Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 18 december 2008, 12:00
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Idem. Besides, ben altijd wat huiverig om garantie te verliezen door zo'n actie op een apparaat van 430 euro (ja, weet dat hij nu maar 399 kost, maar toen ik hem bestelde was die nog 428 euro. Idd nog steeds niet geïncasseerd).

Zeker omdat ik toch echt met de gedachte speel dat hele ding te retourneren als ze niet zorgen dat EPG opnames betrouwbaar worden.

Ook aan een grote harddisk heb je nml niets als je in 25% van de gevallen de laatste paar minuten van een opname mist.

Maar met een grote harddisk kan je wel je opname "window" wijzigen naar standaard 30 minuten eerder beginnen en 30 minuten later eindigen en hiermee betrouwbaardere opnames maken (kan je tenminste de clou van de film zien... ). Dit is met de huidige capaciteit disk onzinnig aangezien die te veels te snel vol is.

En ja... (om de flames voor te zijn) het is natuurlijk een crap oplossing om de onbetrouwbare EPG / recording situatie te fixen ivm met dubbel gaan lopen van recordings.
  #32  
Oud 18 december 2008, 12:49
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onno72 Bekijk bericht
Maar met een grote harddisk kan je wel je opname "window" wijzigen naar standaard 30 minuten eerder beginnen en 30 minuten later eindigen en hiermee betrouwbaardere opnames maken (kan je tenminste de clou van de film zien... ). Dit is met de huidige capaciteit disk onzinnig aangezien die te veels te snel vol is.
Tja. Die 30 minuten uitloop heb ik al. En nog krijgt de Cisco het voor elkaar o het einde er niet op te krijgen in 25% van de gevallen, kennelijk negeerd hij die uitloop dan gewoon terwijl die toch echt ingesteld was.
  #33  
Oud 19 december 2008, 15:08
paulluap's schermafbeelding
paulluap paulluap is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: maarssen
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alfabert Bekijk bericht
Heb dus de stoute schoenen aangetrokken, en het toestel open gemaakt.
De standaard harddisk heb ik vervangen door een Samsung 750GB, deze aangesloten, en het toestel aangezet.
Kan je wat extra informatie geven over de harde schijf die erin zit?

2.5 inch of 3.5 inch harddisk formaat?
sata of ide aansluiting?
sata of molex stroomvoorziening? (of beide?)

sata stroom aansluiting is zo'n klein plat stekkertje.

ik heb hier namelijk nog een 3.5" sata disk liggen met enkel sata stroom aansluiting. Ik wil weten of deze past voordat ik hem open ga breken.
  #34  
Oud 20 december 2008, 20:45
alfabert's schermafbeelding
alfabert alfabert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: utrecht
DTV: Cisco 8455 DVB
Berichten: 3
Standaard

Er zit standaard een sata-2 schijf in het toestel, 3,5 inch
beide met een sata aansluiting data kabel / voedings kabel
  #35  
Oud 28 december 2008, 15:53
LeonB's schermafbeelding
LeonB LeonB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 december 2008
Locatie: alphen a/d rijn casema
Ziggo Internet: film1 sport en hdtv
DTV: cisco
Berichten: 3
Talking Grotere harde schijf

Heb zelf zojuist een hd van 500gb erin gezet, aangezet en geen probleem.
Werd direct herkent en geformateerd.

Voordeel is dat deze erg stil is.
  #36  
Oud 28 december 2008, 19:12
macjack's schermafbeelding
macjack macjack is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 december 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 4
Standaard grotere HD

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LeonB Bekijk bericht
Heb zelf zojuist een hd van 500gb erin gezet, aangezet en geen probleem.
Werd direct herkent en geformateerd.

Voordeel is dat deze erg stil is.
Hoi Leon, welk merk en type heb je erin gezet? Wil ik ook graag een keer doen...
  #37  
Oud 28 december 2008, 20:16
LeonB's schermafbeelding
LeonB LeonB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 december 2008
Locatie: alphen a/d rijn casema
Ziggo Internet: film1 sport en hdtv
DTV: cisco
Berichten: 3
Standaard

Een hd van samsung.

Zat eerst in mijn pc, deze in de pc geformateerd op ntfs niveau.
Daarna in de cisco deze aangezet, toen ik wilde formateren gaf de cisco aan dat deze al geformateerd was.

Heb nu meerdere films opgenomen en geen problemen.

ik bewaar wel de originele hd als er onverhoopt toch iets op mocht staan!!!!!!
  #38  
Oud 29 december 2008, 23:39
macjack's schermafbeelding
macjack macjack is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 december 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 4
Standaard grotere HD

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LeonB Bekijk bericht
Een hd van samsung.

Zat eerst in mijn pc, deze in de pc geformateerd op ntfs niveau.
Daarna in de cisco deze aangezet, toen ik wilde formateren gaf de cisco aan dat deze al geformateerd was.

Heb nu meerdere films opgenomen en geen problemen.

ik bewaar wel de originele hd als er onverhoopt toch iets op mocht staan!!!!!!
OK, dank je! Ik ga eens kijken naar mogelijke kandidaten...
  #39  
Oud 6 januari 2009, 11:33
exroosje's schermafbeelding
exroosje exroosje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2008
Locatie: Den Haag Casema
DTV: cisco 8455
Berichten: 105
Standaard

Een nadeel : de programma beheer functies van het apparaat zijn niet dusdanig goed dat je een grote bibliotheek makkelijk kunt bijhouden en iets erin terugvinden.

Het indelen van programma's in folders is bv erg omslachtig en beperkt.

Maar toch mooi. Als ik mijn 500MB schijf uit mijn PC eens verwissel voor een 1TB oid zal ik de oude schijf overzetten naar de cisco. Zeker als er meer HD opgenomen gaat worden.

Ik zou de oude schijf maar bewaren, stel straks komt er een firmware update die niet compatibel is met een grotere schijf....

Gaat het signaleren van de vrije ruimte nu wel goed?
  #40  
Oud 6 januari 2009, 12:17
Royz's schermafbeelding
Royz Royz is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo(casema)
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door exroosje Bekijk bericht
Maar toch mooi. Als ik mijn 500MB schijf uit mijn PC eens verwissel voor een 1TB oid zal ik de oude schijf overzetten naar de cisco. Zeker als er meer HD opgenomen gaat worden.
Ik denk dat je dan maar een paar secondes op kan nemen in HD!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:21.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl