Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #321  
Oud 24 september 2009, 20:08
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Even een vraagje tussendoor: hoe is de opstarttijd van de 9604 serie? Doet de afstandsbediening het ook pas nadat je een tijdje beeld hebt (knipperend wit licht op de TV), of kun je meteen zappen? Ik last zojuist dat de 9704 hier geen last van heeft.
  #322  
Oud 24 september 2009, 20:13
grunticus's schermafbeelding
grunticus grunticus is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2008
Locatie: Ziggo Roermond
Ziggo Internet: Tel: Z1, internet: Z3, TV: Z1. Modem: Arris TM501B
DTV: Humax IR-Fox, Humax 5050C, CI+ Philips 37PFL9604H/12
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Even een vraagje tussendoor: hoe is de opstarttijd van de 9604 serie? Doet de afstandsbediening het ook pas nadat je een tijdje beeld hebt (knipperend wit licht op de TV), of kun je meteen zappen? Ik last zojuist dat de 9704 hier geen last van heeft.
Ik heb een 37PFL9604. Het opstarten duurt ongeveer 30 seconden (koude start), en de AB werkt idd pas als hij helemaal opgestart is.

Vanuit standby duurt het ongeveer 10 seconden. Die CRT's waren zo gek nog niet

Het zappen duurt iets meer dan 1 seconde bij SD, en bijna 2 seconden bij HD zenders. Ook heb ik (via de CI+) een fractie van een seconde blokjes in beeld en kraakjes in het geluid bij het overschakelen van een SD naar een HD zender.

Via de Humax 5050C niets van dit alles, gaat allemaal snel en soepel.

Groeten,

Leon
  #323  
Oud 24 september 2009, 20:18
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grunticus Bekijk bericht
Vanuit standby duurt het ongeveer 10 seconden. Die CRT's waren zo gek nog niet
Thanks, Leon. Met de 8404 duurt het vanuit standby evengoed nog 15 seconden en daarna nog zo'n 10 tot 15 seconden voordat de AB het doet. Bij de 9000-serie is dit dus beduidend beter, al blijft het niet optimaal.
  #324  
Oud 25 september 2009, 09:58
rickertb's schermafbeelding
rickertb rickertb is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Opmeer, Multikabel
DTV: Philips 37PFL8404
Berichten: 4
Standaard

Zou de software die is terug getrokken (Philips Q5492-0.26.58.5) ook werken op de 37PFL8404?? Iedereen die er over schrijft lijkt een 9604 te hebben..

Ik had die Phlips 000.026.038.022 software gister tijdelijk aan de praat..
Hij was geauthenticeerd, keek ongeveer een half uur digitaal tv en vervolgens kwamen er allemaal smartcard foutmeldingen in het scherm... daarna is het me niet meer gelukt (en moest ik maar weer terug gaan naar de externe decoder..)
  #325  
Oud 25 september 2009, 10:10
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rickertb Bekijk bericht
Zou de software die is terug getrokken (Philips Q5492-0.26.58.5) ook werken op de 37PFL8404?? Iedereen die er over schrijft lijkt een 9604 te hebben..
Het lijkt mij niet. Die testversie is alleen voor de 9000 serie volgens anoniem.

Ik ziet met mijn 5604 ook te wachten op de bugfix release.
  #326  
Oud 25 september 2009, 11:11
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rickertb Bekijk bericht
Zou de software die is terug getrokken (Philips Q5492-0.26.58.5) ook werken op de 37PFL8404?? Iedereen die er over schrijft lijkt een 9604 te hebben..

Ik had die Phlips 000.026.038.022 software gister tijdelijk aan de praat..
Hij was geauthenticeerd, keek ongeveer een half uur digitaal tv en vervolgens kwamen er allemaal smartcard foutmeldingen in het scherm... daarna is het me niet meer gelukt (en moest ik maar weer terug gaan naar de externe decoder..)
De 8000/7000 serie gebruikt build Q5481 i.p.v. de Q5492 voor de 9000 reeks. Deze Q5481 build is nog niet gereleased.
  #327  
Oud 25 september 2009, 14:48
inki1234's schermafbeelding
inki1234 inki1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Voerendaal / @home
DTV: 32PFL8404h/12 met ci+ziggo
Berichten: 12
Standaard

Zo te zien genieten de mensen met een TV van de 9000 serie lekker van HDTV alleen wij met de 5000, 7000en 8000 serie hebben nog altijd een zwart beeld - en dan maar hopen dat daar snel verandering in komt
  #328  
Oud 25 september 2009, 14:51
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Nou de 37pfl9604 bij mijdoet het ook maar voor een kwart.....

Al mijn HD kanalen doen het wel maar er zijn maar 3 digitale kanalen die bij mij werken....
  #329  
Oud 25 september 2009, 14:52
Sjoerten's schermafbeelding
Sjoerten Sjoerten is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: 42PFL8404H/12
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inki1234 Bekijk bericht
Zo te zien genieten de mensen met een TV van de 9000 serie lekker van HDTV alleen wij met de 5000, 7000en 8000 serie hebben nog altijd een zwart beeld - en dan maar hopen dat daar snel verandering in komt
Denk dat ze vooral genieten van het ontbreken van een decoder, het HD gehalte van het totale zenderpakket is nogal bescheiden . . .
  #330  
Oud 25 september 2009, 14:53
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Nou de 37pfl9604 bij mijdoet het ook maar voor een kwart.....

Al mijn HD kanalen doen het wel maar er zijn maar 3 digitale kanalen die bij mij werken....
Oftwel: de CI+ CAM en authenticatie werkt bij je. Alleen is de kanaalinstallatie niet OK, maar dat staat los van CI+.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:56.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl