Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #141  
Oud 16 september 2009, 14:36
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

(Die is druk aan het zappen )
  #142  
Oud 16 september 2009, 14:44
neorej's schermafbeelding
neorej neorej is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: wormer
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomF Bekijk bericht
(Die is druk aan het zappen )
er moet ook nog gewerkt worden ik zal jullie morgen laten weten om welk type het gaat.
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.11) Vodafone/1.0/HTC_Diamond/1.97.172.4
  #143  
Oud 16 september 2009, 16:22
JoostBoZ's schermafbeelding
JoostBoZ JoostBoZ is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2009
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 80
Standaard

Ik heb nog maar eens een chat met Philips support gevoerd, om te bekijken wat op dit moment de status is. Ik heb een beetje gebluft door te zeggen dat ik al een CI+ CAM van Ziggo heb (terwijl ik deze uiteraard nog niet heb). Anyway, hier de reactie:

Citaat:
Welkom bij Philips Chat, u chat met Jeremy. Hoe kan ik u helpen?
Bezoeker: Goedemiddag
Bezoeker: Ik heb sinds enkele maanden een nieuwe Philips TV (een 42PFL8654H/12)
Jeremy: oke..
Bezoeker: Ik heb echter nu ook een digitale tv module van Ziggo (CI+ CAM)
Jeremy: ja..
Bezoeker: Maar deze werkt niet met mijn TV
Bezoeker: Nu heb ik iets gelezen op internet over de software in mijn TV, dat deze niet goed zou werken met de module van Ziggo
Bezoeker: klopt dat?
Jeremy: Nou het is momenteel zo dat ziggo en philips nog enige tests aan het uitvoeren zijn. vandaar dat het momenteel nog niet optimaal werkt.
Jeremy: Wat u in iedergeval zou kunnen doen is uiteraard de software up to date houden en de site van Ziggo in de gaten houden
Bezoeker: Oke, dit betekent dat er binnenkort een update uitkomt o.i.d. zodat mijn CI+ module wel gaat werken?
Jeremy: Inderdaad dat heeft u goed begrepen.
Bezoeker: Heeft u enig idee hoe lang het nog duurt voordat ik deze update kan verwachten?
Jeremy: Dat durf ik u op dit moment niet te vertellen maar u kunt er wel vanuit gaan dat dit op korte termijn zal gebeuren
Bezoeker: Gelukkig maar!


Afwachten maar.........
  #144  
Oud 16 september 2009, 19:58
wehoo's schermafbeelding
wehoo wehoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 48
Standaard

Op de philips 8404 het volgende:

digitale zenders worden geïnstalleerd.
vervolgens zijn alleen de vrije zenders zichtbaar: ned 1, ned 1 HD, etalagekanaal en ziggo overzicht.
bij aanzetten vanavond melding dat er een zenderupdate plaatsvindt: er wordt geautentificeerd (?). TV moet hiervoor in standby staan.
Na weer aanzetten blijft deze melding staan
bovenstaande situatie blijft echter hetzelfde
  #145  
Oud 16 september 2009, 20:03
SheikYerbouti's schermafbeelding
SheikYerbouti SheikYerbouti is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Schagen
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wehoo Bekijk bericht
Op de philips 8404 het volgende:

digitale zenders worden geïnstalleerd.
vervolgens zijn alleen de vrije zenders zichtbaar: ned 1, ned 1 HD, etalagekanaal en ziggo overzicht.
bij aanzetten vanavond melding dat er een zenderupdate plaatsvindt: er wordt geautentificeerd (?). TV moet hiervoor in standby staan.
Na weer aanzetten blijft deze melding staan
bovenstaande situatie blijft echter hetzelfde
Heb je dan de zenders geïnstalleerd zonder cam?
  #146  
Oud 16 september 2009, 20:06
wehoo's schermafbeelding
wehoo wehoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Heb je dan de zenders geïnstalleerd zonder cam?
nee, alles met cam.
  #147  
Oud 16 september 2009, 20:10
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wehoo Bekijk bericht
Op de philips 8404 het volgende:

digitale zenders worden geïnstalleerd.
vervolgens zijn alleen de vrije zenders zichtbaar: ned 1, ned 1 HD, etalagekanaal en ziggo overzicht.
bij aanzetten vanavond melding dat er een zenderupdate plaatsvindt: er wordt geautentificeerd (?). TV moet hiervoor in standby staan.
Na weer aanzetten blijft deze melding staan
bovenstaande situatie blijft echter hetzelfde
De Philips TV kan alleen in standby de netwerk aanpassingen verwerken. Als de TV helemaal uitgeschakeld wordt zal het na inschakelen eerst controleren of intussen aanpassingen op het netwerk zijn uitgevoerd en zal in dat geval een overeenkomstige melding tonen, met de vraag deze aanpassing uit te voeren door het toestel in standby te plaatsen. Dit staat geheel los van de CAM (authenticatie).
Het toestel heeft wel even tijd nodig om de aanpassingen ook daadwerkelijk door te voeren, dus je zult even moeten wachten voordat je de TV weer uit standby haalt.
  #148  
Oud 16 september 2009, 20:15
wehoo's schermafbeelding
wehoo wehoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De Philips TV kan alleen in standby de netwerk aanpassingen verwerken. Als de TV helemaal uitgeschakeld wordt zal het na inschakelen eerst controleren of intussen aanpassingen op het netwerk zijn uitgevoerd en zal in dat geval een overeenkomstige melding tonen, met de vraag deze aanpassing uit te voeren door het toestel in standby te plaatsen. Dit staat geheel los van de CAM (authenticatie).
Het toestel heeft wel even tijd nodig om de aanpassingen ook daadwerkelijk door te voeren, dus je zult even moeten wachten voordat je de TV weer uit standby haalt.
Welke zender-aanpassingen kan ik dan verwachten?

Is het wel aan de authenticatie procedure te wijten, dat alleen de vrije zenders zichtbaar zijn? En bij de andere zenders de melding "gecodeerd" verschijnt?
  #149  
Oud 16 september 2009, 20:17
ralph_ziggo_dealer's schermafbeelding
ralph_ziggo_dealer ralph_ziggo_dealer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: culemborg/ziggo
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john61 Bekijk bericht
dat is mooi nieuws dus het werkt , heb je daar ook een 8404 staan ?
nee deze hebben we niet, moet morgen nog even testen in een 8 serie model! helaas vandaag geen tijd voor gehad twas druk namenlijk

ralph
  #150  
Oud 16 september 2009, 20:19
wehoo's schermafbeelding
wehoo wehoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ralph_ziggo_dealer Bekijk bericht
nee deze hebben we niet, moet morgen nog even testen in een 8 serie model! helaas vandaag geen tijd voor gehad twas druk namenlijk

ralph

Nee hoor, cam werkt nog niet in een 8404.
Alleen de vrije zenders zijn zichtbaar.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:50.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl