Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 20 februari 2009, 09:02
King-Kurt's schermafbeelding
King-Kurt King-Kurt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: BEEK @HOME
Berichten: 4
Angry Meer dan een jaar bezig met oplossingen @home/Ziggo alles-in-1-pakket.

het gehele verhaal ff in een nootedop.

Dec-2007 een alles-in-1-pakket besteld bij @home.
nu februari 2009 heb ik alleen een lekkere i-net verbinding van hun.
Digitale TV werkt nogb steeds niet zoals het hoort. En de telfoonlijn werkt sinds de overname van Ziggo ook niet.

Ik ben dus ook al vanaf januari 2008 aan het bellen en mailen met @home en Ziggo om eea opgelost te krijgen. Ik heb de meeste telefoontjes zelf bijgehouden en en verwijst telkens als ik een gesprek voer naar de telefoontjes die ikl gevoerd heb en waar er beloftes en uitspraken worden gedaan om alles op te lossen. Maar alles en iedereen spreekt elkaar daar tegen.

Ik heb nog steeds geen telefoon en geen digi-tv. maar heb wel de schijt van het hele ziggo gebeuren en mag wel elke maand een € 50,- aftikken voor alleen het internet.

Wie heeft een telefoonnummer of een mailadres waar ik eens een echte mail naar toe kan sturen.
(Ik heb wel vaker hun klachten formulier ingevuld maar daar krijg je ook alleen maar ontwijkende antwoorden en niks concreets te horen.)

Ik heb Kassa ook al eens gemaild maar helaas nog niets van hun mogen vernemen.

Of zou ik iets via mijn rechtsbijstandsverzekering bij Ziggo kunnen bereiken...??

Ik hoop dat ik hier IETS van hulp of iets anders nuttigs te horen kan krijgen.

Thnx iig alvast.
  #2  
Oud 20 februari 2009, 10:14
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

[offtopic]
KK als in Crap KK?
[/offtopic]

Ik zou een (aangetekende) brief sturen naar ze, waarin je opsomt wat er nu nog opgelost moet worden en ze sommeren om die problemen binnen een periode van bijvoorbeeld 4 weken op te lossen. Ook zou ik daarbij direct een teruggaaf van het teveel betaalde abo-geld vragen voor het telefoondeel.

Daarnaast kan je rechtsbijstand verzekering best wel eens uitkomst bieden, afhankelijk van welke onderdelen worden meeverzekerd. Ik zou ze zeker eens even bellen en eea voorleggen.

Succes en sterkte!
  #3  
Oud 20 februari 2009, 10:17
King-Kurt's schermafbeelding
King-Kurt King-Kurt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: BEEK @HOME
Berichten: 4
Standaard

idd Die KK...

Ik heb al eens gezegd dat ik een aangetekendebrief zou gaan sturen maar toen kreeg ik te horen dat ze aangetekende brieven niet behandelen. Ik zou maar gewoon via een klachtenformulier mijn klachten bij hun moeten neerleggen.

De rechtsbijstand zal ik komende week ook eens gaan polsen.

Thnx anyway....

(tot op crap... )
  #4  
Oud 20 februari 2009, 10:26
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Ik heb al eens gezegd dat ik een aangetekendebrief zou gaan sturen maar toen kreeg ik te horen dat ze aangetekende brieven niet behandelen. Ik zou maar gewoon via een klachtenformulier mijn klachten bij hun moeten neerleggen.
Onzin. Aangetekende brieven worden (uiteraard) gewoon behandeld.
  #5  
Oud 20 februari 2009, 12:39
King-Kurt's schermafbeelding
King-Kurt King-Kurt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: BEEK @HOME
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Onzin. Aangetekende brieven worden (uiteraard) gewoon behandeld.
Ok...dan gaan we toch eens een aangetekende brief versturen.
Is een bepaald iemand die men daar dan aan kan schieten ?
  #6  
Oud 20 februari 2009, 20:28
jpe's schermafbeelding
jpe jpe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 september 2008
Locatie: zwolle /home
Ziggo Internet: alles in 1 plus humax
Berichten: 1
Standaard Geen antwoord van directeur Ziggo

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Onzin. Aangetekende brieven worden (uiteraard) gewoon behandeld.
Dat lijkt mij niet ik heb hem 3weken geleden ook verstuurd, maqar ze lijken wel dood daar bij Ziggo. Zie ook bijgaande brief met kopie naar TrosRadar.

Ziggo
Afdeling klantadministratie
Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Zwolle, 1 februari 2009Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik het volgende onder uw aandacht brengen.

Na jaren klant te zijn geweest bij @home, zonder enige problemen, stapelen de problemen met Ziggo zich alleen maar op. Inmiddels heb ik geen internet en vaste telefoonverbinding meer, dus schrijf ik deze brief, die ik met de post moet versturen en dan ook maar aangetekend, zodat ik van uw kant deze keer kan rekenen op een reactie.

Het is begonnen in september. Ik heb toen mijn losse abonnementen omgezet in een ‘’alles in 1 plus pakket’’, aanzienlijk goedkoper, extra tv-kanalen en een dubbele internetsnelheid. Daarna kreeg ik een schrijven van u waarin mij werd verteld dat alle abonnementen waren opgezegd. Na een telefoontje met zeer lange wachttijd werd mij verzekerd dat ik niet zou worden afgesloten. Het weekend daarop hadden we echter nog maar 2 tv-kanalen. Dus maar weer gebeld en een uur later werd mij verzekerd dat het nog dezelfde dag zou worden hersteld. Dit is gelukkig ook gebeurd.

De internetsnelheid echter, bleef de helft, 5 mbit in plaats van 10. Om dit goed te krijgen heb ik zeker 10 uur aan de telefoon gezeten, zo niet langer.
Eindelijk, in januari werd mij verteld dat het waarschijnlijk aan mijn oude modem zou liggen. Er werd een afspraak gemaakt en op 16 januari zou een monteur van Ziggo komen met een nieuw modem, waardoor het probleem zou zijn verholpen.
De monteur, de heer Frank Miedema, kwam en installeerde een nieuw modum. Hij gaf door aan mijn vrouw dat zij ’s middags gebeld zou worden door Ziggo en dat dan alles in orde zou zijn, Wat ik minder prettig vond is dat hij achteraf mijn ethernetkabel van enkele meters lang had meegenomen. Die zou ik graag weer terug willen hebben.
Echter, nadat de monteur was vertrokken bleek dat de telefoon het niet meer deed. Mijn vrouw is toen op de fiets gesprongen en heeft vanaf haar moeder Ziggo gebeld, Na anderhalf uur bellen en verschillende medewerkers te hebben gesproken werd haar verzekerd dat er een mailtje naar de technische dienst was gestuurd en dat alles dezelfde dag zou werken, zowel internet als de telefoon.
U raadt het al, de volgende dag had ik nog geen internet en telefoon. Omdat ik zelf met griep op bed lag is mijn vrouw wederom naar haar moeder gegaan om Ziggo te bellen. Uiteindelijk kreeg ze iemand van de technische dienst aan de lijn die haar vertelde dat hij niet kon begrijpen dat zijn collega’s allerlei sprookjes vertelden. Een modem activeren op afstand was niet mogelijk. We moesten wachten op een brief met activeringscode en wachtwoord. Dat kon wel een week duren.

Na een week zonder internet en telefoon is mijn zoon op 23 januari jl. Ziggo voor mij gaan bellen. Hij moest voor de zoveelste keer alle codes die onderop het modem staan doorgeven. Hem werd verzekerd dat alles binnen een half uur zou werken.
Helaas, niet dus. Mijn zoon heeft wederom gebeld en toen werd hem, uiteraard weer door iemand anders, meegedeeld dat het bij mij geplaatste modem niet zou bestaan en derhalve nooit door de monteur geplaatst had mogen worden. Deze medewerker adviseerde mijn zoon ons abonnement bij Ziggo op te zeggen omdat het nooit meer goed zou komen.
Hij heeft het abonnement toen opgezegd. Jammer, ik had echt nog de hoop dat het ooit goed zou komen.
Vreemd is dat uw medewerker aangaf dat het abonnement direct kon worden opgezegd, terwijl ik op internet in mijnZiggo lees dat dit pas per 1 april a.s. het geval is. Hoe zit het nu werkelijk?

Mijn zoon heeft een kennis die bij Ziggo werkt. Zij verzocht ons niet direct elders een ander abonnement te nemen, want zij zou er alles aan doen om te proberen dat het toch nog goed zou komen. Zij vond het niet kunnen, dat we zo lang aan het lijntje waren gehouden en uiteindelijk geen telefoon en internet meer hadden.
Een week later kregen we bericht dat ook zij tot haar spijt niets kon doen.

Inmiddels heb ik een andere provider gezocht, hetgeen betekent dat ik4 tot 6 weken zonder internet en vaste telefoon zit. Inmiddels heb ik internet via mijn mobiele telefoon aan gevraagd en moet ik alles met mijn mobiele telefoon doen, met uiteraard de daaruit voorkomende kosten. Tevens wordt mijn emailadres gewijzigd en mijn telefoonummer. Dit gaat wederom tijd en geld kosten.

Middels uw schrijven van 23 januari jl. informeert u ons omtrent het opzeggen van uw internet en telefoon. In dit schrijven sommeert u mij het modem in bijgevoegde envelop retour te sturen. De envelop is echter niet bijgevoegd.
Mijn verzoek aan u is dan ook of u de heer Frank Miedema, die mijn ethernetkabel heeft meegenomen, een afspraak met mij te laten maken, zodat hij het modem kan meenemen en mij mijn kabel kan teruggeven.

Toen mijn internetverbinding nog werkte heb ik mijn klachten verschillende keren naar u gemaild, helaas zonder succes.

Ditmaal ga ik ervan uit dat u wel zult reageren, ook t.a.v. de door mij gemaakte kosten en het ongemak.


Met vriendelijke groet,
CC.: Tros RadarJohn Poel
  #7  
Oud 21 februari 2009, 16:01
King-Kurt's schermafbeelding
King-Kurt King-Kurt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: BEEK @HOME
Berichten: 4
Standaard

Klinkt allemaal heel erg bekend John. Van het kastje naar de muur en met een kluitje het riet in.... Beloftes en `domme` uitspraken van mensen die er werken....Ik heb de meeste gesprekken zelf genoteerd en op geslagen in een file.

Het is gewoon TE belachelijk voor woorden.

Suc6 iig met je afhandeling.
Mocht je iets bereiken bij Radar dan wil ik je wel bijstaan met mijn eigen verhaal.


Mensen (medewerkers dus) van Ziggo die hier meelezen. Waarom doen jullie mee aan deze oplichting. Want naar mijn idee is het niets anders.....
  #8  
Oud 21 februari 2009, 20:40
KaPiche's schermafbeelding
KaPiche KaPiche is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: A in 1-Extra, Arris-702B, Netgear WNR3500v2
DTV: Humax
Berichten: 14
Standaard

Ik heb precies hetzelfde en ook vanaf de overname door ziggo op 1 oktober 2008.

Van de week was mijn geduld op en heb ik het telefonie pakket per direct op laten zeggen. Dit is gebeurd en wanneer het helemaal afgehandeld is, wordt er een nieuw telefonie pakket aangevraagd. Hopende dat het dan wel werkt.

Ik moet wel zeggen, nadat ik mijn verhaal gedaan had, konden ze heel goed begrijpen dat ik het nu beu was. Dit kon ik wel waarderen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:04.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl