericht
Ik ben bij dat ik al een zo een Ziggo module heb, ik denk dat er vandaag een hele grote uitverkoop overal plaatsvindt en het op korte termijn niet meer beschikbar zo zijn
Die van mij is te ruil voor een goede HD STB, ik vind het SD beeld van de interne 42/7404 tuner om te huilen.
Mijn 5 jr oude Digi1 STB is 10X beter met SD beeld.(en zapped ook nog eens sneller)
  #376  
Oud 30 september 2009, 14:28
inki1234's schermafbeelding
inki1234 inki1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Voerendaal / @home
DTV: 32PFL8404h/12 met ci+ziggo
Berichten: 12
Standaard

Ik heb op mijn 32PFL8404h/12 een heel mooi beeld hoor ik ben echt tevreden en vanavond voetbal op Nederland 3 in HDTV Beieren tegen Juve kijken
  #377  
Oud 30 september 2009, 16:01
pjzzz's schermafbeelding
pjzzz pjzzz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Ziggo
DTV: Humax 5100, Cisco 8485
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inki1234 Bekijk bericht
Ik heb op mijn 32PFL8404h/12 een heel mooi beeld hoor ik ben echt tevreden en vanavond voetbal op Nederland 3 in HDTV Beieren tegen Juve kijken
Ik had het over SD
  #378  
Oud 30 september 2009, 16:29
maruyama's schermafbeelding
maruyama maruyama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 25
Standaard

Heb net de nieuwste software geinstalleerd opm 37pfl8684 (8404). Nog steeds geen teletext op alle zenders. Vind ik niet zo erg. Maarrre ik heb opeens geen osd meer voor de zenders er staat soms wel 'undefined' dat is echt waardeloos
  #379  
Oud 30 september 2009, 21:00
geesgerardus's schermafbeelding
geesgerardus geesgerardus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: schiedam
Ziggo Internet: x
DTV: x
Berichten: 6
Standaard net tv

Hoi hoi,

Kan iemand ons vertellen hoe net tv werkt op de nieuwe Philips LED-televisie serie 8000. (40PFL8664)
Is het nodig om een kabel aan te sluiten of kan het ook zonder kabel ?
(we hebben voor internet een draadloos modem ZyXel met 4 ethernet-uitgangen)

groetjes,

Gees
  #380  
Oud 30 september 2009, 21:05
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geesgerardus Bekijk bericht
Hoi hoi,

Kan iemand ons vertellen hoe net tv werkt op de nieuwe Philips LED-televisie serie 8000. (40PFL8664)
Is het nodig om een kabel aan te sluiten of kan het ook zonder kabel ?
(we hebben voor internet een draadloos modem ZyXel met 4 ethernet-uitgangen)

groetjes,

Gees
ik denk dat daar een kabel aan moet , tenzij je daar in de tv een wlan hebt ?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:42.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl