Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #231  
Oud 20 september 2009, 10:55
TipX's schermafbeelding
TipX TipX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2004
Locatie: Den Helder Ziggo
Ziggo Internet: Extra / Ubee
DTV: Panasonic TX-55AX630 CI+ & HUMAX 5200
Berichten: 670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eborsten@casema.nl Bekijk bericht
Ben in het bezit van de philips 32PLF9604H/12.
Module geinstalleerd en met authenticatoe kom hij niet verder dan 20%^.
Wat kan hier aan de hand zijn .
Iemand enig idee.
Zie bericht 207: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...&postcount=207
  #232  
Oud 20 september 2009, 13:38
Eniz's schermafbeelding
Eniz Eniz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Breda / Ziggo
DTV: Philips + CI+ Module (42PFL8404H / 12)
Berichten: 5
Standaard

Weet iemand hoe je ondertiteling moet aanzetten bij bijv.: Discovery Wolrd travel etc etc ?? Mijn humax geeft bij deze zenders wel NL ondertiteling maar de phlips icm de cam module heeft geen ondertitels. Ook als ik ze in het menu van te tv aanzet krijg ik niets. Is dit bij andere ook en dus nog een van de problemen die ziggo/philips op moeten lossen of is het een instelling die ik over het hoofd zie.
  #233  
Oud 20 september 2009, 17:14
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eniz Bekijk bericht
Weet iemand hoe je ondertiteling moet aanzetten bij bijv.: Discovery Wolrd travel etc etc ?? Mijn humax geeft bij deze zenders wel NL ondertiteling maar de phlips icm de cam module heeft geen ondertitels. Ook als ik ze in het menu van te tv aanzet krijg ik niets. Is dit bij andere ook en dus nog een van de problemen die ziggo/philips op moeten lossen of is het een instelling die ik over het hoofd zie.
Ondertiteling zit in pagina 888 van de teletekst, en daar teletekst het alleen bij Ned 1 (HD) doet....
  #234  
Oud 20 september 2009, 23:25
46pfl9704's schermafbeelding
46pfl9704 46pfl9704 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2009
Locatie: utrecht/casema
Berichten: 1
Standaard Ci + module

Hallo,

Ik heb dit weekend de 46pfl9704h/12 gekocht met een ci+ module en smartcard. Ik had deze week bij het afsluiten van mijn ziggo abonnement al een digitale vaste ontvanger meegestuurd gekregen. Na aansluiten ci+ module vindt de tv wel alle zenders, alleen is ned1 als enigste zender te zien. Via de digitale kast wel alle zenders in beeld.
Philips gebeld, die zeggen dat het een probleem met Ziggo en Philips beiden is, wie weet raad of heeft zelfde probleem? Alvast bedankt. Dick.
  #235  
Oud 21 september 2009, 00:15
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 46pfl9704 Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb dit weekend de 46pfl9704h/12 gekocht met een ci+ module en smartcard. Ik had deze week bij het afsluiten van mijn ziggo abonnement al een digitale vaste ontvanger meegestuurd gekregen. Na aansluiten ci+ module vindt de tv wel alle zenders, alleen is ned1 als enigste zender te zien. Via de digitale kast wel alle zenders in beeld.
Philips gebeld, die zeggen dat het een probleem met Ziggo en Philips beiden is, wie weet raad of heeft zelfde probleem? Alvast bedankt. Dick.
Heb je je smardcard geactiveerd? Zit je smartcard er ook goed in? (plaatje in handleiding is verkeerd)
  #236  
Oud 21 september 2009, 09:10
Tinuzje's schermafbeelding
Tinuzje Tinuzje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 19
Standaard

mijn 9604 werkende gekregen met de CAM dankzij jullie tips!
Ik had hem verkeerd om erin zitten!!!!!!
Hij werkt, autentication ging top, zit lekker te kijken!!!
  #237  
Oud 21 september 2009, 13:37
Agent327's schermafbeelding
Agent327 Agent327 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2009
Locatie: hattem
Ziggo Internet: humax I5050
Berichten: 10
Standaard 37pfl9604/h12

Laatste software geinstalleerd van de site. Cam erin alles liep perfect! Even kaartje omdraaien in de cam (zat verkeerd om) Moest wel de tv even aan en uit zetten met de afstandsbediening maar voila!!!

ik kan zelfs de zenders reorganiseren. Heb 1,2,3, in HD op 1,2,3 staan in de lijst. Teletext is inderdaad een ander probleempje..

Maar voorlopig...Hij werkt!

Trouwens: ik weet niet wanneer die van mij gemaakt is maar het was de eerste die mijn Electroworld-dealer in de winkel kreeg.
  #238  
Oud 21 september 2009, 13:41
graafas's schermafbeelding
graafas graafas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 september 2009
Locatie: Hoorn / Multikabel
Ziggo Internet: alles-in-1 Extra
DTV: Ci+ Cam Smit
Berichten: 4
Standaard niet werkende 47PFL8404 met Ci+ Cam

Type: 47PFL8404/12
Firmware versie: 000.026.038.022
Land: Nederland
Cam module: Irdeto
Resultaat: Werkt niet (authenticatie 20%)
gebied : oud multikabel

Ik heb van alles al geprobeerd.
- TV uit, cam module met kaart (er juist ingestoken) in de TV gestopt.
- TV aangezet, komt direct met authenticatie en deze blijft op 20% hangen.
- automatisch zoeken gedaan, alle zender binnen gekregen maar ik heb alleen beeld op ned1 en ned1 HD en alle analoge zenders. Op de overige zender geeft hij de melding gecodeerd programma en daarna komt het authenticatie menu weer te voorschijn.
- TV al een nacht in standby modus gezet -> geen resultaat.
- smartcard is geregistreerd. ( op de kaart staat nog wel een R op het einde van het sn, deze heeft de registratie niet meegenomen. Iemand een idee of het hiermee te maken heeft)
- In het menu Cam module kan ik wel vanalles uit lezen, software-, hardware-nummers. Dit lijkt dus ook goed te zijn.
- tjd van de TV staat goed, ik kan trouwens alleen ingeven of ik dit automatisch wil doen of handmatig. Als ik voor handmatig kies kan ik alleen zomer- of wintertijd ingeven.

Zoals al eerder is opgemerkt is het wel raar dat het bij de een wel en bij de ander niet werkt.

Ik hoor graag van iemand nog een sugestie.
  #239  
Oud 21 september 2009, 13:47
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Ik krijg voorzichtig het idee dat de datum en land van productie niet van belang zijn v.w.b. het wel/niet werken van de CI+ CAM.

Wat me wel telkens opvalt is dat jouw volgende tekst heel vaak terug komt bij mensen waarbij de CI+ CAM wel werkt:
"Even kaartje omdraaien in de cam (zat verkeerd om)"

De smartcard zat bij mij eerst ook verkeerd. (Dat stond zo in het meegeleverde instructieboekje).

Zou dit misschien de clou zijn? Dus de CAM installeren met het kaartje (In dit geval bewust) verkeerd?
  #240  
Oud 21 september 2009, 13:50
FriendlyGhost's schermafbeelding
FriendlyGhost FriendlyGhost is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Oisterwijk/@Home
DTV: Philips 32PFL9604 met Ziggo CI+-CAM
Berichten: 39
Standaard

Bij mij blijft de authenticatie hangen op 20%. In het CAM menu kan ik wel het kaartnummer van de smartcard uitlezen dus zit de kaart er goed in.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:31.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl