Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #301  
Oud 24 september 2009, 11:16
kontheur's schermafbeelding
kontheur kontheur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2009
Locatie: Venlo
Ziggo Internet: -
DTV: -
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickTD Bekijk bericht
Bedankt voor het uploaden ga het nu meteen uitproberen.
Ben zeer benieuwd, laat het even weten of het werkt of niet.
  #302  
Oud 24 september 2009, 11:19
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dr.ViVa Bekijk bericht
Zou het uitmaken als je jouw versie (32pfl9604) op een 37pfl9604 installeerd?

Want dan ga ik denk ik even een CAM halen. Puur omdat ik het nu eindelijk toch wil proberen.

En ik vraag me ook af of er iets mis is met de firmware, omdat Philips hem niet voor niks van zijn site haalt denk ik.
Dit werkt ook voor de 37". Ik heb een keer een binary compare gedaan van een vorige versie - die waren exact hetzelfde. De firmware is hetzelfde voor de hele 9000 reeks.
  #303  
Oud 24 september 2009, 11:34
RickTD's schermafbeelding
RickTD RickTD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: @Home
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kontheur Bekijk bericht
Ben zeer benieuwd, laat het even weten of het werkt of niet.
Werkt prima met een 37pfl9604

Nu ook geprobeerd met 42PFL9903,maar deze herkent de update niet
Dit is bij nader inzien ook logisch,dit toestel heeft namelijk een ander chassis : Q529.1ELA

Laatst gewijzigd door RickTD; 24 september 2009 om 12:28
  #304  
Oud 24 september 2009, 12:58
Dr.ViVa's schermafbeelding
Dr.ViVa Dr.ViVa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: Roermond - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus
Berichten: 4
Standaard

Bij mij blijft hij momenteel nog hangen op 4/5, met de nieuwste firmware. Heb de kaart net pas geactiveerd. Licht het misschien daaraan?

Hoelang duurt het voordat je kaart geactiveerd is?

Edit: bij mijn.ziggo.nl staat de nieuwe smartcard er inderdaad nog niet bij. Hoop niet dat dit al te lang duurt.
  #305  
Oud 24 september 2009, 13:18
Agent327's schermafbeelding
Agent327 Agent327 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2009
Locatie: hattem
Ziggo Internet: humax I5050
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dr.ViVa Bekijk bericht
Bij mij blijft hij momenteel nog hangen op 4/5, met de nieuwste firmware. Heb de kaart net pas geactiveerd. Licht het misschien daaraan?

Hoelang duurt het voordat je kaart geactiveerd is?

Edit: bij mijn.ziggo.nl staat de nieuwe smartcard er inderdaad nog niet bij. Hoop niet dat dit al te lang duurt.

Volgens mij (heb een 9604 ) heeft de identificatie van de (smit) module niets te maken met de Ziggo-kaart. Ik had de kaart er namelijk eerst verkeerd om in en ging soepel door de identificatiestappen. Het kan wel zijn dat je geen zenders kunt zien, behalve Ned.1. Je krijgt dan de mededeling dat de zenders gecodeerd zijn.
  #306  
Oud 24 september 2009, 13:20
Agent327's schermafbeelding
Agent327 Agent327 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2009
Locatie: hattem
Ziggo Internet: humax I5050
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickTD Bekijk bericht
Werkt prima met een 37pfl9604

Nu ook geprobeerd met 42PFL9903,maar deze herkent de update niet
Dit is bij nader inzien ook logisch,dit toestel heeft namelijk een ander chassis : Q529.1ELA

Heb je nu wel teletext? Ik heb versie 22. alles werkt prima, kan zelfs zenders ordenen. Alleen teletext. Als er niets gewijzigd is doe ik even niets,
  #307  
Oud 24 september 2009, 13:22
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Agent327 Bekijk bericht
Heb je nu wel teletext? Ik heb versie 22. alles werkt prima, kan zelfs zenders ordenen. Alleen teletext. Als er niets gewijzigd is doe ik even niets,
Het teletekst probleem is in de nieuwe firmware nog NIET opgelost.
  #308  
Oud 24 september 2009, 13:58
kontheur's schermafbeelding
kontheur kontheur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2009
Locatie: Venlo
Ziggo Internet: -
DTV: -
Berichten: 11
Standaard

Zojuist heb ik de door NLRB geüploade versie op mijn USB-stick gezet.
Firmware update werd herkent door TV en deze herstartte automatisch. In eerste instantie schrok ik weer want de authenticatie bleef wederom steken op 20%. 10 Seconden later sprong deze op 40% enz... tot de 100% was behaald. Nederland 1HD deed het, maar de rest van de zenders nog niet. TV weer 1x herstart en vervolgens deden alle zenders het.

(TV 37PFL9604, smartcard goed in de module + vantevoren geregistreerd)

PS. weet er iemand of je bij deze TV ook de mogelijkheid hebt een balk onderin te krijgen met huidige programma + de speelduur die dit programma nog heeft te gaan? (Soort EPG)
  #309  
Oud 24 september 2009, 14:41
Dr.ViVa's schermafbeelding
Dr.ViVa Dr.ViVa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: Roermond - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een Plus
Berichten: 4
Standaard

Ok, Bij mij wekt hij nu eindelijk. Had het meerdere keren geprobeerd met de .5 firmwareversie , maar het lukte niet.
Heb heb nu terug gezet op fabrieksinstellingen en nu werkt hij.
Jippie
  #310  
Oud 24 september 2009, 14:42
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dr.ViVa Bekijk bericht
Bij mij blijft hij momenteel nog hangen op 4/5, met de nieuwste firmware. Heb de kaart net pas geactiveerd. Licht het misschien daaraan?

Hoelang duurt het voordat je kaart geactiveerd is?

Edit: bij mijn.ziggo.nl staat de nieuwe smartcard er inderdaad nog niet bij. Hoop niet dat dit al te lang duurt.
Is bij meerdere mensen gebeurd.
Tv uitzetten, paar minuten uit laten staan, kaart verwijderen en opnieuw plaatsen, tv weer aan.
Bij mij werkte hij na 4 keer pas.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl