Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #131  
Oud 16 september 2009, 11:54
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Volgens mij werkt dat precies anders om. De Ziggo CI+ CAM moet het apparaat met CI+ slot vertrouwen en de Ziggo CI+ CAM ontvangt eventueel informatie van Ziggo headend over apparaten die niet (meer) vertrouwt mogen worden. De authenticatie foutmelding op de Philips TV's waar eerder schermafbeeldingen van getoond zijn is een melding afkomstig van de CI+ CAM.
Dat klopt inderdaad, ik had het wat versimpeld weergegeven. De Philips tv's missen nog het juiste certificaat om te overhandigen aan de CI+CAM. Certificaten uitwisselen is een twee-weg. Ze moeten beide elkaar kennen en vertrouwen en de juiste certificaten uitwisselen wil alles gaan werken. De Philips tv's missen hiervoor nog het juiste certificaat.
  #132  
Oud 16 september 2009, 12:01
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neorej Bekijk bericht
dit is wat ik doe

configuratie>installatie>installatie zenders>automatische installatie>zenders bijwerken.

dig.zenders toegevoegd 0
dig zenders verwijderd 0
Analoge zenders toegevoegd 0

als ik bij digitaal ontvangst testen 51400mhz invul wordt er ook niks gevonden

suggesties zijn erg welkom!!!
Het is 514 MHz (of 514000 KHz) en je moet ook de netwerk ID in kunnen vullen. Dat is dus 8888 voor Ziggo/Multikabel gebied. Als je geen opties krijgt om de netwerk ID in te vullen en je weet zeker dat jouw TV een DVB-C tuner zou moeten hebben volgens de specificaties van de TV dan kan je nog eens proberen om eerst het land op Zweden te zetten zodat de DVB-C functionaliteit ook zichtbaar wordt. Als er alleen een DVB-T tuner in je TV zit dan gaat het niet werken.
  #133  
Oud 16 september 2009, 12:03
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Het is 514 MHz (of 514000 KHz) en je moet ook de netwerk ID in kunnen vullen. Dat is dus 8888 voor Ziggo/Multikabel gebied. Als je geen opties krijgt om de netwerk ID in te vullen en je weet zeker dat jouw TV een DVB-C tuner zou moeten hebben volgens de specificaties van de TV dan kan je nog eens proberen om eerst het land op Zweden te zetten zodat de DVB-C functionaliteit ook zichtbaar wordt. Als er alleen een DVB-T tuner in je TV zit dan gaat het niet werken.
Als je niet de vraag krijgt om het netwerk-ID in te vullen, moet je je firmware updaten. Dit is een bekende bug die reeds gefixed is door Philips.

Overigens: 0 analoge zenders??? Weet je zeker dat er wel signaal staat op de kabel die je in je tv stopt?
  #134  
Oud 16 september 2009, 12:08
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

(De laatste posts gaan over de Philips 8404H/12 en die heeft wel degelijk een DVB-C (HD) tuner aan boord).

Dus vooralsnog:
- Misschien niet de laatste firmware.
- Misschien frequentie en/of Netwerk ID niet ingevuld.
  #135  
Oud 16 september 2009, 12:10
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Heb je de smartcard wel geactiveerd?
  #136  
Oud 16 september 2009, 12:44
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard

Smartcard verkeerd om geplaatst in de CAM?
  #137  
Oud 16 september 2009, 12:47
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neorej Bekijk bericht
dit is wat ik doe

configuratie>installatie>installatie zenders>automatische installatie>zenders bijwerken.

dig.zenders toegevoegd 0
dig zenders verwijderd 0
Analoge zenders toegevoegd 0

als ik bij digitaal ontvangst testen 51400mhz invul wordt er ook niks gevonden

suggesties zijn erg welkom!!!
Je moet niet voor 'zenders bijwerken' kiezen, maar een nieuwe installatie. Dit i.s.m. de laatste firmware moet 261 digitale kanalen opleveren.
  #138  
Oud 16 september 2009, 12:50
neorej's schermafbeelding
neorej neorej is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: wormer
Berichten: 33
Standaard

HIJ DOET HET!!!!!! ik heb ipv zender update zenders opnieuw geïnstalleerd!!!!!!

gr jeroen
  #139  
Oud 16 september 2009, 13:07
pprinssen's schermafbeelding
pprinssen pprinssen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Utrecht, Casema
Ziggo Internet: Speedtouch
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ralph_ziggo_dealer Bekijk bericht
zie mijn post in het ander topic!

wij hebben er vandaag 15 binnen gehad, zijn uiteraard allemaal al verkocht maar heb ze getest in niet goedgekeurde(op dit moment nog)

philips 46pfl9704 / 42pfl9664 / 32pfl9604 / 32pfl7694

behalve de 32pfl7694 daar stond nog de orig firmware op, de andere waren al voorzien van de laatste update van een week of 3 geleden.

Conclusie werkt allemaal perfect , ondanks niet gecertificeerd. Enige is dat je 123hd op 123 moet zetten en 123 dan moet verlaatsen naar bv 53/54/55.

Morgen verder met testen.

ralph

Ralph,
heb je al meer informatie ?
ik wil graag nog gebruik maken van de korting van philips in september maar dan moet ik wel een enige aangrensende zekerheid weten dat het gaat werken op de 37pfl9604H/12

Paul
  #140  
Oud 16 september 2009, 13:15
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neorej Bekijk bericht
HIJ DOET HET!!!!!! ik heb ipv zender update zenders opnieuw geïnstalleerd!!!!!!

gr jeroen
Neorej, in welk land is je TV geproduceerd? En zou je willen aangeven in welke week?

Als je niet weet hoe je deze informatie kunt vinden zie hier:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...&postcount=242
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:57.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl