Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 16 december 2008, 16:33
alfabert's schermafbeelding
alfabert alfabert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: utrecht
DTV: Cisco 8455 DVB
Berichten: 3
Standaard andere Harddisk in Cisco 8455DVB

Ik heb zins kort ook de Cisco 8455 gekocht, en inderdaad de harddisk is als je regelmatig HD uitzendingen opneemt erg snel vol.
Heb dus de stoute schoenen aangetrokken, en het toestel open gemaakt.
De standaard harddisk heb ik vervangen door een Samsung 750GB, deze aangesloten, en het toestel aangezet.
Naar een tijdje wachten, naar menu en de harddisk een format gegeven.
Tot op heden werkt het prima, heb dit ook geprobeert met een Western Digital harddisk van 500GB, en ook zonder problemen.
  #22  
Oud 16 december 2008, 17:27
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alfabert Bekijk bericht
De standaard harddisk heb ik vervangen door een Samsung 750GB, deze aangesloten, en het toestel aangezet.
Naar een tijdje wachten, naar menu en de harddisk een format gegeven.
Tot op heden werkt het prima, heb dit ook geprobeert met een Western Digital harddisk van 500GB, en ook zonder problemen.
Klinkt goed Een andere gebruiker (IMDNME) schrijft hier:

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...0&postcount=71

dat de decoder wel in de war raakt m.b.t. het percentage vrije ruimte. Heb jij daar ook last van?
  #23  
Oud 16 december 2008, 17:39
alfabert's schermafbeelding
alfabert alfabert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: utrecht
DTV: Cisco 8455 DVB
Berichten: 3
Standaard

Kan ik tot op heden nog niets over zegen, wat me opviel bij de standaard Hd, is dat de hoeveelheid vrije ruimte ook soms pas later werdt aangepast, als je bijvoorbeeld een opname had verwijderd.
Wat ik wel kan melden, is dat de opnames tot nu toe netjes worden opgenomen, ik heb er de WD ( 500GB ) in gezet dit omdat de samsung soms te horen was.
Wel zorgen dat er geen partities op de schijf staan, dus evt even geheel verwijderen, als de schijf al eens gebruikt is geweest.
  #24  
Oud 16 december 2008, 18:36
MartijnP's schermafbeelding
MartijnP MartijnP is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Humax 5050
Berichten: 64
Standaard

Interessant dit... Over een tijdje maar eens een 1Tb uitproberen dan...
  #25  
Oud 17 december 2008, 09:34
support's schermafbeelding
support support is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 september 2008
Locatie: Den Haag - Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 23
Standaard

Houdt er wel rekening mee dat de software en OS van de STB nog steeds denkt dat er een 160Gb harde schijf in zit. Dit kan inhouden dat als je de 160Gb bereikt dat de STB niet meer opneemt. Ook kan dit inhouden dat je straks tegen nare problemen aanloopt met je STB en helemaal geen gebruik meer van kan maken.
  #26  
Oud 17 december 2008, 10:33
MartijnP's schermafbeelding
MartijnP MartijnP is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Humax 5050
Berichten: 64
Standaard

Hopelijk komt er dan een firmware update waarbij de hd size niet fixed staat ingesteld op 160Gb maar afhankelijk is van de capaciteit van de fysieke disk.
160Gb is niet erg veel voor een harddisk recorder en al helemaal niet wanneer er hardcore in HD kwaliteit wordt opgenomen.

En dan natuurlijk als undocumented feature want wij begrijpen ook wel dat Ziggo wil voorkomen dat jan en alleman hun apparaat openschroeft. Maar het zou zeker een coole move zijn!
  #27  
Oud 17 december 2008, 10:44
Royz's schermafbeelding
Royz Royz is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo(casema)
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnP Bekijk bericht
Hopelijk komt er dan een firmware update waarbij de hd size niet fixed staat ingesteld op 160Gb maar afhankelijk is van de capaciteit van de fysieke disk.
160Gb is niet erg veel voor een harddisk recorder en al helemaal niet wanneer er hardcore in HD kwaliteit wordt opgenomen.

En dan natuurlijk als undocumented feature want wij begrijpen ook wel dat Ziggo wil voorkomen dat jan en alleman hun apparaat openschroeft. Maar het zou zeker een coole move zijn!
Hun apparaten?
  #28  
Oud 17 december 2008, 10:46
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door support Bekijk bericht
Houdt er wel rekening mee dat de software en OS van de STB nog steeds denkt dat er een 160Gb harde schijf in zit. Dit kan inhouden dat als je de 160Gb bereikt dat de STB niet meer opneemt. Ook kan dit inhouden dat je straks tegen nare problemen aanloopt met je STB en helemaal geen gebruik meer van kan maken.
Er is al eerder getest dat de Cisco wel doorgaat met opnemen voorbij de 160 GB grens:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...0&postcount=71
  #29  
Oud 17 december 2008, 10:47
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.311
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Royz Bekijk bericht
Hun apparaten?
Een beetje nog wel , want ze hebben bij nog steeds geen geld geincasseerd
  #30  
Oud 17 december 2008, 10:51
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Een beetje nog wel , want ze hebben bij nog steeds geen geld geincasseerd
Idem. Besides, ben altijd wat huiverig om garantie te verliezen door zo'n actie op een apparaat van 430 euro (ja, weet dat hij nu maar 399 kost, maar toen ik hem bestelde was die nog 428 euro. Idd nog steeds niet geïncasseerd).

Zeker omdat ik toch echt met de gedachte speel dat hele ding te retourneren als ze niet zorgen dat EPG opnames betrouwbaar worden.

Ook aan een grote harddisk heb je nml niets als je in 25% van de gevallen de laatste paar minuten van een opname mist.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:53.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl