Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 14 augustus 2009, 15:49
VakkieRR's schermafbeelding
VakkieRR VakkieRR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Delft / Ziggo
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 16
Standaard 5400 of 7200 toeren

Wat werkt beter 5400 of 7200 toeren, iemand hier ervaring hiermee ?

Laatst gewijzigd door VakkieRR; 17 augustus 2009 om 11:37
  #62  
Oud 16 augustus 2009, 22:36
jande.haas's schermafbeelding
jande.haas jande.haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: Bovenkarspel multikabel
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: HD receiver van Samsung
Berichten: 14
Standaard Werkt grotere Harde Schijf in de Cisco?

Werkt het bij iemand (een grotere HD)? Ik heb er een Western Digital (WD) 640 Gb schijf ingezet, maar de Cisco recorder gebruikt hem slechts als 160 Gb (is te zien met percentage van de schijf wat nog leeg is; ik kan maar ruimt 20 uur HD opnemen).
Weet iemand hoe je een grotere HD laat werken in de Cisco? Moet je iets met sotware of firmware doen? Ik heb de Cisco alleen maar aan de kabel gehangen van Ziggo.
Hardstikke bedankt voor reacties!
Jan
  #63  
Oud 17 augustus 2009, 00:44
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Dat is slechts een presentatiefout, zie hier
  #64  
Oud 18 augustus 2009, 13:38
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Het zou dus impliceren dat je gewoon een nieuwe schijf erin kunt zetten en daar wordt dan gewoon een "ID" op aangemaakt door de Cisco ontvanger zelf?
Waarom beweert men dan dat het onmogelijk is?
Ik wacht toch maar even, eerst het apparaat 100% goed hebben werken (zit nu op 90%).
  #65  
Oud 18 augustus 2009, 14:12
Martyin's schermafbeelding
Martyin Martyin is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Zwolle @home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra (50Mb) en Online ADSL (20 Mb) and basis digitaal HD Samsung....Humax en Cisco,...
DTV: Samsung en Cisco
Berichten: 69
Standaard wie beweert dat dan?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Het zou dus impliceren dat je gewoon een nieuwe schijf erin kunt zetten en daar wordt dan gewoon een "ID" op aangemaakt door de Cisco ontvanger zelf?
Waarom beweert men dan dat het onmogelijk is?
Ik wacht toch maar even, eerst het apparaat 100% goed hebben werken (zit nu op 90%).
Wie beweert dat dan?
Als je een "blanco" lees nieuwe schijf uit de winkel er rechtstreeks in hangt werkt het gewoon...

suc6
  #66  
Oud 18 augustus 2009, 15:09
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Ik heb dat ergens in dit forum gelezen, wat voor een schijf moet erin komen?
Ik bedoel SATA of IDE ? Ik heb hem nog niet open gehad namelijk. Wat is een raadzame grootte?
  #67  
Oud 18 augustus 2009, 15:11
B.A.'s schermafbeelding
B.A. B.A. is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: tilburg
Ziggo Internet: Alles in één plus Cisco
DTV: Humax, Cisco ITV, samsung dcb-9401r
Berichten: 46
Standaard

Sata, ide kan er niet in. Ik heb overigens nog steeds weinig problemen met de schijf, -geen last van traagheid oid. Hoewel hij idd de grootte niet juist lijkt weer te geven.
  #68  
Oud 18 augustus 2009, 15:17
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door B.A. Bekijk bericht
Sata, ide kan er niet in. Ik heb overigens nog steeds weinig problemen met de schijf, -geen last van traagheid oid. Hoewel hij idd de grootte niet juist lijkt weer te geven.
Waarschijnlijk zal dat een kwestie zijn van een FirmwareUpdate?!? Maar of Ziggo dat weer zal ondersteunen?
  #69  
Oud 19 augustus 2009, 12:32
jande.haas's schermafbeelding
jande.haas jande.haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: Bovenkarspel multikabel
Ziggo Internet: alles-in-een extra
DTV: HD receiver van Samsung
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jande.haas Bekijk bericht
Werkt het bij iemand (een grotere HD)? Ik heb er een Western Digital (WD) 640 Gb schijf ingezet, maar de Cisco recorder gebruikt hem slechts als 160 Gb (is te zien met percentage van de schijf wat nog leeg is; ik kan maar ruimt 20 uur HD opnemen).
Weet iemand hoe je een grotere HD laat werken in de Cisco? Moet je iets met sotware of firmware doen? Ik heb de Cisco alleen maar aan de kabel gehangen van Ziggo.
Hardstikke bedankt voor reacties!
Jan
Heb toch ECHT een probleem met die 640 Gb Western Digital (7200 rpm, 16 Mb) HD; hij gaat bij opnemen gewoon naar 0 of 1 % vrije ruimte en weigert dan verder op te nemen (tenzij je een eerder eopname delete), helaas! Neemt dus dan maar totaal 20 uur HD-films op, wat overeenkomt met originele 160 Hb HD die in de Cisco recorder/decoder zit zoals je hem van Ziggo ontvangt.
Is er iets aan te doen met b.v. Firmware en hoe dan?
Of de 640 HD op een bepaalde manier aan de PC "formateren"?
Heeft iemand dus echt goede tip wat te doen met dit HD-probleem, want 20 uur opname is echt te weinig voor mij.
Alvast hartelijk bedankt! Jan
  #70  
Oud 19 augustus 2009, 12:46
Martyin's schermafbeelding
Martyin Martyin is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Zwolle @home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra (50Mb) en Online ADSL (20 Mb) and basis digitaal HD Samsung....Humax en Cisco,...
DTV: Samsung en Cisco
Berichten: 69
Standaard hdd

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jande.haas Bekijk bericht
Heb toch ECHT een probleem met die 640 Gb Western Digital (7200 rpm, 16 Mb) HD; hij gaat bij opnemen gewoon naar 0 of 1 % vrije ruimte en weigert dan verder op te nemen (tenzij je een eerder eopname delete), helaas! Neemt dus dan maar totaal 20 uur HD-films op, wat overeenkomt met originele 160 Hb HD die in de Cisco recorder/decoder zit zoals je hem van Ziggo ontvangt.
Is er iets aan te doen met b.v. Firmware en hoe dan?
Of de 640 HD op een bepaalde manier aan de PC "formateren"?
Heeft iemand dus echt goede tip wat te doen met dit HD-probleem, want 20 uur opname is echt te weinig voor mij.
Alvast hartelijk bedankt! Jan
Misschien een Samsung 1tb kopen.
http://www.dunnet.nl/ProductDetails....581406&src=TWK
Ik heb deze rechtstreeks vanuit de verpakking dus brand new aan de Cisco gehangen.
Na opstarten even tijd geven en draaien.
Werkt goed. Percentage klopt inderdaad niet meer, maar ik heb al meer opgenomen en blijft ok.
Misschien is de HDD niet geschikt omdat Cisco mogelijk niet alle schijven ondersteunt?

Suc6
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:48.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl