Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-B270R

Mededelingen

Samsung DCB-B270R Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze Samsung digitale kabel ontvanger


Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 8 februari 2009, 13:58
Havanna's schermafbeelding
Havanna Havanna is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Haren @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 223
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clafleur Bekijk bericht
Dat is inderdaad het probleem van deze decoder,

Elders op internet zijn er meer fora te vinden waar meer mensen over de problemen schrijven van deze decoder,

Ziggo zou eigenlijk de mensen die problemen hebben met deze decoder een andere decoder moeten geven van een ander goed merk zoals Humax,

Dan was Ziggo van dit probleem af, en de klanten die de klachten hadden tevreden gesteld,

Vriendelijke groeten,

C. la Fleur
Omdat de box die ik te ruil had gekregen kapot was heb ik vandaag weer een andere gekregen.
Ook deze gaat op zwart. Nog makkelijker dan de eerste die ik had.
  #62  
Oud 8 februari 2009, 14:03
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.439
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Havanna Bekijk bericht
Omdat de box die ik te ruil had gekregen kapot was heb ik vandaag weer een andere gekregen.
Ook deze gaat op zwart. Nog makkelijker dan de eerste die ik had.
Misschien voor de zekerheid eens wat opnames hiervan maken als 'bewijs"?
  #63  
Oud 8 februari 2009, 14:16
Havanna's schermafbeelding
Havanna Havanna is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Haren @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 223
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Misschien voor de zekerheid eens wat opnames hiervan maken als 'bewijs"?
Nee, dat is niet nodig. Het gaat er niet om dat ze ons niet geloven, het gaat erom dat ze eigenlijk iets duidelijks aan Samsung wilden kunnen laten zien.
En dat is met dit soort, toch ietwat vage klachten, lastig.
Niemand kan precies aangeven hoe snel je moet zappen om iedere keer een zwart scherm te krijgen.
Maar ik neem aan dat Samsung voldoende meetapparatuur heeft om een mogelijke oorzaak te kunnen achterhalen.
  #64  
Oud 8 februari 2009, 14:39
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Havanna Bekijk bericht
Omdat de box die ik te ruil had gekregen kapot was heb ik vandaag weer een andere gekregen.
Ook deze gaat op zwart. Nog makkelijker dan de eerste die ik had.

Havanna, die nieuwe decoder die je nu thuis hebt heeft voor dat jij hem kreeg eerst een week bij mij thuis gestaan. Je raadt het al, heb geen enkel probleem waargenomen m.b.t. het op zwart gaan (helaas) ook niet tijdens snel zappen. Wij van Ziggo geloven jouw en de anderen hier zeker wel, mijn collega heeft zelf een decoder bij je op zwart zien staan alleen moeten we het kunnen nu reproduceren zodat het samen met Samsung opgelost kan worden.

- Kun je aangeven of hij vaak op dezelde kanalen op zwart gaat? Zo ja welke zenders?
- Wat geeft de signaal info en ber aan (3x info), als een zender op zwart gaat?
- Tijdens het op zwart gaan zien je dan nog wel de infobalk?
- Als de decoder op zwart gaat werken dan de unsrambled zenders (Nederland1 en Ziggo TV (kan 11)) nog wel?
- Teletext via de decoder kun je op dat moment nog wel gebruiken?
- Als je naar een radio programma gaat als de decoder zwart beeld geeft heb je dan wel audio? En zie je bij een radioprogramma ook dan de blauwe achtergrond nog of is die dan ook zwart?
- Andere bijzonderheden die je opvallen m.b.t. dit probleem?
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.

  #65  
Oud 8 februari 2009, 15:40
Havanna's schermafbeelding
Havanna Havanna is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Haren @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 223
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Havanna, die nieuwe decoder die je nu thuis hebt heeft voor dat jij hem kreeg eerst een week bij mij thuis gestaan. Je raadt het al, heb geen enkel probleem waargenomen m.b.t. het op zwart gaan (helaas) ook niet tijdens snel zappen. Wij van Ziggo geloven jouw en de anderen hier zeker wel, mijn collega heeft zelf een decoder bij je op zwart zien staan alleen moeten we het kunnen nu reproduceren zodat het samen met Samsung opgelost kan worden.

- Kun je aangeven of hij vaak op dezelde kanalen op zwart gaat? Zo ja welke zenders?
- Wat geeft de signaal info en ber aan (3x info), als een zender op zwart gaat?
- Tijdens het op zwart gaan zien je dan nog wel de infobalk?
- Als de decoder op zwart gaat werken dan de unsrambled zenders (Nederland1 en Ziggo TV (kan 11)) nog wel?
- Teletext via de decoder kun je op dat moment nog wel gebruiken?
- Als je naar een radio programma gaat als de decoder zwart beeld geeft heb je dan wel audio? En zie je bij een radioprogramma ook dan de blauwe achtergrond nog of is die dan ook zwart?
- Andere bijzonderheden die je opvallen m.b.t. dit probleem?
Als eerste, nee, hij gaat op verschillende zenders op zwart. Nu even getest en hij gaat nu op Ketnet/Canvas op zwart. Eerder op BBC2. En op Ziggo TV.
Signaalsterkte op Ketnet is 67% met signaalkwaliteit 100%, BER 0.
De infobalk blijft wel zichtbaar tijdens het op zwart gaan.
Nederland1 en Ziggo TV zijn ook zwart.
Teletext werkt wel, op verschillende zenders getest.
Bij schakelen naar radio blijft de achtergrond zwart. Maar dat is ook zo als er wel beeld is.

Na een aantal keren op guide gedrukt te hebben is het beeld weer terug. Maar de instellingen kloppen niet meer, de zwarte balken die ik normaliter krijg bij 16:9 uitzendingen zijn er niet. Na wat heen en weer zappen is het beeld weer goed.
  #66  
Oud 8 februari 2009, 20:00
clafleur's schermafbeelding
clafleur clafleur is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 november 2008
Locatie: Harlingen Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in1 Plus Ubee EVM 3200
DTV: Samsung, Humax
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Havanna Bekijk bericht
Omdat de box die ik te ruil had gekregen kapot was heb ik vandaag weer een andere gekregen.
Ook deze gaat op zwart. Nog makkelijker dan de eerste die ik had.
Bij mij hetzelfde probleem, mijn broer had ook zo'n Samsung gekregen, dezelfde problemen, dus ook teruggestuurd naar Ziggo, hij heeft van Ziggo een Humax gekregen!, nooit geen problemen meer gehad!,

Ziggo was bij ons zo vriendelijk om weer zo'n Samsung te sturen, en ook hier wéér dezelfde problemen!, jammer dat Samsung niet betere software levert,

Ik lees van alle kanten dezelfde verhalen over wegvallen van het beeld, timerproblemen, niet terugschakelen naar de analoge zenders bij uitschakelen van het apparaat, en nog meer dingen die deze decoder naar beneden drukken,

De Humax is bij mij veruit favoriet, dan heb je een goede decoder te pakken die probleemloos werkt, ik hoop echt dat Ziggo iets vindt in deze decoder dat er nieuwe software geschreven wordt in samenwerking met Samsung, en anders het liefste de mogelijkheid deze omruilen voor een Humax decoder, dan zijn voor ons de problemen over.

Vriendelijke groeten,

C. la Fleur
  #67  
Oud 8 februari 2009, 20:06
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.439
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clafleur Bekijk bericht
De Humax is bij mij veruit favoriet, dan heb je een goede decoder te pakken die probleemloos werkt,
Nou, probleemloos is de Humax (IR-Fox) nu toch ook weer niet (Freezes/Timer) hoor.
Toch zul je inderdaad wel beter af zijn met die Humax dan met de Samsung.
  #68  
Oud 9 februari 2009, 11:18
Havanna's schermafbeelding
Havanna Havanna is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Haren @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 223
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Havanna Bekijk bericht
Als eerste, nee, hij gaat op verschillende zenders op zwart. Nu even getest en hij gaat nu op Ketnet/Canvas op zwart. Eerder op BBC2. En op Ziggo TV.
Signaalsterkte op Ketnet is 67% met signaalkwaliteit 100%, BER 0.
De infobalk blijft wel zichtbaar tijdens het op zwart gaan.
Nederland1 en Ziggo TV zijn ook zwart.
Teletext werkt wel, op verschillende zenders getest.
Bij schakelen naar radio blijft de achtergrond zwart. Maar dat is ook zo als er wel beeld is.

Na een aantal keren op guide gedrukt te hebben is het beeld weer terug. Maar de instellingen kloppen niet meer, de zwarte balken die ik normaliter krijg bij 16:9 uitzendingen zijn er niet. Na wat heen en weer zappen is het beeld weer goed.
Vadaag heb ik de box even opnieuw aangesloten, nu geeft gelijk omschakelen naar radio gewoon het gewenste blauwe beeld.
  #69  
Oud 9 februari 2009, 18:48
clafleur's schermafbeelding
clafleur clafleur is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 november 2008
Locatie: Harlingen Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in1 Plus Ubee EVM 3200
DTV: Samsung, Humax
Berichten: 58
Standaard

Wanneer de netspanning even onderbroken wordt van de box is inderdaad het probleem van op zwart gaan weer even opgelost,\

Het schakelprobleem, en de andere problemen blijven helaas altijd gehandhaafd,

Vriendelijke groeten,

C. la Fleur.
  #70  
Oud 9 februari 2009, 19:23
Havanna's schermafbeelding
Havanna Havanna is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Haren @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 223
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clafleur Bekijk bericht
Wanneer de netspanning even onderbroken wordt van de box is inderdaad het probleem van op zwart gaan weer even opgelost,\

Het schakelprobleem, en de andere problemen blijven helaas altijd gehandhaafd,

Vriendelijke groeten,

C. la Fleur.
Ach, als je maar blijft lachen.
Ik heb hier nu een smartcard die op een aantal gewone zenders die niet in een pakket zitten zoals BBC1 en 2 zegt dat de preview periode verlopen is.
Hoe dat nu weer mogelijk is.....

Laatst gewijzigd door Havanna; 9 februari 2009 om 20:06
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-B270R


Favorieten/bladwijzers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:47.


© 2016 - Ziggo-Gebruikers.nl